Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Προσπάθησε να το κάνει μια φορά ο Πανούσης.
Ειχε βάλει όλα τα ψηφοδέλτια σε έναν φάκελο αλλά τελικά δεν χωρούσε ο φάκελος να περάσει από την κάλπη.

Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Προσπάθησε να το κάνει μια φορά ο Πανούσης.
Ειχε βάλει όλα τα ψηφοδέλτια σε έναν φάκελο αλλά τελικά δεν χωρούσε ο φάκελος να περάσει από την κάλπη.
Ο Πανούσης έχει κάνει πολλά ασυνήθιστα.
Τώρα απ´ότι έμαθα με ένα DVD δίνει δώρο και 2 εφημερίδες.

Αν και μέχρι τώρα επιδιώκω να ψηφίζω (τα 8 χρόνια που μου επιτρέπεται δλδ...) μιάς με τον τρόπο που λειτουργεί το εκλογικό σύστημα η αποχή ενισχύει την δυσαναλογική, αυτήν την φορά δεν θα πάω.

Οι δύο Παθολογίες στο τέλος του μήνα δεν μου αφήνουν και πολλά περιθώρια για εκδρομούλες...

Αλήθεια, το έχουν πάρει χαμπαρι οτι κάνουν εκλογές στο εργατικό τριήμερο?! :laugh:

συμμετοχή 20% προβλέπω!

αν τα βάλω όλα σε ένα φάκελο, θα χωράει να περάσει τι σχισμή;;;
Ιδού η απορία!

Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Ρε παιδιά... έχω χάσει εδώ και λίγο καιρό την ταυτότητά μου και κυκλοφορώ με διαβατήριο. Θα μου επιτρέψουν να ψηφίσω ή να πάω για μπάνιο...? -bye-

Ψήφισε στό Βέλγιο.-bye-
Ογρόπη ειναι κι´εκεί.:flipout::flipout::grinning-smiley-043

θα πρεπει να μπορεις να ψηφισεις και με το διπλωμα οδηγησεως, αν εχεις βεβαια!
Εγω παντως ψηφισα στις 22 Μαιου. Μεχρι τις 2 Ιουνιου ειχανε ψηφισει 357 310 ατομα.

Το 1982 ημουν για διακοπες στην Ελλαδα και με καλεσανε σαν μελος εφορευτικης επιτροπης, αν και δεν ημουν πλεον επισημα γραμμενος στην Ελλαδα! Φυσικα πηγα και εκανα το καθηκον μου. Δεν το πηρα σαν βαρος η σαν καποιο προβλημα για εμενα.