Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Απάντηση: Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Δεν μου αρέσουν τα δείγματα που διαβάζω, έστω και για δώρο - $15-$20 ειχε γράψει ως κοστολόγιο, πως φτάσαμε τα $30???
ΕΜένα για τον φακό που στον Lupin έδωσε τιμή $25, μου ζήτησε $58.50!!!
Για να δούμε - περιμένω (οριστική) τιμή για extra φακούς και ταχυδρομικά (και γω DHL ζήτησα)

Αφού βρήκα άκρη με την CRELANT και τις τιμές, παρήγγειλα + 2 φακούς (2 ήταν τα "κέρδη" μου στον διαγωνισμό)
Σημερα πήρα tracking DHL, οπου φαίνεται Shipment information received - Hong Kong 19/12

Αντε, καλή παραλαβή σε όλους!

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Γραψε τους στις σημειώσεις όταν κάνεις την προσφορά να σου το στείλουν με registered mail singapoor post.
Τους είχα ρωτήσει και εγώ για registered mail singapoor post αλλά μου είπαν μόνο DHL.. ευτυχώς ο tn30 ήρθε σε τρεις μέρες χωρίς κάποιο πρόβλημα

Παιδια sorry που το ρωταω αυτο αλλα πως μπορω να πληρωσω μεσω paypal αε αυτο...?
http://www.cpfmarketplace.com/mp/sh...ashlight-for-Celebrating-the-Coming-Christmas
Τους εχω στειλει εδω και μερες οτι θελω μεσω paypal με hk post (10usd) και μου ειπαν αυτο : And our paypal account is [email protected]

Τι πρεπει να κανω απο δω και περα..? Για καποιους ειναι αυτονοητα, εγω δεν εχω πληρωσει ποτε ετσι..
Ευχαριστω για την κατανοηση..

Παιδια sorry που το ρωταω αυτο αλλα πως μπορω να πληρωσω μεσω paypal αε αυτο...?
http://www.cpfmarketplace.com/mp/sh...ashlight-for-Celebrating-the-Coming-Christmas
Τους εχω στειλει εδω και μερες οτι θελω μεσω paypal με hk post (10usd) και μου ειπαν αυτο : And our paypal account is [email protected]

Τι πρεπει να κανω απο δω και περα..? Για καποιους ειναι αυτονοητα, εγω δεν εχω πληρωσει ποτε ετσι..
Ευχαριστω για την κατανοηση..

Έχεις λογαριασμό στο paypal;

Αν ναι μπαίνεις πατάς send money, βάζεις το παραπάνω mail αλλάζεις τα ευρώ σε δολάρια και του τα στέλνεις.

Ειναι αρκετα απλο τελικα..Εχω paypal εδω και χρονια αλλα παντα οι παραγγελιες με ''πηγαιναν'' στο Paypal για να πληρωσω..
Σας ευχαριστω παρα πολυ.. (ε να μη χασω τον 7G2CS για 10$..)

Tσιμπησα τον 3χΑΑ FandyFire ROOK Cree XM-L T6 635LM μονο με $27,5 (21 ευρω).. απο $40+ στο DX!!!

1057500-2-thumb.jpg

http://www.fasttech.com/product/1057500 (κουπονι LAUNCH 5% εκπτωση)

Ρε Χιωτη αυτο το μαγαζι ειναι χρυσωρυχειο....
Με τρωει το χερι μου απο το απογευμα για να παρω και 2ο φακο...
Αλλα εχει τοσους πολλους που εχω χασει την μπαλα!!

Aσε, δε λες τιποτα, αυτη τη στιγμη κανω τη δευτερη παραγγελια μου...

η φτηνια τρωει τον παρα, ετσι? :flipout:

Εχει και τη φτηνοτερη τιμη για τον Nitecore EA1, τον αγαπημενο μου 1χΑΑ φακο!

Αφου ειναι ευκαιρια και μας φωναζει γιατι να μην την ακουσουμε??
Εγω ειμαι αναμεσα σε 2 και μου την δινει που δεν εχω βρει ενα βιντεακι στο utube να τους δω ακομα..
http://www.fasttech.com/products/1601/10000911/1080202-ultrafire-wf-501b-mc-e-bin-m-5-mode-800-lumen-led-
http://www.fasttech.com/products/1601/10000617/1057207-trustfire-z3-mxl-t6-5-mode-860lm-memory-white-led-

Μια ζωη την εχουμε, εγω θα επαιρνα και τους δυο σε αυτες τις τιμες!
Αλλα αν ειναι να διαλεξεις παρε τον ζουμ. Σαν τον αλλον εχεις αλλωστε, απο τους καλυτερους..

Tον τσιμπησα τον Ζ3 δεν αντεξα,ελπιζω μονο απο τα 860 lm που γραφει να μου δινει τα 500 τουλαχιστον!!

Oσο και να βγαζει, το ζουμ ειναι κατι το ιδιαιτερο. Εχω ενα μικρο ζουμ ledlenser P3 AAA και ενα τσιπικο sipik AA τα οποια ειναι απολαυστικοτατα!

Να δουμε ποτε θα μας ερθουν..:)))

Απάντηση: Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Χρονια Πολλά σε όλους!

Καλά, μόνο εγώ πήρα tracking από την Crelant (διαγωνισμός CPF 77 + 2 additional = total FOUR flashlights)???
Το δέμα μου μπήκε Αθήνα και ... Clearance processing complete at ATHENS - GREECE!!!
Αναμένουμε!!!

Αφού βρήκα άκρη με την CRELANT και τις τιμές, παρήγγειλα + 2 φακούς (2 ήταν τα "κέρδη" μου στον διαγωνισμό)
Σημερα πήρα tracking DHL, οπου φαίνεται Shipment information received - Hong Kong 19/12
Αντε, καλή παραλαβή σε όλους!

αστα asot.....
εγω τσακωθηκα γιατι στην αρχη μου ειπαν 25$ με fedex, μετα 30$ με dhl για 2 φακους. στελνω τα 30
και στο τελος μου ειπαν οτι επειδη ειμαι σε απομακρυσμενη περιοχη (χανια) η dhl ηθελε αλλα 40$!!!!!!!
αλλιως λεει ηθελαν αλλα 10$ για ems.
τους ειπα οτι δεν προκειται να τους τα στειλω αφου απτην αρχη μας ειχαν πει γυρω στα 25$
και οτι θα γραψω για αυτο στο cpf και στο ελληνικο φορουμ να δω τι διαφημιση θα ειναι
για την εταιρεια τους αυτη η κοροιδια.
μου απαντησαν οτι μαλλον θα τα πληρωσουν αυτοι αλλα tracking δεν μου εχουν στειλει

μια απο τα ιδια ουτε εγω εχω tracking....για να δουμε.....

Kαι εμενα μου ειπε να του δωσω παραπανω λεει 40usd δεν παμε καλα....