Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Και ναι, οπως δειχνει o jpil κερδιζει αλλον εναν φακο.. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...!
Η θεση σου ειναι η 46 και θα κερδισουν οι αριθμοι 44,45,46..
http://www.cpfmarketplace.com/mp/sh...-980-Lumens-4xAA-Compact-Thrower-D40A!/page46

Ακομη δε βγηκαν τα αποτελεσματα αλλα τα χρηματιστηρια αυτα λενε..

NYSE Market : Closed
NYSE Composite : 9442.17
Dow Jones Ind. : 15303.10

http://www.cpfmarketplace.com/mp/sh...hrower-D40A!&p=4750789&viewfull=1#post4750789

Μπανάρετε με ή κάντε ποστ πριν ή μετά από το δικό μου αν θέλετε να κερδίσετε! :flipout:

Αν δεν ήσασταν εσείς εδώ δεν θα είχα κερδίσει τίποτα, σας ευχαριστώ όλους και ειδικά τον Κύπριο αδερφό μας! :worshippy:

έλα ντε, όλη η υπόθεση είναι να σε προλάβουμε....

Καλοφώτιστος να ειναι πολύ ωραίο δωράκι!

Κοιτούσα να χτυπήσα κανά deal στο wallbuys, αλλά μου μυρίζει μούφα η δουλειά. Κατάφερε κανείς τίποτε; Τώρα παρακολουθούσα να χτυπήσω ένα ΡΑ40 αλλά τελείωσε στα 40 δευτ. ! Η λάθος ρολόγια είχα/βάλανε ή κάτι άλλο δε πάει καλά...!

και εγω πηγα για τον TN31 αλλα τιποτα...........
πατησα instant kill και εγραψα τον κωδικο μεσα σε λιγοτερο απο 5 δευτερολεπτα και παλι λεει ειχε τελειωσει!!

Εξαιρετική τιμή για τον ΤΝ31. ξεχάστηκα.

Την αποτυχία την είδα άπειρες φορές και σε instant kill με πολλά κομμάτια. Τι στο καλό τόσο γρήγοροι είναι όλοι; Στο σύνολο μόνο το πρώτο αντικείμενο τη πρώτη φορά πήρα, αυτό το τερατάκι των 7 xm-l με 6 18650, στα 15 δολλάρια. Δεν είναι και άσχημο, αλλά αν δούλευαν σωστά(ή αν ήμουν πιο γρήγορος??!!) τα instant kill θα αγόραζα άλλα 10!

και εγω πηγα για τον TN31 αλλα τιποτα...........
πατησα instant kill και εγραψα τον κωδικο μεσα σε λιγοτερο απο 5 δευτερολεπτα και παλι λεει ειχε τελειωσει!!
Τα ιδια και εγω

Παιδια σας το ειπα, ειναι μουφα. Εγω καν δεν προσπαθησα (ηθελα τον ΕΑ8) γιατι ειμουν σιγουρος...

Με το δικτυακό lag που θα έχετε από εδώ σε σχέση με άλλους είναι από την αρχή χαμένη υπόθεση. Δεν θέλει μόνο γρήγορο κλικ αλλά και τη γρηγορότερη σύνδεση από πλευράς lag ειδικά εκεί που έχει μόνο ένα τεμάχιο.