Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Απάντηση: Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Εγω βάρεσα και αυτό το πακετάκι που μου φάνηκε καλή η τιμή του.
http://www.solarforceflashlight-sales.com/product_detail.php?t=BC&s=23&id=480

Εγω ψωνισα φορτιστη και μπαταριες βασισμενος στο ωραιο και εντονο χρωμα...:)))

Δες μονο στον παραπανω η πριζα να ειναι EU Ευρωπαικη, γραψε τους το αυτο, μη σου στειλουν την αμερικανικη. Οχι οτι ειναι προβλημα, αλλα γιατι να μην σου ερθει κομπλε για Ελλαδα.

Re: Απάντηση: Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Εγω βάρεσα και αυτό το πακετάκι που μου φάνηκε καλή η τιμή του.
http://www.solarforceflashlight-sales.com/product_detail.php?t=BC&s=23&id=480

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα δεν διαβασα καλα πραγματα για τις μπαταριες (budgetlightforums)

και ο φορτιστης μοιαζει σαν αυτο της cytac που δεν ειναι καλος...τσεκαρισε οπωσδηποτε αν τερματιζει σωστα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτ

χρησιμοποιώ τις παλιές 2400 σολαρφορς χωρις προβλήματα για να δουμε και αυτές τι λένε ξέρωντας ότι δεν αγόρασα και τις κορυφαίες και για τον φορτιστή ισχύει το ι´διο ξέρω ότι ειναι ενας φορτιστής μπορεί και μέτριος.Ναι στο φορτιστή μου στέλνουν EU πρίζα.Γενικα η συγκεκριμένη εταιρία είναι πολύ εξυπηρετικοι μου στελνουν αρκετά πραγματάκια αμέσως και ορισμένα free.

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

??? milμιλαμε για την ιδιδια εταιρια? γαιτι αυτοι σε μανα ουτε στα μειλ δεν μου απανταν....

τι ηττα.....

Απάντηση: Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Φίλε κοσπαπ δεν είχα πρόβλημα καμιά δεκαριά συναλλαγες που είχα φέτος και ένα διακοπτάκι που χρειάστηκα.Τι να πω.Μιλάω για αυτούς http://www.solarforceflashlight-sales.com/index.php

Re: Απάντηση: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις (και τιμές) από τον Καναδά (οι τιμές σε ΚΑΝΑΔΙΚΑ δολλάρια)
www.cpfmarketplace.com/mp/showthread.php?274413

Καλη φαση.
Οι τιμες σε καναδεζικα ομως ειναι ιδιες με το δολλαριο (για την ακριβεια, 100 καναδεζικα= 100.5 δολλαρια). Ο τυπος δεν γνωριζει και λεει 'Enjoy the exchange rate savings". :)

λολ πλάκα έχει, τώρα για ποιον το εννοεί, δε ξέρω! Αξίζουν τη προσοχή πάντως μερικά μοντέλα, το 5$ μεταφορικά κάνει μερικούς φακούς προσιτούς, όπως τους πιο μεγάλους.

DINODIRECT κουπονια ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

DISCOUNT5OFF,5% off on orders over $20, valid through Aug 31

UP100OFF5,$5 off on orders over $100, valid through Aug 31

UP200OFF10,$10 off on orders over $200, valid through Aug 31
http://www.dinodirect.com/~p.aae

Το Lidl εχει ενα φακο led 5w, επαναφορτιζομενο απο πριζα και απο αναπτηρα. Δεν λεει πολλα η σχετικη διαφημιση. Μηπως γνωριζει καποιος κατι παραπανω?

Περα απο αυτο, την αλλη βδομαδα το lidl εχει παρα πολλα εργαλεια σε τιμες καλες. Εχει και ενα τροχηλατο πλυστικο μηχανημα υψηλης πιεσης (100 bar-1450w-400l/hr) με 55 ευρω, το οποιο σκεφτομαι να χτυπησω.

DSC_9768.jpg

Απο τα 100 πραγματα τα 99 περιπουι μου εχουν βγει σαβουρα απο το λιντλ. Μονο κατι κατσαβιδακια καπως αντεξαν.

Εγω παλι οτι ηλεκτρικο/ηλεκτρονικο αλλα και διαφορα εργαλεια που εχω παρει τα τελευταια 2 χρονια (που καταλαβα οτι το lidl φερνει και αλλα προιοντα εκτος τροφιμων) μου εχει βγει καλα! Βεβαια οτι πληρωνεις παιρνεις, αλλα ειμαι γενικα ευχαριστημενος.
Μπορει να ειμαι και τυχερος και να μη μου πεφτουν τα 'λεμονια'.

LEDDNA.com has a new 10% discount coupon for all products:

AC909930D3455C8

Expire date: 08/31/2012

Εγω παλι οτι ηλεκτρικο/ηλεκτρονικο αλλα και διαφορα εργαλεια που εχω παρει τα τελευταια 2 χρονια (που καταλαβα οτι το lidl φερνει και αλλα προιοντα εκτος τροφιμων) μου εχει βγει καλα! Βεβαια οτι πληρωνεις παιρνεις, αλλα ειμαι γενικα ευχαριστημενος.
Μπορει να ειμαι και τυχερος και να μη μου πεφτουν τα 'λεμονια'.

The same here..:ADFADF1:

με τα 3 πρωτα μην ασχολεισαι.....

για το τριοτ ψαξε να βρεις αν εχει ηλεκτρονικο διακοπτη μεσα (που να παιρνει σημα απο τον εξωτερικο)...διαφορετικα αν το ρευμα περνα απο τοσο ψιλο καλωδιο ουτε το 1/3 δεν θα φτασει