Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Μπραβο Μαριε!
Εγω ειχα ξανα προσπαθησει στα $129 πριν 2-3 βδομαδες και δεν μου το εκανε δεκτο. Γι αυτο και χτες δεν εβαλα χαμηλοτερο ποσο.
Παντως για 100 ευρω εκαστος, ειμαι πολυ ευχαριστημενος και με τον ΤΝ30 και με τον ΤΝ31. Μου αρεσει επισης το γενονος οτι δουλευουν με 3χ18650.
Ευχαριστώ χιωτη!!
όντως για 100 ευρώ είναι ότι πρέπει οι συγκεκριμένοι φακοί..
Το καθυστερούσες τόσο καιρό αλλα έκανες το μεγάλο βήμα... για τις μπαταρίες λέω:ernaehrung004:

Επειδη με ρωτατε αρκετοι εχει προσφορα η Creland σε τιμες χονδρικης μεχρι τις 24/12/12
εγω παραγγειλα ακομα 3 φακους εκτος αυτου που κερδισα.
δηλαδη
42usd for 7G5CS + 25usd for 7G6CS + 21usd for 7G3CS
ο καταλογος εδω οι τιμες ειναι πολυ μα πολυυυυ καλες δεδομενης της ''σχετικα'' καλης ποιοτητας και δυνατοτητων των φακων.
http://imageshack.us/photo/my-images/35/crelant.jpg/

Last edited:
Απάντηση: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Φανταστικές τιμές, τι λες τώρα!
Ρώτησα και γω για τον 7G6CS (ο οποίος στα περισσότερα shops πουλιέται $58 περίπου!!!)
Κατάλαβα, θα "συμπληρωθεί" η δωρό-παραγγελία...

Ευχαριστώ χιωτη!!
όντως για 100 ευρώ είναι ότι πρέπει οι συγκεκριμένοι φακοί..
Το καθυστερούσες τόσο καιρό αλλα έκανες το μεγάλο βήμα... για τις μπαταρίες λέω:ernaehrung004:

Οπως ακριβως το λες, σωστα το παρατηρησες Μαριε! Εγινε πλεον το μεγαλο βημα..:))

E, με τετοιες τιμες σε τετοιους φακους, ηταν κριμα να μην το κανω. Ομως οι ΑΑ παραμενουν η μεγαλη αγαπη.

Καλοβλεπω τωρα τον Ζεβρα SC52 (εχω κανει προσφορα για $59) και τον Νιτεcore EA4..Θεμα χρονου πλεον ειναι :)):ernaehrung004:

απο που τα παραγγελνουμε ρε παιδια????

Από την CRELANT, για να πληρώσουμε και να αποσταλλούν μαζί με τα δώρα από τον διαγωνισμό Crelant 77 - CPFMP
δες το επισυναπτόμενο του Lupin για να πάρεις μια ιδέα από τιμές "χονδρικής"...

Re: Απάντηση: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

παιδες δεν τιθεται ζητημα οι τιμες ειμαι σουπερ απλα να προσεξετε με το ταχυδρομειο θελει μεταφορικα με fedex η οποια θα μασ σκισει στο τελωνειο ...εγω διαπραγματεύομαι με HK POST...

Από την CRELANT, για να πληρώσουμε και να αποσταλλούν μαζί με τα δώρα από τον διαγωνισμό Crelant 77 - CPFMP

μεσο εμαιλ να το κανω?

Οπως ακριβως το λες, σωστα το παρατηρησες Μαριε! Εγινε πλεον το μεγαλο βημα..:))

E, με τετοιες τιμες σε τετοιους φακους, ηταν κριμα να μην το κανω. Ομως οι ΑΑ παραμενουν η μεγαλη αγαπη.

Καλοβλεπω τωρα τον Ζεβρα SC52 (εχω κανει προσφορα για $59) και τον Νιτεcore EA4..Θεμα χρονου πλεον ειναι :)):ernaehrung004:
Aυτα ειναι..:worshippy:
Απο που ο Ζεβρα SC52;

Eιτε απο το σαιτ της ζεβρα που θα ειναι διαθεσιμο (απ'οτι μου ειπαν) σε 2-3 βδομαδες στην τιμη των $64, ειτε απο GoingGear αμεσα με $69. Στο GG υπαρχει κουπονακι 12% (Holiday12)που αντισταθμιζει τα μεταφορικα που ειναι περιπου $8.

Η προσφορα που ειπα οτι εκανα παραπανω ηταν για τον ΕΑ4 (οχι για τον SC52) στα $59, αλλα η ΗΚ-ebay μου εκανε αντιπροταση με 64,99 -δηλαδη ιδια τιμη με το site τους με την εκπτωση του CPF.
Τον Zebra φτηνοτερα απο $64, δεν τον βρηκα.

Μου απάντησε μια Vivian που μου έδωσε τιμή καταλόγου! (χειρότερη και από τους άλλους, που έχουν έστω κουπόνι), οπότε την πάγωσα και τις είπα οτι θέλω τιμή χονδρικής
Στην αποστολή (για περισσότερους των 2) να επιλέξετε DHL και να ζητήσετε να αναγράφουν Sample / Gift...

30 $ me DHL gia 2 φακους απο crelant.

Απάντηση: Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

30 $ me DHL gia 2 φακους απο crelant.

Δεν μου αρέσουν τα δείγματα που διαβάζω, έστω και για δώρο - $15-$20 ειχε γράψει ως κοστολόγιο, πως φτάσαμε τα $30???
ΕΜένα για τον φακό που στον Lupin έδωσε τιμή $25, μου ζήτησε $58.50!!!

Για να δούμε - περιμένω (οριστική) τιμή για extra φακούς και ταχυδρομικά (και γω DHL ζήτησα)

σιγουρα περιμενα να μας τσιμπισουν στο delivery ,να βγαλουν την ζημια απο τους φακους,παντω με $30 δεν τους αγοραζα, ετσι τα εστειλα.

Εχω μονο μια για ενα laser Romisen που εχω. Την nitecore.
Αν θα ξαναπαρω ομως για φακο, αυτες θα αγορασω παλι απο ΗΚequipment.

1-1_NL166_EN.jpg

http://www.nitecore.com/productDetail.aspx?id=44