Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Από την αρχή που ξεκίνησαν τα cc, είχα συνδέσει στο PayPal την American express της Alpha Bank. Ουδέποτε είχα πρόβλημα με τις αγορές μέσω paypal.

Απάντηση: Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Από την αρχή που ξεκίνησαν τα cc, είχα συνδέσει στο PayPal την American express της Alpha Bank. Ουδέποτε είχα πρόβλημα με τις αγορές μέσω paypal.

Το ίδιο και γω. Η Visa της ίδιας τράπεζας δε περνά πουθενά, η ΑΜΕΧ περνάει παντού.

Convoy s2+ προσφορά http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_44144.html στα 10$ και με εξαργύρωση πόντων για όποιον έχει πέφτει στα 7$!!!! Απίστευτη τιμή για αυτόν τον φακό και μάλλον θα ρίξω παραγγελία (αν και τον έχω σε κόκκινο με 7135χ8).

και καλη αποχρωση...1Β

Εριξα παραγγελία μαζί με 2 samsung INR18650-25R.
Επίσης παρηγγειλα μετά από ώριμη σκέψη και τον jetbeam JET-1 MK (ήμουν ανάμεσα σε αυτόν και τον thorfire TG06) και αντίστοιχα 2 trustfire 14500 (αυτές με τις φλόγες).

Και εγω εχω ριξει παραγγελια στον jet-1 mk , αλλα αν ηξερα για τον Klarus mi7 δεν θα τον αγοραζα :p

Ωραίος ο klarus, 700lm από 14500 φακό αλλά και διπλάσια τιμή από τον jetbeam, ο οποίος μία χαρά φωτεινός (φαντάζομαι) θα είναι με 480lm.

Συγχαρητήρια!

το σερι συνεχιζεται

παιδια..ή ειμαστε κ%%οφαρδοι, ειτε καμια π@@στια κανουμε, ή μας αγαπανε πολυ ή τελικα ειμαστε πολλοι Ελληνες στα φορα και δεν ξερουμε την δυναμη μας.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

λοιπον....στον διαγωνισμο του sunwayman αναγνωρισα 8 Ελληνες μεσα σε 75 συμμετοχες.
Απεναντι στις ΗΠΑ? παμε καλα?

Μα τι γινεται πλεον ? χαχαχ
Ειμαστε παντου :ernaehrung004:

Και εγω εχω ριξει παραγγελια στον jet-1 mk , αλλα αν ηξερα για τον Klarus mi7 δεν θα τον αγοραζα :p

Δεν πειράζει Γιώργη, για 16$ που τον πήραμε, μια χαρά είναι.