Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Hδη ασχολούμαστε,εγώ θα ήθελα να ξέρω τον τίτλο.......

Stop making sense του Jonathan Demee, κινηματογράφηση μιας συναυλίας των Talking Heads, του πιο "έξυπνου" γκρουπ της Αμερικής όλων των εποχών.

ειδα το βιντεοκλιπ
King Arthur Excalibur Rising

ηταν αρκετα κακο αλλα οση ωρα το εβλεπα μ αρεσε ( δν το ειδα ολο )
επαιζε και ο Μπεκαμ μεσα η κανω λαθος ?
ο πρωταγωνιστης ηταν καθαρα φατσα 2017
τα συντροφια του σαν υπαλληλοι supermarket

ειδα το ΑΤΟΜΙΚ ΜΠΛΟΥΜ
ουτε να περασει η ωρα χαλαρα
φοβερο χασιμο χρονου
μια απο τα ιδια παλι βιντεοκλιπακια

atomicblondesocials.jpg

ενα εξαιρετικο δημοσιευμα του Νινου Μικελιδη για τον μεγαλο Τ.Λουις
που κανεις δεν εγραψε κατι ακομα και σε φορουμ που ασχολουνται ολιγον με το σινεμα

https://www.enetpress.gr/το-ταλέντο-του-τζέρι-λούις/

Last edited by a moderator:

.
ενα εξαιρετικο δημοσιευμα του Νινου Μικελιδη για τον μεγαλο Τ.Λουις
που κανεις δεν εγραψε κατι ακομα και σε φορουμ που ασχολουνται ολιγον με το σινεμα

https://www.enetpress.gr/το-ταλέντο-του-τζέρι-λούις/

Ποτέ δε γέλασα με αυτό τον ηθοποιό, είχα δει καποιες ταινίες του παλιά, ακόμα και το περίφημο Naughty Professor, αλλά καμια δε με συγκλόνησε. Στην Αμερική βέβαια ήταν Θεός. R.I.P.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Ποτέ δε γέλασα με αυτό τον ηθοποιό, είχα δει καποιες ταινίες του παλιά, ακόμα και το περίφημο Naughty Professor, αλλά καμια δε με συγκλόνησε. Στην Αμερική βέβαια ήταν Θεός. R.I.P.

γουστα ειναι αυτα
να παμε καπου ποιο περα
για πες μου την γνωμη σου για το
The King Of Comedy

δεν πιστευω να μην το εχεις δει

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

The King Of Comedy

Αριστουργηματικό, η τελευταία σπουδαία ταινία, κατ'εμέ, του Σκορτσέζε. Στην ταινία ο Lewis δεν σκάει ούτε ένα χαμόγελο, ούτε μία γκριμάτσα.

Να το δω δηλαδης;
Πότε δεν με έψηνε ο σκορτς τόσο όσο η πολύτιμη ταινιοθήκη του... Και το καλό είναι ότι είναι από αυτούς που τις βλέπουν! Το αντίθετο δηλαδή του collector που απλά το έχει.. Να σκονίζεται..

γουστα ειναι αυτα
να παμε καπου ποιο περα
The King Of Comedy

Το έχω δει και μάλιστα σχετικά πρόσφατα. Είναι πραγματικό αριστούργημα, από τις καλύτερες ταινίες του Σκορτσέζε.

Τώρα που το σκέφτομαι ίσως πρέπει να ξαναδώ και το After Hours. To είχα δει πιτσιρικάς όταν πρωτοβγήκε στο σινεμά και δεν το έχω ξαναδεί από τότε. Ήμουν ο μόνος που γελούσε στη (σχεδόν άδεια) αίθουσα.

Να το δω δηλαδης;
Πότε δεν με έψηνε ο σκορτς τόσο όσο η πολύτιμη ταινιοθήκη του... Και το καλό είναι ότι είναι από αυτούς που τις βλέπουν! Το αντίθετο δηλαδή του collector που απλά το έχει.. Να σκονίζεται..

Λένε ότι έχει και τεράστια συλλογή δίσκων.

Λένε ότι έχει και τεράστια συλλογή δίσκων.

το @
:flipout:

και μόνο που βγάζει στην εταιρία του, restoration ταινιων χαμένων μέσα στο χρόνο, πολλες απο αυτές πολύ αξιόλογες ως και αριστουργήματα..
:grinning-smiley-043

και ας μην βγάζει ο ίδιος καλές ταινίες, αν και το silence ηταν αρκετά καλό

δηλαδης δεν σου αρεσαν τα καλα παιδια,ο ταξιτζης,το ακρωτηρι του φοβου,ο λuκος της wall street, Hugo,το νησι των καταραμενων, Aviator,o τελευταιος πειρασμος και σου αρεσε το silence???:speechless-smiley-0

δηλαδης δεν σου αρεσαν τα καλα παιδια,ο ταξιτζης,το ακρωτηρι του φοβου,ο λuκος της wall street, Hugo,το νησι των καταραμενων, Aviator,o τελευταιος πειρασμος και σου αρεσε το silence???:speechless-smiley-0

το ακρωτηρι του φοβου,ο λuκος της wall street, Hugo, Aviator σίγουρα όχι... οχι οτι δεν πέρασα καλά σε κάποιες απο αυτές αλλα ουτε που τις θυμάμαι..πολύ μέτριες
το silence ειναι σαφώς ανώτερο, ο καλύτερος Scorcese της δεκαετίας.. αν και φαίνονται οι επιρροές απο τους μεγάλους που προσπαθεί να κλέψει και σε μεγάλο βαθμό το πετυχαίνει! μη με ρωτήσεις ποιους, ειναι εύκολο να τους βρείς αν έχεις παρακολουθήσει το έργο τους.

σκέψου πως ξεκίνησε και τι έβγαζε τελευταία...

και 1 ταινία για τον Γάλεν που του αρέσουν οι δυνατές συγκινήσεις

Shot Caller

Last edited:

auteur περαστικα...​

Κουλτούρα να φύγουμε!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

απο τα αγαπημενα σου ?

.
auteur περαστικα ...
Επίσης!
Και ευχαριστώ πολύ!

Σου αρεσαν τα παραπάνω πολύ ή δεν σου άρεσε το silence?

Αν λες για την ταινία του Γάλεν, οκ, εψαχνα κάτι για να κοιμηθώ στα μισά του έργου.

δεν ειναι κακο το silence ιδιως στο καδραρισμα,στην φωτογραφια και στα χρωματα,αλλα μονο που επελεξε αυτην την χαζοφατσα για μοναχο που εχεις την εντυπωση οτι γελαει ειρωνευεται μονιμως,και παιζει δραμα...αυτον που επαιξε και στην χαζοταινια του Μελ...

για όποιον έχει λίγο χρόνο ας γράψει silence explained στο youtube.
για μενα ηταν η καλύτερη ταινια που μας έδωσε τα τελευταία χρόνια.

Το έχω δει και μάλιστα σχετικά πρόσφατα. Είναι πραγματικό αριστούργημα, από τις καλύτερες ταινίες του Σκορτσέζε.

Τώρα που το σκέφτομαι ίσως πρέπει να ξαναδώ και το After Hours. To είχα δει πιτσιρικάς όταν πρωτοβγήκε στο σινεμά και δεν το έχω ξαναδεί από τότε. Ήμουν ο μόνος που γελούσε στη (σχεδόν άδεια) αίθουσα.

Να το ξαναδεις!

για όποιον έχει λίγο χρόνο ας γράψει silence explained στο youtube.
για μενα ηταν η καλύτερη ταινια που μας έδωσε τα τελευταία χρόνια.

Δες και το Γιαπωνεζικο στο οποιο πατησε ομως. Μπορει να αλλαξεις γνωμη.

Λεω εγω τωρα... μπορει να κανω και λαθος, γιατι το καινουριο αρνουμαι να κατσω να το δω...

Ο Σκορσεζε παντως εχει ξεκουτιανει εδω και καιρο. Δεν αναφερομαι στις ταινιες του, αυτο που λεω φαινεται και απο τις επιλογες του. Ανθρωπος που αγαπαει τοσο το σινεμα, εχει τη συλλογη που εχει αυτος και παει και κανει ριμεικ το Infernal Affairs, πρεπει να τα εχει λιγο χαμενα. Δεν εξηγειται αλλιως.

Re: Απάντηση: Re: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Δες και το Γιαπωνεζικο στο οποιο πατησε ομως. Μπορει να αλλαξεις γνωμη.

Λεω εγω τωρα... μπορει να κανω και λαθος, γιατι το καινουριο αρνουμαι να κατσω να το δω...

Ο Σκορσεζε παντως εχει ξεκουτιανει εδω και καιρο. Δεν αναφερομαι στις ταινιες του, αυτο που λεω φαινεται και απο τις επιλογες του. Ανθρωπος που αγαπαει τοσο το σινεμα, εχει τη συλλογη που εχει αυτος και παει και κανει ριμεικ το Infernal Affairs, πρεπει να τα εχει λιγο χαμενα. Δεν εξηγειται αλλιως.
Αυτό λέω και εγώ παραπάνω πως ξεκίνησε και τι κάνει τώρα. Όμως το ότι είναι από τους μεγαλύτερους λάτρες του κινηματογράφου και μάλιστα του ποιοτικού είναι αν αμφίβολο.

Δεν νομίζω να σε ψήσει το τελευταίο του

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Επίσης!
Και ευχαριστώ πολύ!

Σου αρεσαν τα παραπάνω πολύ ή δεν σου άρεσε το silence?

Αν λες για την ταινία του Γάλεν, οκ, εψαχνα κάτι για να κοιμηθώ στα μισά του έργου.

σεβομαι τοσο πολυ τον Σκορσεζε και την πορεια του που ακομα και οι ταινιες που δεν μου αρεσαν σαν το silence
δεν μπορω να τις ξεπερασω ,μοναδικη αντιρρηση το Shine a Light απαραδεκτο

την ταινια του γαλεν δεν την ξερω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

σεβομαι τοσο πολυ τον Σκορσεζε και την πορεια του που ακομα και οι ταινιες που δεν μου αρεσαν σαν το silence
δεν μπορω να τις ξεπερασω ,μοναδικη αντιρρηση το Shine a Light απαραδεκτο

την ταινια του γαλεν δεν την ξερω

και δεν χρειάζεται να την μάθεις.
για το Silence όμως έχεις άδικο, ειναι αρκετά καλή και σίγουρα η καλύτερη απο τις τελευταίες του.