Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Η πρώτη παρτίδα ήταν πιο δυνατή;

Νομιζω οχι , αλλα δεν μπορω να επιβεβαιωσω . 2 μερες νωριτερα αν ειχε αναφερθει θα μπορουσα να πω με σιγουρια , παρελαβα εναν αλλα μπηκε κατευθειαν για μετατροπη με xp-g2 (Και δυστηχως οταν εβγαζα τον driver τον χαλασα καθως ηταν σφηνομενος) .

Πραγματική προσφορά !!!

Ο lumintop edc25 στα 15.7$ με κουπονι του μαρτιν (m4dm4x) !!

Άντε πάλι βρε Γιώργη ... αύριο είμαι για παραγγελία!:drool1:

Σε μερικα προοιοντα στο fasttech , πανω απο την τιμη εμφανιζεται αυτο το μηνυμα :

Screenshot_map.jpg

οποτε με το κουπονι "MAP" , προοιοντα που εμφανιζουν αυτο το μηνυμα , πεφτουν σε χαμηλοτερη τιμη (πχ ο MH20 απο τη φωτογραφια στα ~49$) . Δεν εχω δει πως συγκρινονται με τις τιμες M4dm4x-Banggood βεβαια .

για οποιον ενδιαφερεται μπορει να δει και τον παρακατω surefire E2DL Led Defender

A. Surefire E2D LED Defender (ειναι ο δευτερος και πια συλλεκτικοτατος φακος της Surefire)

http://avclub.gr/forum/showthread.php/154473-Surefire-Nitecore-Φακοί-LED-Προσφορα

Ειναι δικη μου προσφορα. Αν υπαρχει προβλημα που ενημερωσα και εδω παρακαλω να διαγραφει το μυνημα. Ευχαριστω!

Ειναι αξιοπιστο το hkequipment? Exei o max μερικες καλες προσφορες απο αυτο

ναι...δεν ειναι πολυ καλοι στην επικινωνια αλλα τα στελνουν παντα και συστημενα (εχουν και μαγαζι στο ebay που συνηθως δεχονται προσφορα καλυτερη τιμης)

Μου ηρθε για το banggood σε mail προσφορα ο XANES KT XP-G3+UV 350LM στα 17$.
https://www.banggood.com/XANES-KT-XP-G3UV-350LM-3Modes-Rechargeable-Mini-LED-Keychain-Flashlight-p-1136898.html?utm_design=13&utm_source=emarsys&utm_medium=Mail_promotion170505_email&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=Winna&sc_src=email_2363675&sc_eh=bef876475387cf891&sc_llid=162031&sc_lid=95386156&sc_uid=PqaiUhykC0

Βρηκα τωρα οτι στο budgetlight εγινε group buy και τον εχει και καποιο μελος απο αυτο το φορουμ.
Μπορει να μας πει δυο λογακια..?

Last edited: