Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Mπα, αμα ηταν θα το ελεγε οπως αλλοι (τσιπηδες) στο παρελθον.

Αμα κανεις giveaway στο ΒLF απευθυνεσαι σε μελη απ'ολο τον κοσμο, το να βαζεις περιορισμους τυπου 'you must live in the USA' ειναι ηλιθιο.

Καραγκιοζακος μου φαινεται που θελει να πουλησει λιγο μουρη (ηδη τον πηραν στο ψιλο).

Αλλα ομως ειναι δικαιωμα του..

Και τις 2 φορές μέχρι τώρα που έβαλα παραγγελία στην wallbuys τα πακετάκια ήρθαν πολύ πιο γρήγορα απ´ ότι σε άλλα κινέζικα e-shops, της fasttech συμπεριλαμβανομένης...

Και μενα η εμπειρια μου με την wallbuys, μολις ειχε πρωτοανοιξει, ηταν πολυ καλη και οι αποστολες γρηγορες σαν του FastTech.
Θυμαμαι οτι σε μια απο τις πρωτες παραγγελιες δεν ειχαν stock τον κωδικο και με ρωτησαν αμεσα αν ηθελα τα χρηματα μου πισω, τα οποια και τα πιστωσαν πισω την ιδια μερα στο paypal.

Bλεπω οτι σιγα σιγα βελτιωνεται περισσοτερο, κουβαλαει καλα brand names και εχει καταπληκτικες προσφορες ολο το χρονο.

Οταν μου έστειλαν τον c20 την ίδια περίοδο ειχα παραγγείλει και απο fasttech. Το ένα με hongkong post(απο wallbuys) και το αλλο με sing post (από fasttech).
Tα δεματάκια ξεκίνησαν μαζί και έφτασαν Ελλάδα μαζι.

Το καλό με το wallbuys ειναι ότι ότι ενω έλεγε οπως στα περισσότερα προϊόντα ότι θα ήταν σε 3-7 μερες διαθέσιμο όντως το έστειλαν μετά από 3 μέρες. Να πώ την αλήθεια περιμενα να μου το
στείλουν μετά την έβδομη μέρα επειδή το ειχα χτυπήσει και σε προσφορά.
Ενα + και απο μένα στο wallbuys, σιγουρα θα ξαναψώνιζα απο εκει.

Υπαρχει καποιο κουπονι για το fasttech ;

CPASTE13SPRING
ΤENOFF
BLF
PRICECONTROL

Aυτα δουλευουν ως επι το πλειστον σε φακους και μπαταριες.

Τα δέχεται όλα μαζί ή ένα από αυτά;
Ποιό έχει μεγαλύτερη έκπτωση;

Πως ολα μαζι? :))

Το καθε ενα δινει 5% αλλα συνηθως μονο σε φακους φορτιστες και μπαταριες. Βαζεις οποιο θες.
Παλαιοτερα το PRICECONTROL εδινε γενναιες εκπτωσεις για συγκεκριμενα κομματια. Μεχρι στιγμη ειναι ανενεργο και δινει 5%.

To PRICECONTROL σε εμενα κατεβάζει τον Nitecore P25 στα 65$(χωρίς κουπόνι 95$) και το ΕΑ4 στα 53$(χωρις κουπόνι 69$). Σε αλλες εταιρείες δε δουλευει ή δινει 5%.

Και ένα κουπόνο απο Armytek http://budgetlightforum.com/node/21925#comment-417999

Last edited: