ευχαριστω επισης, (ηρθε η ακομα?)
ναι με φλομωσαν στα κοκοκαουμποι οι @@@@@(ειδες τους εβρισα κυριε Στελιο)
εν τελει κυριε αουτερ μονοι μας μετα την θεαση μιας ταινιας δεν κρινουμε εαν ειναι κλασικ η οχι?(εκτος επο αυτες που, οποια πετρα και να σηκωσεις σου λενε αυτη ειναι κλασσικ,και να θες αντε να πεις οχι μετα)
το κλασσικη μπαινει πιο πολυ, για να ειναι οι φιλοι πιο επιλεκτικοι στις προτασεις τους:help:
ξερω γιατι δεν προτεινεις και βαζεις λιστες,δεν θελεις να με "κατευθυνεις",δεν ειμαι γιος σου βρεκαι μαλλον ειμαι πιο μεγαλος απο σενα...
για ταινιες μιλαμε ρεε...

Βρήκα σε καλή ποιότητα τον "Γατόπαρδο" του Βισκόντι.
Δεν το έχω δεί (βαράτε αλύπητα) και θα με ενδιέφεραν πολύ οι γνώμες σας..
Ακόμα και όταν χάνεις ώρες από κάτι που δεν σου άρεσε, πάλι κερδίζεις.. καθώς μετά μαθαίνεις τι σου αρέσει.ρώτησε τους γνωστούς του γιατί προτιμάει την προσωπική επαφή.
να ξέρει και ποιόν να γαμοσταυρίσει άμα του βγεί μάπα το καρπούζι.
άλλο να σκατοψυχάς κάποιο γνωστό σου που έχασες 2 ώρες απ τη ζωή σου κι άλλο ...μία λίστα.
Ακόμα και όταν χάνεις ώρες από κάτι που δεν σου άρεσε, πάλι κερδίζεις.. καθώς μετά μαθαίνεις τι σου αρέσει.
Μαθαίνεις και από "καλές" και από "κακές ταινίες καθώς βλέπεις τι δεν σου αρέσει.
Σιγά που θα σε βαρέσουμε.
Ο Lancaster δίνει ρεσιτάλ, ούτε που είχα υποψιασθεί πόσο μεγάλος ηθοποιός είναι (μέχρι την αριστουργηματική τελική σεκάνς).
Το σενάριο είναι βασισμένο στο βιβλίο του Lampedusa. Μεγάλη "μάρκα" ο ιταλιάνος, το μότο του τα λέει όλα: "τα πράγματα πρέπει ν αλλάξουν για να παραμείνουν ίδια".
Και ο Βισκόντι είναι Βισκόντι. Θα δείς και πολλές ιταλόφατσες σε ρόλο κομπάρσου που έγιναν γνωστοί αργότερα με τα spaghetti westerns:Τέρενς Χιλ, Τζουλιάνο Τζέμα κλπ.
Δες το, χτες.
Να μην σου πω και προχτες...
μιλησε μας για το Young one
το μονο απο την λιστα που δεν εχω δει
Και τον εξολοθρευτη αγγελο δες ...χτες... και τις ποοαλλες..
Tον εξολοθρευτη αγγελο, περσι!
προσπαθω αλλα δεν μ αφηνουν αυτα τα παιδια της Αεκαρας ειναι αχορταγαΔες το Στελαρα. Αξιζει τον κοπο. Κανε ενα διαλειμμα απο τα ποδοσφαιρα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.