Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

λολ τι θα κάνεις με δα τόσα! Είναι των 20mm, σε βολεύουν; Κανά προτζεκτ ετοιμάζεις μάλλον. Οπότε θέλετε σύνολο εξτρά 15+10;

Νο_fear, θα προσπαθήσω να σε βολέψω, τώρα καταλαβαίνω πως πήρα λίγα xm-l2, ίσως να άξιζε από cutter.Νο_fear, θα είμαι μάλλον κύπρο Τέλη Ιανουαρίου(3-4 μέρες), πες μου με πμ τι και πως ακριβώς τα θες λογικά θα μπορέσω να σε βολέψω.

Last edited:

λολ τι θα κάνεις με δα τόσα! Είναι των 20mm, σε βολεύουν; Κανά προτζεκτ ετοιμάζεις μάλλον. Οπότε θέλετε σύνολο εξτρά 10+15;

Απο προτζεκτ δεν προλαβαίνω λόγω οικογένειας αλλα συνεργάζομαι με ένα μαγαζι και θα φύγουν πολλα εκεί.

Έργοτέλη νομίζω σε ενδιαφερει αυτο http://www.doingoutdoor.com/flashlight-fenix-c-12_14.html

Τον ξέρω το τυπά, αλλά δεν ήξερα πως έχει φοβερές τιμές! Μάλιστα! Καλό λινκ!Από όσο ξέρω είναι και καλό κατάστημα! Αυτός πρωοθείται κυρίως από το brightsideforum!

Βρε τον μπαρμπα φωτη, και μεταχειρισμενα και τσιπικα φακουδακια κληρωνει ο ατιμος! Αν κερδισω, θα το κληρωσω εδω. :))

Με δωρεαν παραλαβη απο το σπιτι μου εκτος αν το κερδισουν νησιωτες, οποτε η αποστολη θα ειναι δωρεαν :fahne90:

Οσο παμε και χειροτερα!!

Εδω εχουμε οχι μονο κληρωση μεταχειρισμενων τσιπικων φακων αλλα και κληρωση χαλασμενων τσιπικων φακων :flipout:

Tωρα προσεξα στο συγκεκριμενο giveaway στο BLF, οτι ο rusty guy οχι μονο κληρωνει χαλασμενους και τσιπικους φακους, αλλα πρεπει να πληρωσουμε και τα μεταφορικα..απαιχτος ο τυπος :flipout:

Τελος παντων, ειδα οτι το FastTech εχει απο σημερα τον θαυμασιο 4xAA 860lumens Nitecore EA4, μονο $49 με Free shipping of course.
http://www.fasttech.com/products/1/...ore-ea4-cree-xm-l-u2-ha-iii-8-mode-860-lumen-

images

Nαι αντε να παρουμε κανα δωρακι... μεσα και οι υπολοιποι...:music-smiley-005:

ειδες τι εγινε καποιος πονηριδης εσβησε το ποστ και εγινα 399,,, αλλα εχω παρει snapshot

Nαι αντε να παρουμε κανα δωρακι... μεσα και οι υπολοιποι...:music-smiley-005:

ειδες τι εγινε καποιος πονηριδης εσβησε το ποστ και εγινα 399,,, αλλα εχω παρει snapshot

Ωραίος, μια χαρά.

Το είδα γι' αυτό σου έγραψα να πάρεις snapshot.

Κάνε κανένα ποστ που και που για να τρέξει το παιχνίδι διότι πάει αργά και σταθερά...

Thanks man!
Οσο παει και χειροτερευει το πραμα, τωρα εχουμε μεταχειρισμενα λεντακια:flipout:
Δηλωσα συμμετοχη και αμα τα κερδισω θα δωσω τη διευθυνση σου να τα στειλει σε σενα, αφου εγω δεν κανω μοντες, ακομα.. :)))

ευκαιρια να ξεκινησεις.