Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Καλησπέρα σε όλους, έτυχε να διαβάσω λίγο το νήμα και έχω να πω οτι με λυπούν κάποια πράγματα που διάβασα ,τα δύο βασικά όμως είναι πρώτον το οτί πολλοί επικροτούν την ΑΠΟΧΗ κάτι που κατ εμέ είναι δικαίωμα τους ΑΛΛΑ ξεχνούν οτι η δημοκρατία δουλεύει καλύτερα με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Μπορείς να μου εξηγήσεις πως δουλεύει καλύτερα η Δημοκρατια με τη συμμετοχή;;.
Εσύ δηλαδή πως καταλαβαίνεις την "δημοκρατία μας" τα τελευταία 20 χρονια με την υψηλή συμμετοχή στις εκλογές…
Είσαι ικανοποιημένος από την "Δημοκρατία" της χώρας σου…
Θεωρείς πως εχεις κάποιο λογο επειδή συμμετέχεις σε μια παρωδία δημοκρατικής διαδικασίας;;

εντάξει μωρέ ....αρνητής της δημοκρατίας και μάλιστα , επισημαινόμενος ως φύρερ ο Καρατζαφέρης ... κι από την άλλη καμμία κουβέντα για το συνονθύλευμα πρακτόρων , ανθελληνικών στοιχείων , μονίμων υπερασπιστών κάθε εγκληματικού στοιχείου ... εδώ και τόσα χρόνια που παρακολουθώ τις εκλογές , ένα τίποτα , με μηδενιστικές αντιλήψεις και με εξαιρετικά επικίνδυνες και διαλυτικές απόψεις , απασχολούσε το πανελλήνιο μήπως και δεν ξεπεράσει το 3% και δεν μπεί στη Βουλή...Και έφτασε να παίρνει 4,55% και δεν ντρέπεται κανείς

Re: Απάντηση: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

εντάξει μωρέ ....αρνητής της δημοκρατίας και μάλιστα , επισημαινόμενος ως φύρερ ο Καρατζαφέρης ... κι από την άλλη καμμία κουβέντα για το συνονθύλευμα πρακτόρων , ανθελληνικών στοιχείων , μονίμων υπερασπιστών κάθε εγκληματικού στοιχείου ... εδώ και τόσα χρόνια που παρακολουθώ τις εκλογές , ένα τίποτα , με μηδενιστικές αντιλήψεις και με εξαιρετικά επικίνδυνες και διαλυτικές απόψεις , απασχολούσε το πανελλήνιο μήπως και δεν ξεπεράσει το 3% και δεν μπεί στη Βουλή...Και έφτασε να παίρνει 4,55% και δεν ντρέπεται κανείς

Καλά εσυ θα μας τρελλάνεις σημέρα....

Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως δουλεύει καλύτερα η Δημοκρατια με τη συμμετοχή;;.
Εσύ δηλαδή πως καταλαβαίνεις την "δημοκρατία μας" τα τελευταία 20 χρονια με την υψηλή συμμετοχή στις εκλογές…
Είσαι ικανοποιημένος από την "Δημοκρατία" της χώρας σου…
Θεωρείς πως εχεις κάποιο λογο επειδή συμμετέχεις σε μια παρωδία δημοκρατικής διαδικασίας;;
Ναι αλλά αν έκανες quote όλο μου το μήνυμα θα έβλεπες οτι γράφω ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ/ΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ .Σαφώς και δεν είμαι ικανοποιημένος όταν βλέπω να εναλλάσσονται οι ίδιες φατρίες και για αυτό ακριβώς το λόγο είμαι ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ,δηλαδή ποιος περιμένουμε να αλλάξει την κατάσταση σ αυτή τη χώρα ;; αν όχι εμείς οι ίδιοι .

Πάντως είναι εντυπωσιακό πώς μερικά Κανάλια προωθούσαν τούς ´Οικολογους´που ενδιαφέρονταν για την Αρκούδα αλλά πανηγυριζαν για τους βομβαρδισμους της Γιουγκοσλαβίας και μιλούσαν γιά ´Μειονότητες´στην Φλώρινα μαζι με το Ουράνιο Τόξο τών φιλοσκοπιανών,οπως και ήθελαν να ονομάσουν κεντρικό δρόμο τής Θεσσαλονίκης σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ.
Μερικά γκάλοπ τούς ειχαν στό 9% και τελικά κινούνται γύρο στο 3 και κάτι..
Τελικά το παραμύθι γιά τά ´Αγνά Ζαρζαβατικά´δεν έπεισε πολύ κόσμο..
Καληνύκτα Κεμάλ.-bye--bye-

μαζι με το Ουράνιο Τόξο τών φιλοσκοπιανών,οπως και ήθελαν να ονομάσουν κεντρικό δρόμο τής Θεσσαλονίκης σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ.

Πρώτο-πρώτο μου το έδωσαν....βάζω κάτι γέλια....με κοιτούσαν όλοι περίεργα....

Που με μυρίστηκαν βρε Σπύρο, μου λες?????:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Πάντως είναι εντυπωσιακό πώς μερικά Κανάλια προωθούσαν τούς ´Οικολογους´που ενδιαφέρονταν για την Αρκούδα αλλά πανηγυριζαν για τους βομβαρδισμους της Γιουγκοσλαβίας και μιλούσαν γιά ´Μειονότητες´στην Φλώρινα μαζι με το Ουράνιο Τόξο τών φιλοσκοπιανών,οπως και ήθελαν να ονομάσουν κεντρικό δρόμο τής Θεσσαλονίκης σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ.
Μερικά γκάλοπ τούς ειχαν στό 9% και τελικά κινούνται γύρο στο 3 και κάτι..
Τελικά το παραμύθι γιά τά ´Αγνά Ζαρζαβατικά´δεν έπεισε πολύ κόσμο..
Καληνύκτα Κεμάλ.-bye--bye-
Και εδώ θα ήθελα να πω οτι πολλοί ήταν για τους πράσινους αλλά μόλις έγιναν ( ξανά ) γνωστά αυτά πήγαν στο ΛΑΟΣ , και όχι γιατί είναι ακραίοι αλλά απο αντίδραση........

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Όσον αφορά το 70-85% μάλλον λάθος κάνεις, μιας και η αποχή ξεκινά απο 35% και πάνω.....

Άλλοτε θυμόμαστε την αποχή και άλλοτε τον ακριβή αριθμό των ψηφοφόρων…
Το 6% του ΛΑΟΣ σήμερα βγαινει από αποχη 50%.
Το 85% των δυο μεγάλων κομμάτων των βουλευτικών βουλευτικών εκλογων ειχε αποχη της ταξεως του 25,9% .
Εκει να δεις αγραμματοσύνη και υψηλό επίπεδο…

τι ψυχωση ειναι αυτη να κατσει ως απογονος του γενους του στην καρεκλα του πρωθυπουργου!!! η ιδια κασετα καθε φορα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Μπα ; Δεν έχω δικαίωμα να με προσβάλλει η ύπαρξη ενός άλλου κόμματος πλην του ΛΑΟΣ ;-bye-

Δημήτρη, βάζελος είσαι???

Αλλιώς, δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν άλλο λόγο για τον οποίο σε προσβάλλει το άλλο κόμμα.....:rolleyes::rolleyes::flute::flute:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Αλλιώς, δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν άλλο λόγο για τον οποίο σε προσβάλλει το άλλο κόμμα.....:rolleyes::rolleyes::flute::flute:

Κάτι ξέρεις εσύ...:a0210:

Το ανέφερα και προηγουμένως το ποσοστό , το υψηλό ποσοστό, του ΛΑΟΣ δεν σημαίνει ,για μένα, κάτι άλλο απο μια αντίδραση και μια έλλειψη μιας καλύτερης πρότασης για μια πιο "ελληνική" αν θέλετε παρουσία στην ευρωβουλή.Ξέρω οτι μερικοί θα το εκλάβετε στραβά και σας λέω οτι δεν ακούγετε τόσο καλά όσο τ εννοώ.

Τώρα όλοι θα μας υποσχεθούν λαγούς με πετραχήλια.....
Και για να ευθυμήσουμε λίγο σκεφτείτε οτι σε δύο τρείς μέρες θα είναι όλα πίσω μας.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Χιλιάδες άλλοι λόγοι εκτός απ' αυτό ( το βάζελος - εκτός κι αν πιάνεται η προ 35ετίας υποστήριξη μου προς την ομάδα που δόξαζε το ελληνικό ποδόσφαιρο :flipout::flipout: )