Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

:D:D:D:D:D:D:D
Χαχαχαχα το tracking mumber ειναι πιο ακριβο! Αγορασα 4 κομματια! Σιγα μην τα στειλουν!

Your order has been cancelled for being out of stock: we are processing your refund‏

Your order has been cancelled for being out of stock: we are processing your refund‏

Η τιμή ήταν σωστή, ήταν clearance, αλλά είχαν μόνο 5 κομμάτια λένε

Dear ,

We are writing to let you know that we have processed and completed a partial refund or full refund for order WW1405111420374022 for you. This is the reference number for the refund: 2EC94749CW841054F.

The reason we are refunding you is because:
Demand for some of the hot selling items exceeds supply.

The refunded amount is $1.20. Please kindly check your account balance to confirm.

Εξυπνο κόλπο από τους κινέζους να τσιμπήσουν το mail μας. Τουλάχιστον ελπίζω να μην μας τρελάνουν στο spam.

Καλησπερα παιδια,
μου αρεσει παρα πολυ ο thrunite TN32 και λεω να μαζεψω καμια οικονομια για να τον παρω. Λεω απο εδω http://www.ebay.com/itm/Thrunite-TN...trol-1702lm-727m-LED-Flashlight-/331078102550
Τι λετε? Μηπως υπαρχει κανα κουπονι για αγορα απο το μαγαζι τους?

στο λινκ που εβαλες εχει κουμπι make offer 10% κατω θα το απρει σιγουρα. Περισσοτερα ξερει ο Χιωτης.
Αλλα αν βαλεις πολυ κατω θα σου απαντησουν με αντιπροσφορα

Καλησπερα παιδια,
μου αρεσει παρα πολυ ο thrunite TN32 και λεω να μαζεψω καμια οικονομια για να τον παρω. Λεω απο εδω http://www.ebay.com/itm/Thrunite-TN...trol-1702lm-727m-LED-Flashlight-/331078102550
Τι λετε? Μηπως υπαρχει κανα κουπονι για αγορα απο το μαγαζι τους?

Πολυ καλος φακος που κανει τη διαφορα με ολους τους αλλους φακους γενικοτερα λογω του οτι ειναι ενας εξαιρετικος thrower. Εχω τον ΤΝ31.
Tωρα βεβαια βγηκε και ο νεος Fenix TK61 (με 4 αντι 3 μπαταριες του ΤΝ32) αλλα ειναι τεραστιος, σχεδον 10εκατοστα κεφαλη εναντι 8 του ΤΝ32.

Το καλυτερο ειναι να κανεις μια αντιπροσφορα (make offer) στο site της ιδιας της thrunite στο ebay
http://www.ebay.com/itm/Thrower-Kin...9227534?pt=US_Flashlights&hash=item3cd908258e

Μπορεις να δοκιμασεις στα $150.

EDIT
Απο οποιον και να αγορασεις (ΗΚεquipment/Thrunitestore) γραψε τους απαραιτητως να ΜΗΝ στο στειλουν με DHL η παρομοιο courier αλλα με singapore registered mail.

Εμενα μου το εστειλαν (προφανως για καλυτερα) με DHL και πληρωσα 80 ευρω τελωνειο. (60 ευρω τους κλεφτες της DHL Eλλαδος -η υψηλοτερη χρεωση πανευρωπαικα για παρομοιο πακετο- και 20 ευρω Ελληνικο Δημοσιο)
Τουλαχιστον αν στον σταματησουν τελωνειο να πληρωσεις μονο το Ελληνικο δημοσιο και οχι τους αλητηριους.

Last edited: