τι ειναι αυτα που λες ... καποτε ειμασταν κοντα στο αλλο νημα αλλα μας απομωνοσαν φαγαμε και γιουχα, αλλα τωρα ομως ειμαστε πολυ καλυτερα στη μοναχικοτητα μαςΟντως πολυ καλη ταινια. Την ειδα χθες μετα την παραπανω πρόταση. Και θελω να πω κατι. Η ως ανω ταινια σαν προταση ειναι πενηντα φορες καλύτερη απο πενηντα αλλες οου προτεινονται στο άλλο νημα. Κατα συνεπεια θεωρώ οτι πρεπει τα δυο νηματα να συγχωνευθούν για να μην πω να καταργηθει το δευτερο.
σηνηθως μονοι μας τ ανοιγουμε τα νηματα αλλα οχι για μια ξεχωριστη γωνιαΣτέλιο μου μόνος σου το άνοιξες αυτό το νήμα,γιατί ήθελες μια ξεχωριστή γωνιά για το σινεμά πλην του Αμερικάνικου και για να μην "εξαφανίζονται" κάποιες ταινίες στο χωνευτήρι που λέγεται Ποια ταινία μόλις είδατε.Κανένας δε σε έκραξε,ούτε σε απομόνωσε...
γιατι τι εχει ο Ξανθοπουλος ?Tο νήμα σου είναι sticky για να μη χάνεται.Πως "απομονώθηκε"?
Σ'αρέσουν τα δράματα το ξέρω αλλά σε είχα για Μπεργκμανικό,όχι Ξανθόπουλο....
Τα φιλιά μου...
που μπορουμε να το δουμε υπαρχει με ελλ υποτιτλουςΌχι ευρωπαικό, αλλά εξαιρετικό και πολύ επίκαιρο ντοκιμαντέρ που δείχνει κάποιες μέρες της ζωής του δημάρχου της Ραμάλα (πόλη της Παλαιστίνης, κοντά στην Ιερουσαλήμ). Μην το χάσετε, ιδιαίτερα αν σας ενδιαφέρει το θέμα!
https://www.imdb.com/title/tt11614054/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.