Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Η τιμή και για τους 2 Nitecore είναι τόσο χώμα που σε κάνει να αναρωτιέσαι ... Στο μεταξύ ο πωλητής δεν έχει ούτε μια αξιολόγηση (ακόμα) από πώληση φακού...

http://www.ebay.co.uk/itm/251352680379?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

http://www.ebay.co.uk/itm/CREE-XM-L-LED-Torch-NITECORE-Tiny-Monster-TM11-2000lm-4x-18650-Batteries-/251353221214?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item3a85d1c85e

Τι γνώμη έχετε ?

Τον θυμάστε αυτόν στο ebay ? Τελικά αποδείχτηκε μέγας απατεώνας !! Πούλησε 10άδες φακούς (όπως αυτοί στις αγγελίες πιο πάνω) τα τσέπωσε και εξαφανίστηκε ! Πριν τον διαγράψει το ebay έπεφταν βροχή οι αρνητικές αξιολογήσεις (περί μη παραλαβής) ... Ελπίζω όσοι έπεσαν θύματα να κατορθώσουν να πάρουν πίσω τα χρήματα τους, δεν ξέρω αν θα τους καλύψει το paypal. Προσωπικά κρατήθηκα μακρυά (και παρακολουθούσα από περιέργεια) γιατί την είχα μυριστεί την δουλειά... δεν ήταν φυσιολογικές οι τιμές που είχε...
Το νου σας ...

Πριν λιγες μερες το ebay μου εστειλε μια ειδοποιηση οτι ενας πωλητης απεσυρε μια αναρτηση για μια μπαταρια κινητου που πουλουσε (την οποια ειχα αγορασει).
Η ειδοποιηση ελεγε οτι αν δεν λαβω το προιον μεσα σε 10 μερες απο την ληξη της ημερομηνιας που επρεπε να παραλαβω, να ανοιξω case αν εν τω μεταξυ δεν μου απαντησει/δεν με αποζημιωσει ο πωλητης, που δεν απαντησε.

Αυτο και εκανα. Μεσα σε δυο μερες που ζητουσα τα χρηματα πισω, τα ελαβα. Χτες για την ακριβεια. Απο το ebay, οχι απο τον πωλητη.

Αυτο το γεγονος δεν εχει σχεση με τον αλλο πωλητη που μου εδωσε τα χρηματα πισω οικιοθελως επειδη δεν ελαβα ενα αλλο προιον που καθυστερησε 2 μηνες.
Το οποιο τελικα ελαβα και εδωσα τα χρηματα πισω στον καλωσυνατο πωλητη.
Τις οδηγιες για την πληρωμη μου πισω στον πωλητη τις εδωσε το ebay μετα απο email που τους εστειλα και ρωτουσα πως επιστρεφεται πισω το refund.

Μάλιστα... ευχαριστώ για τις πληροφορίες Μιχάλη :2thumb22sup:

πως επιστρεφεται πισω το refund;

πως επιστρεφεται πισω το refund;

Eδω ειναι το email που μου εστειλε το ebay σχετικα με το θεμα που τους ρωτησα.

Hello, Michail,

Thank you for contacting eBay Customer Support in regard to the Pen Shaped Cordless DIY Butane Gas Soldering Solder Iron Gun Torch Tip Tool (ID 200841935542). My name is Anastasia and I'm happy to assist you today.

As I've understood from you request you'd like to repay to your trading partner. I'm happy to hear such a great news that you've received your item.

I've carefully reviewed case details and found out that the seller has issued a full refund on Oct .10, 2013 to your PayPal account. I‛d be glad to provide you with all the necessary steps you can take if you want to return the money back to the them. We appreciate your honesty and your wish to refund the seller back.

If you want to return the money, please follow these steps:

1. Log in to your PayPal account.

2. Click "Send Money" at the top of the page.

3. Enter who you want to pay and the amount.

4. Select "Goods," and then click the "Continue" button.

Note: Don't select the "eBay Items" option, this won't work because this is a repayment.

5. In the space to provide a message, please enter something like "Repayment for eBay “item_title" so the seller knows what this payment is for.

6. Click the "Send Money" button.

If your trading partner is blocked for some time, you can wait for a while and try the process again in couple of days. You also can try to contact the seller again, and explain him the situation.

I'd recommend you to contact your trading partner and inform them about repayment. To learn more how to contact the seller, please, use the link below:

http://pages.ebay.com/ru/ru-ru/help/buy/contact.html.

I hope this information is useful for you. Thank you for your honesty. We highly appreciate your choosing eBay! We wish you only good experience on our website and are looking forward to continue our cooperation.

Have a nice day!

Best regards,

Anastasia K.

eBay Customer Support

επιτελους ενας 18650 φακος απο αυτους με δακτυλιδι!

εχεις δικιο...ειχα ξεχασει εντελως τον M20C

Δεδομενου οτι η φωτεινοτητα ειναι ουσιαστικα η ιδια, δεν ξερω κατα ποσο αξιζει η διαφορα για το μαγνητικο δακτυλιδι.