να οδηγήσει το όποιο ηχείο μεσα στα πλαίσια της
ισχύος του. ...
Για να βγεί και ένα συμπέρασμα από την όλη ενδιαφέρουσα αυτή κουβέντα, υπάρχει τουλάχιστον σύμπτωση σπόψεων στο ότι για να υπάρχει ευκολία στην οδήγηση ενός ηχείου και απόκριση που να αντιστοιχεί στις μεταβολές του πλάτους του σήματος (χωρίς φασικές διαφορές σε διάφορα μέρη του φάσματος) αυτό πρέπει να παρουσιάζει κατά το δυνατό ομαλή αντίσταση και μικρή απόκλιση ηλεκτρικής φάσης ή όχι;
Θεωρώ το ηχείο κάτι σαν ένα έργο τέχνης το οποίο δέχομαι όπως είναι. Κάποιος μας προτείνει την σχεδίασή του στην οποία κατέληξε με τα υπάρχοντα υλικά και έστω και αν δεν τα εγκρίνω δεν θα τα άλλαζα, έστω και στο ελάχιστο.
Αν θέλω να πειραματιστώ αποφασίζω και φτιάχνω κάτι μόνος μου, όπως θέλω και νομίζω.
Μα πως θέτεις αυτά τα πλαίσια της ισχύος του ενισχυτή όταν είναι το φορτίο και μόνο αυτό που ορίζει την απαιτήση της ισχύος ;;
P = IΛ2 x R και όπου Ι = V/ R
... κλπ
Θεωρώ το ηχείο κάτι σαν ένα έργο τέχνης το οποίο δέχομαι όπως είναι. Κάποιος μας προτείνει την σχεδίασή του στην οποία κατέληξε με τα υπάρχοντα υλικά και έστω και αν δεν τα εγκρίνω δεν θα τα άλλαζα, έστω και στο ελάχιστο.Αν θέλω να πειραματιστώ αποφασίζω και φτιάχνω κάτι μόνος μου, όπως θέλω και νομίζω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.