Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

οχι.... τοσο πρωτοτυπη και χαλια οχι

μπορει να μην μ αρεσουν οι ταινιες του
αλλα στις αφισες τον παραδεχομαι ΛΑΝΘΙΜΟΣ
Η επόμενη του που είναι και Λάνθιμος, είναι (?) και sci Fi, σε έχει κερδίσει από τώρα!

Σε άλλα νεα, είδα κι εγώ τον Τρίερ (όχι το τρολ, τον άλλο). Πρέπει να συμφωνήσω ότι υπάρχουν στιγμές που αυτά που κάνει ο Στελαν δε γίνονται από κανέναν ηθοποιό, ανεξαρτήτως γενιάς μάλιστα! Μεγαλειώδης.
Όπως το περίμενα βέβαια, είναι σπουδαία και η σκηνοθετική προσέγγιση. Η Ρενάτε δείχνει για μια ακόμη φορά ότι βαδίζει στη μεγάλη γυναικεία Σκανδιναβική ερμηνευτική παράδοση, που έδωσε πρωταγωνίστριες σαν αυτές του Μπέργκμαν. Ελπίζω να παίξει και αυτή σε ταινίες εκτός Σκανδιναβίας και να έχει την ικανότητα του Στελαν να πάρει πράγματα και από άλλες κουλτούρες.
Αυτό είναι νομίζω που τον ανέβασε, από το επίπεδο ενός τυπικού, πολύ καλού (Μπεργκμανικής προσέγγισης) Σκανδιναβού ηθοποιού, στο επίπεδο που έχει φτάσει πλέον!

Σε άλλα νεα, είδα κι εγώ τον Τρίερ (όχι το τρολ, τον άλλο). Πρέπει να συμφωνήσω ότι υπάρχουν στιγμές που αυτά που κάνει ο Στελαν δε γίνονται από κανέναν ηθοποιό, ανεξαρτήτως γενιάς μάλιστα! Μεγαλειώδης.
Όπως το περίμενα βέβαια, είναι σπουδαία και η σκηνοθετική προσέγγιση. Η Ρενάτε δείχνει για μια ακόμη φορά ότι βαδίζει στη μεγάλη γυναικεία Σκανδιναβική ερμηνευτική παράδοση, που έδωσε πρωταγωνίστριες σαν αυτές του Μπέργκμαν. Ελπίζω να παίξει και αυτή σε ταινίες εκτός Σκανδιναβίας και να έχει την ικανότητα του Στελαν να πάρει πράγματα και από άλλες κουλτούρες.
Αυτό είναι νομίζω που τον ανέβασε, από το επίπεδο ενός τυπικού, πολύ καλού (Μπεργκμανικής προσέγγισης) Σκανδιναβού ηθοποιού, στο επίπεδο που έχει φτάσει πλέον!
εδω σε παραδεχομαι Στελαν να βλεπεις και δεν θελεις τιποτε Καουρισμακικος και Μπεργκμανικος
για τον τρολΔανο δεν καταλαβα την γνωμη σου ???
προσεξε τι θα πεις !!

Άτσα.....

Gal'en ρίξε κι άλλο Οικονομίδη, βλέπω το Στέλλιο να το γυρίζει στο Λάνθιμο....

happy-dancing.gif
ο ενας εχει ωραιες αφισες ο αλλος επαναλαμβανεται συνεχεια

εδω σε παραδεχομαι Στελαν να βλεπεις και δεν θελεις τιποτε Καουρισμακικος και Μπεργκμανικος
για τον τρολΔανο δεν καταλαβα την γνωμη σου ???
προσεξε τι θα πεις !!
Κατουρηθηκα στα γέλια!
Καουρισμακικος ο Στελαν;
Έχεις διάθεση για χιούμορ πρωινιατικα!
Όπως έγραψα, ο τύπος έχει περάσει τη Μπεργκμανικη υποκριτική προσεγγιση και πλέον την έχει αφήσει και πολλά χιλιόμετρα πίσω. Κάτι γατάκια που παίζουν στον Καψουρημακη, ούτε καν τα βλέπει!

Για τον τρολ Τρίερ σου την έχω πει τη γνώμη μου, αλλά επειδή ξεχνάς, δε θα σου χαλάσω το χατίρι. Αξεπέραστη αισθητική, μέγιστος βιρτουόζος, αλλά και μεγάλος μαλάκας σαν άνθρωπος. Και δυστυχώς αυτό επηρεάζει το αποτέλεσμα του έργου του. Πολύ! 😣

• Like
Reactions: superfly
Επιστρέφει!!!
Ο άνθρωπος που μου έχει δημιουργήσει τη μεγαλύτερη προσμονή για τα επόμενα έργα του, είναι εδώ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ο ΙΘΑΝ ΚΑΙ Η ΛΕΣΒΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ
ολοκαινουργιο σύγχρονο νουαρ
αλλα με ατμοσφαιρα δεκαετιας 50
χρωμα χιουμορ φως σεξ βια
ολα με τους αξεπεραστους χαρακτηρες των Κοεν
χωρις τις σημερινες συνταγες των Νετφλιξιακων ιστοριων
εξαιρετικη η Μαργαριτα Qualley

αλλα δεν θα σας αρεσει βαζω στοιχημα και μην πειτε οτι δεν εχω βαλει τιτλο
--

Honey-Dont-187879-cr-Karen-Kuehn-Focus-Features.webp

Last edited by a moderator:
Κοιτα να δεις που η Qualey τώρα έγινε εξαιρετική!
Όταν παίζει σε Λάνθιμο και Φαρζά τι είναι;
Φανταστείτε να παίξει και η Έμα Στόουν σε κανέναν Καψουρημάκη! Θα γίνει ξαφνικά ο θηλυκός Μάρλον Μπράντο.

• Haha
Reactions: superfly and FINIX
Κοιτα να δεις που η Qualey τώρα έγινε εξαιρετική!
Όταν παίζει σε Λάνθιμο και Φαρζά τι είναι;
Φανταστείτε να παίξει και η Έμα Στόουν σε κανέναν Καψουρημάκη! Θα γίνει ξαφνικά ο θηλυκός Μάρλον Μπράντο.
ΗΟNEY DON'T ...we gotta get out of this place
πες για την ταινια που δεν την ηξερες καν και θαψτην οπως ολοι
και αφησε το Εμακι και την Μαργαριτα που ποτε δεν ειπα οτι δεν μ αρεσουν
εξ αλλου εδω δουλευει με δασκαλο εναν ΙΘΑΝ ΚΟΕΝ οχι με ενα μπουλη :p

Last edited:
ΗΟNEY DON'T ...we gotta get out of this place
πες για την ταινια που δεν την ηξερες καν και θαψτην οπως ολοι
και αφησε το Εμακι και την Μαργαριτα που ποτε δεν ειπα οτι δεν μ αρεσουν
εξ αλλου εδω δουλευει με δασκαλο εναν ΙΘΑΝ ΚΟΕΝ οχι με ενα μπουλη :p
Μόνο εσύ θάβεις ταινίες χωρίς να τις έχεις δει.
Θα περιμένω να τη δω και θα θάψω μετά, αν είναι.
Αλλά μην κρατάς και την αναπνοή σου ως τότε... Ταινία στην οποία παίζουν Qualley και Plaza και το τρέιλερ της δε με παρακινεί ούτε ελάχιστα να τη δω, είναι πραγματικό επίτευγμα!

Μόνο εσύ θάβεις ταινίες χωρίς να τις έχεις δει.
κανω και κατι χειροτερο σεβομαι τους Κοεν ακομα και αν εχω δει ταινια τους που δεν μ αρεσε
Θα περιμένω να τη δω και θα θάψω μετά, αν είναι.
Αλλά μην κρατάς και την αναπνοή σου ως τότε... Ταινία στην οποία παίζουν Qualley και Plaza και το τρέιλερ της δε με παρακινεί ούτε ελάχιστα να τη δω, είναι πραγματικό επίτευγμα!
μια χαρα αναπνεω αν και ειμαι γεροντας , ..
εγω βαζω πρωτα τον δασκαλο και μετα τους μαθητες
και οι χαρακυηρες που φτιαχνουν οι Κοεν δεν χοροπηδανε σαν μαριονετες ( βλ. Λ )

Υ.Γ ...ο Ουζουνιδης ειναι ελευθερος γιατι δεν βλεπω ενδιαφερον ? :ROFLMAO:

Όχι, δε χοροπηδούν οι χαρακτήρες των Κοέν.
Ενιοτε κάνουν πολύ πιο ηλίθια πράγματα
ωπα μωρο μου εκδηλωθηκες
👯‍♀️
👯‍♀️

οι χαρακτηρες των Κοεν κανουν ηλιθια πραγματα

για να δουμε που ...μηπως εδω
blood simple
εδω
millers crossing
εδω
Barton fink
Fargo
lebowski
o brtother ....
no country .....
a serious man

καλο απογευμα και περσστικα
καλοπροαιρετα με αγαπη 💋💋

...και όχι μόνο.
Στο Λεμποφσκι κάνουν τη μια βλακεία μετά την άλλη.
Γενικά δε μπορώ να σκεφτώ εύκολα σκηνοθέτες που οι χαρακτήρες του κάνουν πιο ηλίθια πράγματα.
Δε λέω βέβαια ότι αυτό μειώνει την αξία των έργων τους. Όπως δε μειώνει την αξία ενός έργου το να χοροπηδάει ένας χαρακτήρας. Αυτά είναι στεγανά που δεν τα έχω ως θεατής.
Με διασκεδάζει όμως που βαλθηκες να διαψεύσεις ακόμα και τα προφανη

Περαστικά και με αγάπη και από μένα!

• Like
Reactions: superfly