FINIX
AVClub Fanatic
- 22 November 2010
- 12,897
Re: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόν
του πα φερε τα καλυτερα σου κρεατα τα βαλαμε στην μεση και τρωγαμε απ ολα,ταλιατα ,αργεντινικο rib eye κλπ αλλα ακομα και η χοιρινη που ηθελε καποιος, δοκιμασα και εμεινα καγκελο, ουρε ρε 666,θα με κανεις κανιβαλο,και εξαιρετικες τιμες..εξαιρετικα και τα χυμα του ,η ρετσινα του,δεν μας επαιρνε για καλυτερο κρασι,τα δωσαμε στα κρεατα...
,μετα την ωρα βαρεθηκα δεν ειχε κατ αλλο να μου πει,οι χαρακτηρες του ειναι μονοδιαστατοι στο climax ,στο Love μας εξομολογειται γιατι εκανε τετοια ταινια μεσα απο το στομα του πρωταγωνιστη που ειναι μαθητευομενος σκηνοθετης,ρε ου ρε ..οταν εσυ απολογεισαι οι μεγαλοι δημιουργοι αυτοτρολαρονται....
Παραπλανεις τον κόσμο και θα μας την πέσουν οι αθηνεζοι από την μεγάλη πρωτεύουσα και θα έχουν δίκιο..
Μεθυσμένο ή δαρμενο σε πήγαν;
Γίνεται η πρωτεύουσα μας να είναι μικρή;
Κυριολεκτικά και μεταφορικά..
Η Παλιά Αθήνα
Ίμβρου 24, Θεσσαλονίκη 544 53
231 091 2292
https://maps.app.goo.gl/mp2oY
Αν δεν πήρες αυτά που είναι εκτός καταλόγου /(κρέας Αργεντινής κτλ) είναι σαν να μην πήγες.
Αυτό το "αλλά μέχρι εκεί"...
οπότε το διαβάζω με πιάνουν εντερικές διαταραχές και ποδάγρα.
Ξέρω είμαι ιδιότροπος, δύστροπος βατραχονυχις... αλλά γίνεται αντί αυτου, να γράφουμε κάτι άλλο.. πιο ευφάνταστο..
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
ΥΓ πάνε και στην Μπριζόλα, τελείως αλλη φάση μαγαζί αλλά επίσης εξαιρετικό και λίγο ακριβό. Εξαιρετικές γεύσεις έχει το Νάμα, όπου πήγα τις προάλλες και είχαν πολύ ενδιαφέρον όλα του τα πιάτα. Πήραμε 5, μόνο ένα ήταν μέτριο.
του πα φερε τα καλυτερα σου κρεατα τα βαλαμε στην μεση και τρωγαμε απ ολα,ταλιατα ,αργεντινικο rib eye κλπ αλλα ακομα και η χοιρινη που ηθελε καποιος, δοκιμασα και εμεινα καγκελο, ουρε ρε 666,θα με κανεις κανιβαλο,και εξαιρετικες τιμες..εξαιρετικα και τα χυμα του ,η ρετσινα του,δεν μας επαιρνε για καλυτερο κρασι,τα δωσαμε στα κρεατα...
,μετα την ωρα βαρεθηκα δεν ειχε κατ αλλο να μου πει,οι χαρακτηρες του ειναι μονοδιαστατοι στο climax ,στο Love μας εξομολογειται γιατι εκανε τετοια ταινια μεσα απο το στομα του πρωταγωνιστη που ειναι μαθητευομενος σκηνοθετης,ρε ου ρε ..οταν εσυ απολογεισαι οι μεγαλοι δημιουργοι αυτοτρολαρονται....
δες rider με κλειστα ματια...ο πιτσιρικας που παιζει τον εαυτο του..:worshippy:για παλια ασε... τα εχουμε δει ολα !
απο τα καινουργια εχω χασει πολλα αλλα εχω δει ολα σχεδον οσα μ ενδιαφερουν
cold war δυστηχως οχι ακομα
το first reformed δεν μ αρεσε
το ΖΑΜΑ σιγουρα
ρομερ και Αλτμαν ΟΚ τους ξερουμε
τωρα ειμαι στον Κρειμερ ΤΗΕ COOLER
του Ιραν ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ
την αλλη εβδομαδα στη λεσχη μας εχουμε το ΖΕΝΑIDA
του δικου μας Αλεξη Στεφα
Last edited by a moderator: