Hδη ασχολούμαστε,εγώ θα ήθελα να ξέρω τον τίτλο.......
.
ενα εξαιρετικο δημοσιευμα του Νινου Μικελιδη για τον μεγαλο Τ.Λουις
που κανεις δεν εγραψε κατι ακομα και σε φορουμ που ασχολουνται ολιγον με το σινεμα
https://www.enetpress.gr/το-ταλέντο-του-τζέρι-λούις/
Ποτέ δε γέλασα με αυτό τον ηθοποιό, είχα δει καποιες ταινίες του παλιά, ακόμα και το περίφημο Naughty Professor, αλλά καμια δε με συγκλόνησε. Στην Αμερική βέβαια ήταν Θεός. R.I.P.
για πες μου την γνωμη σου για το
The King Of Comedy
δεν πιστευω να μην το εχεις δει
γουστα ειναι αυτα
να παμε καπου ποιο περα
για πες μου την γνωμη σου για το
The King Of Comedy
δεν πιστευω να μην το εχεις δει
Να το δω δηλαδης;
Πότε δεν με έψηνε ο σκορτς τόσο όσο η πολύτιμη ταινιοθήκη του... Και το καλό είναι ότι είναι από αυτούς που τις βλέπουν! Το αντίθετο δηλαδή του collector που απλά το έχει.. Να σκονίζεται..
Λένε ότι έχει και τεράστια συλλογή δίσκων.
δηλαδης δεν σου αρεσαν τα καλα παιδια,ο ταξιτζης,το ακρωτηρι του φοβου,ο λuκος της wall street, Hugo,το νησι των καταραμενων, Aviator,o τελευταιος πειρασμος και σου αρεσε το silence???:speechless-smiley-0
Κουλτούρα να φύγουμε!
Επίσης!.
auteur περαστικα ...
Το έχω δει και μάλιστα σχετικά πρόσφατα. Είναι πραγματικό αριστούργημα, από τις καλύτερες ταινίες του Σκορτσέζε.
Τώρα που το σκέφτομαι ίσως πρέπει να ξαναδώ και το After Hours. To είχα δει πιτσιρικάς όταν πρωτοβγήκε στο σινεμά και δεν το έχω ξαναδεί από τότε. Ήμουν ο μόνος που γελούσε στη (σχεδόν άδεια) αίθουσα.
για όποιον έχει λίγο χρόνο ας γράψει silence explained στο youtube.
για μενα ηταν η καλύτερη ταινια που μας έδωσε τα τελευταία χρόνια.
Αυτό λέω και εγώ παραπάνω πως ξεκίνησε και τι κάνει τώρα. Όμως το ότι είναι από τους μεγαλύτερους λάτρες του κινηματογράφου και μάλιστα του ποιοτικού είναι αν αμφίβολο.Δες και το Γιαπωνεζικο στο οποιο πατησε ομως. Μπορει να αλλαξεις γνωμη.
Λεω εγω τωρα... μπορει να κανω και λαθος, γιατι το καινουριο αρνουμαι να κατσω να το δω...
Ο Σκορσεζε παντως εχει ξεκουτιανει εδω και καιρο. Δεν αναφερομαι στις ταινιες του, αυτο που λεω φαινεται και απο τις επιλογες του. Ανθρωπος που αγαπαει τοσο το σινεμα, εχει τη συλλογη που εχει αυτος και παει και κανει ριμεικ το Infernal Affairs, πρεπει να τα εχει λιγο χαμενα. Δεν εξηγειται αλλιως.
Επίσης!
Και ευχαριστώ πολύ!
Σου αρεσαν τα παραπάνω πολύ ή δεν σου άρεσε το silence?
Αν λες για την ταινία του Γάλεν, οκ, εψαχνα κάτι για να κοιμηθώ στα μισά του έργου.
σεβομαι τοσο πολυ τον Σκορσεζε και την πορεια του που ακομα και οι ταινιες που δεν μου αρεσαν σαν το silence
δεν μπορω να τις ξεπερασω ,μοναδικη αντιρρηση το Shine a Light απαραδεκτο
την ταινια του γαλεν δεν την ξερω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.