Η επόμενη του που είναι και Λάνθιμος, είναι (?) και sci Fi, σε έχει κερδίσει από τώρα!οχι.... τοσο πρωτοτυπη και χαλια οχι
μπορει να μην μ αρεσουν οι ταινιες του
αλλα στις αφισες τον παραδεχομαι ΛΑΝΘΙΜΟΣ
εδω σε παραδεχομαι Στελαν να βλεπεις και δεν θελεις τιποτε Καουρισμακικος και ΜπεργκμανικοςΣε άλλα νεα, είδα κι εγώ τον Τρίερ (όχι το τρολ, τον άλλο). Πρέπει να συμφωνήσω ότι υπάρχουν στιγμές που αυτά που κάνει ο Στελαν δε γίνονται από κανέναν ηθοποιό, ανεξαρτήτως γενιάς μάλιστα! Μεγαλειώδης.
Όπως το περίμενα βέβαια, είναι σπουδαία και η σκηνοθετική προσέγγιση. Η Ρενάτε δείχνει για μια ακόμη φορά ότι βαδίζει στη μεγάλη γυναικεία Σκανδιναβική ερμηνευτική παράδοση, που έδωσε πρωταγωνίστριες σαν αυτές του Μπέργκμαν. Ελπίζω να παίξει και αυτή σε ταινίες εκτός Σκανδιναβίας και να έχει την ικανότητα του Στελαν να πάρει πράγματα και από άλλες κουλτούρες.
Αυτό είναι νομίζω που τον ανέβασε, από το επίπεδο ενός τυπικού, πολύ καλού (Μπεργκμανικής προσέγγισης) Σκανδιναβού ηθοποιού, στο επίπεδο που έχει φτάσει πλέον!
ο ενας εχει ωραιες αφισες ο αλλος επαναλαμβανεται συνεχειαΆτσα.....
Gal'en ρίξε κι άλλο Οικονομίδη, βλέπω το Στέλλιο να το γυρίζει στο Λάνθιμο....
![]()
Κατουρηθηκα στα γέλια!εδω σε παραδεχομαι Στελαν να βλεπεις και δεν θελεις τιποτε Καουρισμακικος και Μπεργκμανικος
για τον τρολΔανο δεν καταλαβα την γνωμη σου ???
προσεξε τι θα πεις !!

ΗΟNEY DON'T ...we gotta get out of this placeΚοιτα να δεις που η Qualey τώρα έγινε εξαιρετική!
Όταν παίζει σε Λάνθιμο και Φαρζά τι είναι;
Φανταστείτε να παίξει και η Έμα Στόουν σε κανέναν Καψουρημάκη! Θα γίνει ξαφνικά ο θηλυκός Μάρλον Μπράντο.
οσοι την ειδαν στο imbm πως το λενε .....Ποιοι είναι οι "όλοι" που τη θάβουν;
Μόνο εσύ θάβεις ταινίες χωρίς να τις έχεις δει.ΗΟNEY DON'T ...we gotta get out of this place
πες για την ταινια που δεν την ηξερες καν και θαψτην οπως ολοι
και αφησε το Εμακι και την Μαργαριτα που ποτε δεν ειπα οτι δεν μ αρεσουν
εξ αλλου εδω δουλευει με δασκαλο εναν ΙΘΑΝ ΚΟΕΝ οχι με ενα μπουλη![]()
κανω και κατι χειροτερο σεβομαι τους Κοεν ακομα και αν εχω δει ταινια τους που δεν μ αρεσεΜόνο εσύ θάβεις ταινίες χωρίς να τις έχεις δει.
μια χαρα αναπνεω αν και ειμαι γεροντας , ..Θα περιμένω να τη δω και θα θάψω μετά, αν είναι.
Αλλά μην κρατάς και την αναπνοή σου ως τότε... Ταινία στην οποία παίζουν Qualley και Plaza και το τρέιλερ της δε με παρακινεί ούτε ελάχιστα να τη δω, είναι πραγματικό επίτευγμα!
ωπα μωρο μου εκδηλωθηκεςΌχι, δε χοροπηδούν οι χαρακτήρες των Κοέν.
Ενιοτε κάνουν πολύ πιο ηλίθια πράγματα
Μόνο ηλίθια;ωπα μωρο μου εκδηλωθηκες![]()
![]()
οι χαρακτηρες των Κοεν κανουν ηλιθια πραγματα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.