Το αποτυχημενο εργο του Ταρκοφσκι.το αριστουργημα του ποιητη της εικονας Αγιου Αντρει σε 4Κ διαθεσιμο στο Υoutube.
μπορει να μην αρεσε στον ιδιο αλλα δεν την λες αποτυχημενηΤο αποτυχημενο εργο του Ταρκοφσκι.
Ακομα και ο ιδιος το παραδεχτηκε.
Το αποτυχημενο εργο του Ταρκοφσκι.
Παντως σε ευχαριστουμε για τον συνδεσμο που εβαλες, ειναι πολυ καλης ευκρινιας για ΥΤ και ειναι και δυσκολο να το βρεις.
Ισχύει όντως κάτι τέτοιο; Έχει πει ο ίδιος το Solaris ήταν αποτυχία;Το αποτυχημενο εργο του Ταρκοφσκι.
ισχυει δεν ηταν ευχαριστημςνος με το εργο τουΙσχύει όντως κάτι τέτοιο; Έχει πει ο ίδιος το Solaris ήταν αποτυχία;
ευχομαι την επομενη ταινια του να τα λεει μεσα απο τα δοντιαΕπιτελους και καποιος που ενωνει κριτικους και κοινο!
Ο σημαντικοτερος ενεργος εν Ελλαδι σκηνοθετης επεστρεψε και φερνει αλλη μια πολυ ωριμη ταινια. Απο τη μεστη σκηνοθεσια και το ενιοτε ευρηματικα εμπνευσμενο μονταζ, μεχρι την υποδειγματικη καθοδηγηση των ηθοποιων ο Οικονομιδης κανει αλλη μια ταινια που τα λεει εξω απο τα δοντια.
Για οσους γκρινιαζουν οτι θελουν ελληνικες ταινιες που να μιλουν για την Ελλαδα, ιδου η Ροδος, ιδου και το πηδημα.
Προσεχε τι ευχεσαι λεει μια κινεζικη παροιμια!
Κύριε Στέλιο εγώ ξέρω ότι ήταν επικριτικός με μία άλλη ματιά, ίσως με την ευρύτερη έννοια του ρωσισμού, ίσως.. άλλο αυτό και άλλο ο όρος αποτυχίαισχυει δεν ηταν ευχαριστημςνος με το εργο του
Αν ενοχλεισαι μην τον βλεπεις....
ευχομαι την επομενη ταινια του να τα λεει μεσα απο τα δοντια
Συνονοματε, εχω ξαναγραψει για την ιστορια του Σολαρις.Κύριε Στέλιο εγώ ξέρω ότι ήταν επικριτικός με μία άλλη ματιά, ίσως με την ευρύτερη έννοια του ρωσισμού, ίσως.. άλλο αυτό και άλλο ο όρος αποτυχία
Ναι, ουτε εγω το γνωριζω αυτο.Συμφωνώ μαζί σου Γιώργο εν μέρει ξέρω για την κόντρα του Λεμ με τον Ταρκόφσκι σχετικά με το solaris. Αν ένα έργο επιστημονικής φαντασίας μπορεί να απεικονίσει τα θρησκευτικά βασανιστικά ζητήματα του Ταρκόφσκι... Αν ένα περιβάλλον επιστημονικής φαντασίας καλύτερα. και ο Μπέργκμαν είχε πει για έργα του ότι είναι καταθλιπτικά και ότι ο ίδιος δεν θα τα ξανά έβλεπε. Αποτυχημένο όμως το σολαρις; Δύσκολο.
Υγ Δεν ξέρω αν ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει την ταινία έτσι, δεν το ξέρω αυτό ξεκίνησα να ρωτάω, δεν αναφέρθηκα στη διαφορά που είχαν με τον συγγραφέα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.