Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

συγνωμη για το creator δεν εχω τελικη αποψη γιατι το σταματησα μετα 20 λεπτα θεασης
αυτα τα ψευτο sci-fi με τα εφε τα ανυπαρκτα σεναρια και χαζοδιαλογους και προβλεψιμο τελος δεν τα μπορω
μα πως ξερεις το τελος αφου δεν το ειδες μεχρι τελους ?

Μετα λεει οτι δεν του αρεσουν τα scifi και οι ευκολες ταινιες .

Εμ βεβαια αφου τις εχει γραψει και πλεον ξεπερασει ο ιδιος ;)

Στέλιο, κύριε Παππά, θα σας παρακαλέσω να αφήσετε τους διαξιφισμούς και τα flames, για να μη χρειαστεί να κλειδώσουμε το νήμα...
κυριε Κωστα μου εχουν βγαλει δυο προφιλ ( παπα και παπαισιο ) εγω φταιω ? ταλανευομαι

Ρισπεκτ
Στελαρα είσαι μορφή, έκανα καινούριο συκώτι από τα γέλια.

Μας εσκιαξες βέβαια λίγο. Φοβηθηκαμε για κάνα εγκεφαλικό ή καμία σχιζοφρένεια αλλά όλα καλά.

Να παρακαλέσουμε και τους κύριους κύριους διαχειριστες που μας τίμησαν με την παρουσία τους να μας τιμήσουν και με τις λίστες τους. Και δεν θέλω φοινικισιες δικαιολογίες. Από όσα έχει δει ο καθένας!

• Haha
Reactions: FINIX
Καλά, εσείς οι γηραιότεροι (ban) που έχετε αρχίσει και ξεχνάτε μπορείτε να βάλετε ο,τι θυμάστε απο τελευταία τριετία. (Τα παλιά λένε τα θυμάστε καλυτερα)😂
Και από φέτος ξεκινάμε να σημειώνουμε ο,τι καλό είδαμε. Να βγάλουμε κάτι λίστες που θα σκάσει το cahiers du cinema και όλοι οι κριτικοί του ντουνιά!

Εγώ λόγω πολλών προβλημάτων είδα μόνο τρεις ταινίες (Πάνο πιάσε θέση!)

The Whale (Αρονόφσκυ,μου άρεσε αρκετά)
The banshees of insihrin (καβανο,υπέροχη ταινία και ερμηνείες)
και πρόσφατα -ανωτέρα βιά- την Barbie (ξέρασα ροζ!)
Τώρα που τέλειωσαν οι γιορτές ελπίζω να έχω χρόνο μονάχος μου και θα έχω σαν μπούσουλα τις δικές σας λίστες!
Αμήν..

ΛΑΝΘΙΜΙΤΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΙ
ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
Και τι είναι Καμερουνέζος? μια χαρά έχει κάνει ελληνικές ταινίες και την Βλυχή την γύρισε στην Τήνο..

• Like
Reactions: superfly
Εγώ λόγω πολλών προβλημάτων είδα μόνο τρεις ταινίες (Πάνο πιάσε θέση!)

The Whale (Αρονόφσκυ,μου άρεσε αρκετά)
The banshees of insihrin (καβανο,υπέροχη ταινία και ερμηνείες)
και πρόσφατα -ανωτέρα βιά- την Barbie (ξέρασα ροζ!)
Τώρα που τέλειωσαν οι γιορτές ελπίζω να έχω χρόνο μονάχος μου και θα έχω σαν μπούσουλα τις δικές σας λίστες!
Αμήν..
Ωραίος, την ανωτέρα βία την βάζω και γω στην αόρατη λίστα μου...

Και τι είναι Καμερουνέζος? μια χαρά έχει κάνει ελληνικές ταινίες και την Βλυχή την γύρισε στην Τήνο..
Αμερικανος με πολυ παπιγιον .. .καμμια ταινια Ελληνικη δεν εχει κανει και οι πρωτες του ηταν χαζοποιοτικης νοοτροπιας
τωρα στις σφαιρες της γκλαμουριας ευχαριστησε τον Μπρους Σπρινγστιν αυριο που θα παρει το οσκαρακι θα ευχαριστησει τον Μπαιντεν
η Βληχη δεν ηταν ταινια ηταν artχαιβαν απο τις διακοπες του στη Τηνο

Ελληνας ηταν μονο ο Theo οπως λεμε ΜΟΝΟ ΑΕΚ
😝

Last edited:
Αμερικανος με πολυ παπιγιον .. .καμμια ταινια Ελληνικη δεν εχει κανει και οι πρωτες του ηταν χαζοποιοτικης νοοτροπιας
τωρα στις σφαιρες της γκλαμουριας ευχαριστησε τον Μπρους Σπρινγστιν αυριο που θα παρει το οσκαρακι θα ευχαριστησει τον Μπαιντεν
η Βληχη δεν ηταν ταινια ηταν artχαιβαν απο τις διακοπες του στη Τηνο

Ελληνας ηταν μονο ο Theo οπως λεμε ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Την περίμενα αυτή την ατάκα. Αλλά δεν ισχύει. Πόσο Έλληνας μπορεί να είναι ένας δημιουργός που θέλει να πεθάνει η Ελλάδα;

Την περίμενα αυτή την ατάκα. Αλλά δεν ισχύει. Πόσο Έλληνας μπορεί να είναι ένας δημιουργός που θέλει να πεθάνει η Ελλάδα;
δεν ξερω για ποιον μιλας αν εννοεις τον Αγγελοπουλο το θεωρω αστειο για να σου απαντησω σοβαρα

δεν ξερω για ποιον μιλας αν εννοεις τον Αγγελοπουλο το θεωρω αστειο για να σου απαντησω σοβαρα
Ο Αγγελόπουλος δεν είναι πού βάζει το Βέγγο να λέει "η Ελλάδα πεθαίνει, αλλά να κάνει γρήγορα" ή κάτι τέτοιο;

Ο Αγγελόπουλος δεν είναι πού βάζει το Βέγγο να λέει "η Ελλάδα πεθαίνει, αλλά να κάνει γρήγορα" ή κάτι τέτοιο;
να το γραψεις και σε ενα κινηματογραφικο site αυτο , ευτυχως εδω ασχολουνται με το hi-end

---- κατα ποσον o Αγγελοπουλος ειναι Ελληνας οταν εβαλε τον Βεγγο να πει η Ελλαδα πεθαινει