Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Λοιπον ...

Οι φακοι ειναι σχεδον ιδιοι . Ο ενας κατασκευασμενος απο χαλκο και ο αλλος απο ορειχαλκο (brass) . Σαν αποδοση ? Ειναι ιδιοι . Εκει που διαφερουν ειναι ο διακοπτης . Ο brass AAA εχει διακοπτη ηλεκτρονικο , και δουλευει περιεργα ( για να αλλαξεις mode πρεπει να περασεις απο το off ) . Εγω σου προτεινω τον χαλκινο , και αν θες για πιο φτηνο και ελαφρυ παρε και τον αλουμινενιο .

Brass Tool AAA (μονο εκει πωλειται) : https://www.massdrop.com/buy/massdrop-brass-aaa-pocket-flashlight

Copper Tool AAA (Coupon Code: NMCJ): http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_270370.html

Tool AAA (Coupon Code: TOOLNY) : http://www.banggood.com/Lumintop-To...-3Modes-Keychain-EDC-Flashlight-p-929235.html

Σου προτεινω με Nichia να τον παρεις ! Υπεροχο neutral tint ("αποχρωση" φωτος) ...

ευχαριστω

εκανα ηδη παραγγελια τον Copper Tool AAA (Coupon Code: NMCJ): http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_270370.html
βγηκε 24 με tracking & insurance.

για δευτερο φθηνότερο ποιον να προτιμησω;

Λιγα τα lumens η διαφορα μεταξυ nichia και cree xp-g2 , Kosh . Αν κανεις μια βολτα στα forum θα βρεις και ποσα lumens ειναι ακριβως .

Αν θες για δευτερο παρε ειτε τον αλουμινενιο ειτε τον Astrolux A01 ;)

Λιγα τα lumens η διαφορα μεταξυ nichia και cree xp-g2 , Kosh . Αν κανεις μια βολτα στα forum θα βρεις και ποσα lumens ειναι ακριβως .

Αν θες για δευτερο παρε ειτε τον αλουμινενιο ειτε τον Astrolux A01 ;)

80 lumens για τον "ζεστοτερο" nichia και 110 για τον ψυχροτερο xp-g2. Δεν ειναι μικρη η διαφορα αν τα λεει σωστα στο Massdrop.

Βεβαια βλεπω για τον χαλκινο Α01 οτι τον "δινει" ως 110 δηλαδη στην ισχυ του xp-g2

Toν εχεις δοκιμασει Γιωργο αυτον τον χαλκινο ?

υγ

υπαρχει και σε τιτανιο ε? Ε αστα διαλα:flipout:

Πολυ ωραιος ο Α01 , τον εχω σε αλουμινενιο . O μονος "twisty" φακος (με βιδωμα - ξεβιδωμα) που συμπαθω πολυ !

Για τον χαλκινο υπαρχει κουπονι (code : 4a7e9e ) , κατεβαινει στα 20$ .

Πολυ ωραιος ο Α01 , τον εχω σε αλουμινενιο . O μονος "twisty" φακος (με βιδωμα - ξεβιδωμα) που συμπαθω πολυ !

Για τον χαλκινο υπαρχει κουπονι (code : 4a7e9e ) , κατεβαινει στα 20$ .

Αρα ισης αξιας σε κοστος.

Απο δυναμη ομως ?

Α01 nichia copper vs Tool nichia copper?

Απάντηση: Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Αρα ισης αξιας σε κοστος.
Απο δυναμη ομως ?
Α01 nichia copper vs Tool nichia copper?

Για μένα, η διαφορά είναι στον τρόπο λειτουργίας και στις διαστάσεις (Α01//Tool: Twist//Button, 65x17mmΦ//81.5x14.5mmΦ)
Τα Lumens είναι παραπλήσια (100Lm/80Lm) για το 219 ή να το πω διαφορετικά, η διαφορά στο μάτι δεν είναι εύκολα αντιληπτή

Εκει , στα 100-110 lumens o A01.

Μεταξυ των δυο δεν ξερω τι να διαλεξω , καθε ενας διαφορετικος...

Εκει , στα 100-110 lumens o A01.

Μεταξυ των δυο δεν ξερω τι να διαλεξω , καθε ενας διαφορετικος...

Εγω ξερω. Μισω τους twisty.

Ακομα και αν ειναι κατα τι δυνατοτεροι. Και ειδικα οταν εχουν απεναντι τους ενα τοσο καλο εργαλειο οπως ο tool.

Αν θυμαμαι καλα το εγραψα και πιο πριν ... Ο μοναδικος twisty που συμπαθω !

Οπως και να εχει , εφοσον εχεις επιλογη , παρε τον tool . :a0210:

Απάντηση: Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

ευχαριστω

εκανα ηδη παραγγελια τον Copper Tool AAA (Coupon Code: NMCJ): http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_270370.html
βγηκε 24 με tracking & insurance.

για δευτερο φθηνότερο ποιον να προτιμησω;
Αν & για πρώτο φακό μου δεν θα έπαιρνα ένα μικρό & μάλιστα χάλκινο (λόγω κόστους, όχι λόγω της οξείδωσης του χαλκού - αυτό είναι φυσιολογικό & σε πολλούς -σαν εμένα- αρέσει), ο Tool AAA είναι από τις κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία keychain/AAA. Τον έχω σε μαύρο (αλουμίνιο) με 2 tailcaps (clicky switch & magnet) ο καθένας. Με το καλό να τον παραλάβεις, είμαι βέβαιος ότι θα τον ευχαριστηθείς.

Για 2ο φακό θα σου πρότεινα να πας μια κατηγορία επάνω, στους ΑΑ/14500. Έχουν μικρό μέγεθος, μπορείς να βρεις εξίσου εύκολα απλή μπαταρία (αλκαλική ή επαναφορτιζόμενη Ni), η δε απόδοση τους μπορεί να είναι πολύ μεγάλη (από τα ~100 lm των καλών ΑΑΑ μπορεί να φτάσεις μέχρι 700-800 με μια καλή μπαταρία Li 14500).
Από τους ΑΑ/14500 που αγόρασα τελευταία, για καλό/δυνατό θα σου πρότεινα:
  1. Utorch UT01 για τον οποίο είχε διοργανώσει groupbuy κι είχε κάνει review στο BLF ο δικός μας Γιώργος-giorgos.ko. Αν διαβάσεις αυτά τα topic θα δεις ότι κάποιοι UT01 είχαν θέμα με τους διακόπτες τους, στους περισσότερους όμως λύθηκε σχετικά εύκολα (υπάρχουν σχετικά post με οδηγίες. Ο κωδικός-κουπόνι του Γιώργου δεν ισχύει πια, αλλά τον παίρνεις στα ίδια $16.99- 15.39 με τον κωδικό MARUI. Εδώ & κάποιο καιρό είναι διαθέσιμος & σε πιο θερμή απόχρωση 3D 5000K (προσωπικά την προτιμώ για flood φακούς), ενώ όταν τον πήρα εγώ είχε μόνο την ψυχρή 1A 6500K.
  2. Klarus Mi7. Αν ψάξεις λίγο θα βρεις κάμποσα review του (στο BLF κι όχι μόνο). Η έκδοση αλουμινίου του (έχει & Ti) βγαίνει από τα διάφορα γνωστά κινεζοsite ~20$ με χρήση κουπονιού. Αν θες αυτόν & δεν βρεις το κουπόνι, σφύρα για να σου το δώσουμε.
  3. Astrolux S3. Έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια, τον έχω παραγγείλει αλλά δεν ήρθε ακόμη. Παίζει συνήθως στα $18-20 με κουπόνι (δεν θυμάμαι αν ισχύει κάποιο τώρα).
Φυσικά υπάρχουν πάρα πολλοί φακοί ΑΑ/14500. Ακόμη & κάποιοι πολύ οικονομικοί (τύπου SK68 με κόστος μόλις $3-4) αποδίδουν αρκετά καλά.

Αν θυμαμαι καλα το εγραψα και πιο πριν ... Ο μοναδικος twisty που συμπαθω !

Οπως και να εχει , εφοσον εχεις επιλογη , παρε τον tool . :a0210:

Το εχω ηδη κανει :D.

Ειχαν βγαλει και τον Titanium πριν λιγο καιρο κανα 30αρι αλλα παει πολυ πιστευω πλεον για τετοιο φακο.Μια χαρα ειναι ο χαλκινος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν & για πρώτο φακό μου δεν θα έπαιρνα ένα μικρό & μάλιστα χάλκινο (λόγω κόστους, όχι λόγω της οξείδωσης του χαλκού - αυτό είναι φυσιολογικό & σε πολλούς -σαν εμένα- αρέσει), ο Tool AAA είναι από τις κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία keychain/AAA. Τον έχω σε μαύρο (αλουμίνιο) με 2 tailcaps (clicky switch & magnet) ο καθένας.

Μαgnet switch εννοεις την εκδοση που πουλαει τωρα το Massdrop σε brass ?

Απάντηση: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Εννοώ αυτό που δείχνει εδώ κι εδώ που τους πήρα. Βγάζεις το ένα & βάζεις το άλλο. Υπάρχουν & τα 2 tailcap στο κουτί.

A δεν το ειχα δει σε αυτην την παραλλαγη ποτε. Μονο με το clicky switch ειχα δει να υπαρχει. Δουλευει ομως αψογα να μην το ματιασω για τετοιο μεγεθος...

Το είχα ψάξει αρκετά πριν βρω/πάρω την έκδοση με τα 2 tailcaps, γιατί είχα διαβάσει (νομίζω στα Amazon .com & .co.uk) αρκετά παράπονα για προβλήματα στο clicky switch.

Και πάλι σας ευχαριστώ!:ernaehrung004:

Επειδή ο OLIGHT S1 BATON θα είναι ο πρώτος μου φακός για μπαταρίες CR123A & δεν έχω τέτοιες, μπορώ να χρησιμοποιήσω -με ασφάλεια- κάποιες άλλες;
Σκέφτομαι να πάρω 1-2 επαναφορτιζόμενες, κι αν δεν κάνω λάθος εκτός από τις RCR123A ταιριάζουν κι οι 16340.
Εννοειται οτι θα τον δουλεψεις με 16340...
Παρέλαβα τις 16340 από το KD (επιτέλους!... 2,5 μήνες περίμενα!...).
Βάζω τη μια στον S1 Baton... δεν άναψε. Βάζω την άλλη... τα ίδια. Παρατηρώ ότι τις δοκίμαζα βάζοντας τις ανάποδα, καθότι είναι ο πρώτος φακός που πέφτει στα χέρια μου που ο θετικός πόλος του πάει στο tailcap κι όχι στο head! Τις ξαναβάζω σωστά. Πάλι δεν ανάβει... Μετράω τις μπαταρίες, ήταν αρκετά φορτισμένες. Καλού-κακού τις φόρτισα & ξαναδοκίμασα, πάλι τζίφος...:nounder:

Τι λέτε να φταίει βρε παιδιά;
  1. Ο τύπος της μπαταρίας (protected TF16340) που έβαλα;
    • Είδα ότι στο manual του δεν γράφει πουθενά ότι δουλεύει με 16340, αλλά με CR123A & RCR123A. Όμως είτε RCR123A βάλουμε είτε 16340, δεν είναι το ίδιο;
  2. Ότι τις έβαλα ανάποδα στην αρχή;
    • Δεν πρέπει, γιατί υποτίθεται ότι έχει προστασία (Reverse polarity protection to prevent improper battery installation). Εξάλλου δεν είχα πάρει τις unprotected TF16340, μάλλον γιατί είχα διαβάσει ότι πρέπει να βάζουμε protected επαναφορτιζόμενες (το λέει στο manual).
  3. Χαλασμένος φακός;
Για πείτε την άποψη σας, γιατί μέχρι να πάρω καμιά CR123A να δοκιμάσω, μ' έχουνε ζώσει τα φίδια...:afraid: