Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Mπα, παιχνιδια συμφεροντων περισσοτερο και μη συμμορφωσης του wallbuys με τους κανονες του BLF.

Eγω εχω αγορασει 3-4 φορες απο εκει και εχω παρει πραγματα σε εξωπραγματικα χαμηλες τιμες. Προσωπικα το συστηνω οπως θα συστηνα το DX η το Manafont.

Ισως εχεις δίκιο μονο αυτο θα με εμποδιζε ισως αν ηθελα να επενδύσω σε καποιον προιόν αξιας

Please read the following after-sales terms first so as to better under Wallbuys warranty:
1. Non-human causes of product problems, we will be committed to one year warranty, you need to pay the freight.
2. Years after repair the product, you need to pay the freight and cost of repair.
3. All of the products are not for replacement.
4. If the returned products cannot be repaired due to the serious damage or defects, Wallbuys will only send back customers the original defective items.

http://wallbuys.com/help/id-46

Άντε συννενοήσου σε αυτή τη γλώσσα..........χαχαχαχαα. Τρισάθλια Αγγλικά!

Εντάξει προσπαθούν να πουλήσουν και να γίνουν γνωστοί και τα σκατ...ουν που και που αλλά πολλοί έχουν ψωνίσει σε ξεφτίλα τιμές. Δεν θα αγόραζα κάτι πολύ ακριβό εκτός κι αν ήταν από αυτά τ'αστροπελέκια που ρίχνουν σε τιμές χώμα οπότε το ρισκάρεις. Για παράδειγμα όμως τον Nitecore TM26 που τον είχαν $199 στο Instant Kill δεν θα τον χτύπαγα τη στιγμή που το Fasttech τον έχει μόνο $22 παραπάνω και ξέρω καλά τι θα γίνει αν υπάρξει πρόβλημα. Αν όμως τον έδινε $120 (τυχαίος ο TM26) τότε αξίζει το ρίσκο και έχει κάνει τέτοιες προσφορές σε διάφορα οπότε αυτοί που γκρινιάζουν από τη μια ξέρουν να καρπώνονται τις εκπτώσεις αλλά θέλουν και customer service Oxford Street.

Και να πω και κάτι άλλο? Ε δεν θα σκάσω αν κάτσει κάποτε και μια στραβή "σε τιμή ευκαιρίας" γιατί μόνο έτσι ψωνίζουν οι περισσότεροι από εκεί.

Εγω παλι πιστεύω ότι καθε επιχειρηση που σεβσται τον εαυτο της θα πρέπει να αναλαμβάνει και την ευθύνη αν κατι παει στραβα και οχι να λέει οτι αν δε φτιάχνει
θα στο στειλουμε πισω χαλασμενο.

Και ναι, οπως δειχνει o jpil κερδιζει αλλον εναν φακο.. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...!
Η θεση σου ειναι η 46 και θα κερδισουν οι αριθμοι 44,45,46..
http://www.cpfmarketplace.com/mp/sh...-980-Lumens-4xAA-Compact-Thrower-D40A!/page46

Ακομη δε βγηκαν τα αποτελεσματα αλλα τα χρηματιστηρια αυτα λενε..

NYSE Market : Closed
NYSE Composite : 9442.17
Dow Jones Ind. : 15303.10

Last edited:

Ετσι δεν κανει κληρωσεις η sunwayman..?
Απο αυτα τα δυο αποτελεσματα : NYSE Composite : 9442.17 - Dow Jones Ind. : 15303.10 αθροιζει το 42+3=45 και κερδιζουν ο 45, ο προηγουμενος του και ο επομενος.. Τις τελευταιες φορες ετσι ακριβως ηταν!

Λογικα αυρο θα βγουν και επισημα τα αποτελεσματα...

Ιδέα δεν έχω πως κάνει τις κληρώσεις η sunwayman...

Αν είναι όπως τα λες θα είναι ο τρίτος sunwayman φακός που θα κερδίσω... (+ ένα κουπόνι).

Χαχαχα, σημασια εχει να κερδιζεις, οχι απλα να ξερεις πως κληρωνει η SWM..!
Ειχα κερδισει και'γω τοτε με τον President Obama (c20c) και καταλαβα τον τροπο που βγαινουν τα αποτελεσματα..!

Ελπιζω να μην εχω αδικο, θα το δουμε αυριο...

Δίκιο έχεις...

Τώρα έμαθα και πως κληρώνει η sunwayman. :a0210:

Είχα κερδίσει και εγώ με τον President Obama τον SUNWAYMAN Titanium M11R Sirius!!! :firstprize:

Αύριο θα δείξει... θα κοιμηθώ σε αναμένα κάρβουνα σήμερα... :trytofly:

Θα ειναι αλλη μια τοσο φωτεινη νυχτα.. :worshippy:

Jpil βλέπω να κάνουν thread με αίτημα να σε bannαρουν από τις κληρώσεις της Sunwayman χαχαχαχαχαχα
Τα τραβάς σα μαγνήτης!!! Για να δούμε αν κέρδισες, το εύχομαι ολόψυχα!