Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Nαι ειναι φτηνα οι μπαταριες. Εχει και free shipping with tracking σαν την FastTech.
Eγω πρωτη φορα το βλεπω. Μπορει να ειναι καινουριο αλλα δεν θα δισταζα καθολου να εκανα μια δοκιμαστικη παραγγελια για καποιες Νιtecore λιθιου.

Φορτιστης Νιtecore i2 με $ 9.56? !!

Δες και τον xtar sp2. Το δικο μου τον αγορασα μπορει και 2,5 φορές πανω και το ειχα ψαξει καμποσο,απλώς δεν ξερω τι παιζει με τις μπρίζες σε αυτο το site.
Τα μτφορικά με μπερδεύουν λίγο αν ειναι free ή όχι ,επειδη καπου ειδα στο φορουμ του οτι καποιοι ρωτανε για κοστος.

http://www.sz-worldsales.com/article-7-Shipping+Methods+Guide.html

Eδω ειναι, τσεκαρε το αρθρο 6. Λεει ρητα για Greece & free shipping.

Oτι και πριζες να ειναι, βαζεις ενα ανταπτορακι US/EU μπροστα, αν χρειαζεται. Oλοι δουλευουν με 110/220βολτ.

Πηγα να κανω δοκιμή πληρώνοντας με paypal για να δω τι θα μου βγάλει σαν σύνολο και φαινεται ότι κατι εχει κανει με το paypal του και δε δουλευει.:popcorn:

Βοηθήστε με λίγο. Έκανα μια προσφορά στο e-bay, έτσι για να δω πως δουλεύει το σύστημα και την έκανε ο πωλητής δεκτή. Τώρα έχει περάσει στις παραγκελίες μου με την ένδειξη ότι περιμένει να πληρωθεί. Εγώ όμως δεν θέλω να κάνω την αγορά και βλέπω ότι δεν υπάρχει επιλογή ακύρωσης. Τι πρέπει να κάνω σε αυτή την περίπτωση;

Νομιζω οτι μπορεις να στειλεις μηνυμα στον πωλητη να του πεις οτι ...δοκιμαζες το συστημα. Αν το δεχτει, εχει καλως, αν οχι, ειτε πληρωνεις ειτε παιρνεις αρνητικη αξιολογηση.

Πάτησα για τον Nitecore EA4 PIONEER XM-L U2 για 41 ευρώ από τα 52 που τον πούλαγε. Είπα αποκλείεται να δεχτεί και αυτός το δέχτηκε. Τώρα να τον πάρω αφού έκανα βλακεία αλλά μου φένεται μούφα ο φακός...

μούφα ο best-seller της χρονιάς? με καμμία αναφορά προβλήματος?

Κάπου είδα που το είχε ξεχάσει κάποιος στο αμάξι κα ιτου φούσκοσε το λαστιχάκι του διακόπτη σαν βυζί. Επίσης κάπου αναφέρθηκε ότι στα μέγιστα λούμενς μένει για 3 λεπτά μόνο.

Και για τους υπολοιπους Νitecore της σειρας Explorer εχουν αναφερει προβληματα, απο τα οποια εμενα δεν μου εχει παρουσιαστει ποτε κανενα παρ'ολη την χρηση που τους κανω.

Οι Νitecore Explorer (oλη η σειρα) ειναι μακραν η πλεον αγαπημενη μου απο φακους και τους χαιρομαι ολους περισσοτερο απο καθε αλλο φακο.

Αν σου αρεσει ο συγκεκριμενος φακος, αγορασε τον. Ειναι πολυ καλος και σε εξαιρετικη τιμη.
Εκτος αν θελεις να περιμενεις τον 3χΑΑ EagleTac GX25A3, που θα τον φερει τον Μαιο ο ΝΚΟΝ, αλλα θα ειναι γυρω στα 75 euro.

Το λαστιχακι δεν ειναι προβλημα αλλα πλεονεκτημα...Αποδειξη της καλης στεγανοποιησης. Φουσκωσε γιατι εβγαλαν αερια (υδρογονο) οι μπαταριες. Κατι που δεν μπορεις να αποφυγεις με τις ΑΑ.
Για το οτι κατεβαινει το φως ειναι και αυτο προβλεψη για την μακροζωια το LED και των ηλεκτρονικων απο την υπερθερμανση. Αλλοι παρακαλανε να εχει ο φακος τους τετοια προβλεψη. Περι ορεξεως ειναι το θεμα.

Παντα αυτο γινεται! Μολις έχεις ψωνίσει και χτυπάνε προσφορές:bigcry: