μα πως ξερεις το τελος αφου δεν το ειδες μεχρι τελους ?συγνωμη για το creator δεν εχω τελικη αποψη γιατι το σταματησα μετα 20 λεπτα θεασης
αυτα τα ψευτο sci-fi με τα εφε τα ανυπαρκτα σεναρια και χαζοδιαλογους και προβλεψιμο τελος δεν τα μπορω
μα πως ξερεις το τελος αφου δεν το ειδες μεχρι τελους ?συγνωμη για το creator δεν εχω τελικη αποψη γιατι το σταματησα μετα 20 λεπτα θεασης
αυτα τα ψευτο sci-fi με τα εφε τα ανυπαρκτα σεναρια και χαζοδιαλογους και προβλεψιμο τελος δεν τα μπορω
ελα τωρα ευκολακι ....μα πως ξερεις το τελος αφου δεν το ειδες μεχρι τελους ?
Στέλιο, κύριε Παππά, θα σας παρακαλέσω να αφήσετε τους διαξιφισμούς και τα flames, για να μη χρειαστεί να κλειδώσουμε το νήμα...ελα τωρα ευκολακι ....
κυριε Κωστα μου εχουν βγαλει δυο προφιλ ( παπα και παπαισιο ) εγω φταιω ? ταλανευομαιΣτέλιο, κύριε Παππά, θα σας παρακαλέσω να αφήσετε τους διαξιφισμούς και τα flames, για να μη χρειαστεί να κλειδώσουμε το νήμα...
Στο Top 20 σου ποια θέση παίρνει;Σας ζηλεύω...τα αρχ@@@ μου έχω δεί....
Και τι είναι Καμερουνέζος? μια χαρά έχει κάνει ελληνικές ταινίες και την Βλυχή την γύρισε στην Τήνο..ΛΑΝΘΙΜΙΤΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΙ
ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
Ωραίος, την ανωτέρα βία την βάζω και γω στην αόρατη λίστα μου...Εγώ λόγω πολλών προβλημάτων είδα μόνο τρεις ταινίες (Πάνο πιάσε θέση!)
The Whale (Αρονόφσκυ,μου άρεσε αρκετά)
The banshees of insihrin (καβανο,υπέροχη ταινία και ερμηνείες)
και πρόσφατα -ανωτέρα βιά- την Barbie (ξέρασα ροζ!)
Τώρα που τέλειωσαν οι γιορτές ελπίζω να έχω χρόνο μονάχος μου και θα έχω σαν μπούσουλα τις δικές σας λίστες!
Αμήν..
Αμερικανος με πολυ παπιγιον .. .καμμια ταινια Ελληνικη δεν εχει κανει και οι πρωτες του ηταν χαζοποιοτικης νοοτροπιαςΚαι τι είναι Καμερουνέζος? μια χαρά έχει κάνει ελληνικές ταινίες και την Βλυχή την γύρισε στην Τήνο..
Την περίμενα αυτή την ατάκα. Αλλά δεν ισχύει. Πόσο Έλληνας μπορεί να είναι ένας δημιουργός που θέλει να πεθάνει η Ελλάδα;Αμερικανος με πολυ παπιγιον .. .καμμια ταινια Ελληνικη δεν εχει κανει και οι πρωτες του ηταν χαζοποιοτικης νοοτροπιας
τωρα στις σφαιρες της γκλαμουριας ευχαριστησε τον Μπρους Σπρινγστιν αυριο που θα παρει το οσκαρακι θα ευχαριστησει τον Μπαιντεν
η Βληχη δεν ηταν ταινια ηταν artχαιβαν απο τις διακοπες του στη Τηνο
Ελληνας ηταν μονο ο Theo οπως λεμε ΜΟΝΟ ΑΕΚ
δεν ξερω για ποιον μιλας αν εννοεις τον Αγγελοπουλο το θεωρω αστειο για να σου απαντησω σοβαραΤην περίμενα αυτή την ατάκα. Αλλά δεν ισχύει. Πόσο Έλληνας μπορεί να είναι ένας δημιουργός που θέλει να πεθάνει η Ελλάδα;
Ο Αγγελόπουλος δεν είναι πού βάζει το Βέγγο να λέει "η Ελλάδα πεθαίνει, αλλά να κάνει γρήγορα" ή κάτι τέτοιο;δεν ξερω για ποιον μιλας αν εννοεις τον Αγγελοπουλο το θεωρω αστειο για να σου απαντησω σοβαρα
να το γραψεις και σε ενα κινηματογραφικο site αυτο , ευτυχως εδω ασχολουνται με το hi-endΟ Αγγελόπουλος δεν είναι πού βάζει το Βέγγο να λέει "η Ελλάδα πεθαίνει, αλλά να κάνει γρήγορα" ή κάτι τέτοιο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.