Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο
τα δευτερα και τρίτα επίπεδα ήταν για να μην του δοθεί ο τίτλος splatter/horror αλλα art film/horror. αλλα οκ διαφορετικά πράγματα βλέπει ο καθένας και αυτο ειναι ωραίο!
καλό το it ε;
πάρε και ενα κείμενο.. και πες μας αν τα γράφει καλα.
βρε μακάρι να γίνουν trend αυτα που "ακολουθώ" και παρακολουθώ.. όχι τίποτα, αλλα θα τα βλεπω με παρέα και θα τα σχολιάζω κιολας.. έστω και αρνητικά.
εγώ παρακολουθώ μερικά απο τα "δικά σου" horror και κάποια τα βρίσκω ωραια πχ under the shadow, it comes at night, it follows.. καποια πρόχειρα που θυμάμαι.
και θα δώ και το IT..
εσύ για πες κανένα που είδες;
το cemetery of splendour δεν θα πήγαινες να το δεις αν δεν είχε την λέξη cemetery στον τίτλο..
Κοιτα, το να προτεινεις σε καποιον το Gummo ειναι σοβαρη δοκιμη για μια φιλια, ουτως ή αλλως.
Το horror ειναι λογικο να απευθυνεται σε ατομα που πρωτα απ'ολα δεν εχουν προβληματα με την καρδια τους. Αν καποιος εχει αδυνατη καρδια, ευαισθητο στομαχι, ουρικο οξυ, λιγκοδια και δεν ξερω κι εγω τι αλλο, καλο ειναι να αποφευγει ταινιες με κανιβαλισμους και τα λοιπα και να μενει στην υγιεινη διατροφη.
Βεβαια ενα απο τα δευτερα επιπεδα του Raw (που δεν ξερω αν το επιασες) ειναι το τι παθαινουν οι ανθρωποι που μεγαλωνουν καταπιεζοντας τον εαυτο τους, με (αυτο)στερηση εμπειριων και απωθημενα. Οποτε ισως να ειναι καλο και λιγο horror που και που στη σινεδιατροφη μερικων-μερικων.
Ως προς το τελικο σου συμπερασμα παντως... αν κρινω απο την αιθουσα που επαιζε το -αναπαντεχα, πολυ καλο- ΙΤ, μαλλον εχεις δικιο ως προς το πρωτο σκελος. Αν εχεις και ως προς το δευτερο, θα μας το πεις εσυ που ακολουθεις και περισσοτερο τα trends.
τα δευτερα και τρίτα επίπεδα ήταν για να μην του δοθεί ο τίτλος splatter/horror αλλα art film/horror. αλλα οκ διαφορετικά πράγματα βλέπει ο καθένας και αυτο ειναι ωραίο!
καλό το it ε;
πάρε και ενα κείμενο.. και πες μας αν τα γράφει καλα.
βρε μακάρι να γίνουν trend αυτα που "ακολουθώ" και παρακολουθώ.. όχι τίποτα, αλλα θα τα βλεπω με παρέα και θα τα σχολιάζω κιολας.. έστω και αρνητικά.
εγώ παρακολουθώ μερικά απο τα "δικά σου" horror και κάποια τα βρίσκω ωραια πχ under the shadow, it comes at night, it follows.. καποια πρόχειρα που θυμάμαι.
και θα δώ και το IT..
εσύ για πες κανένα που είδες;
το cemetery of splendour δεν θα πήγαινες να το δεις αν δεν είχε την λέξη cemetery στον τίτλο..
Last edited: