Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Επειδη υποψιαζομαι οτι η ταινια (ο Μπαλταζαρ) το αξιζει (και με το παραπανω), νομιζω οτι θα περιμενω την εκδοση της σε bluray. Ποσο να παρει πια? Ενα? Δυο χρονια? Το καλο πραμα αργει να γινει!
To dvd δε με πολυψηνει.

Το Μαριενμπαντ ειναι και στις δικες μου (πολυ)αγαπημενες!
Για την ακριβεια ειναι η ταινια που μου αλλαξε τη γνωμη για το γαλλικο σινεμα. Μεχρι να την δω δεν το ειχα σε ιδιαιτερη εκτιμηση. Για να ειμαι ειλικρινης, ακομη δεν το εχω σε μεγαλη εκτιμηση. Απλα πλεον εχω βρει μπολικους μεγιστους Γαλλους δημιουργους, οποτε δε μπορω πια να το κατηγορω συνολικα (οπως απολαμβανα να κανω παλιοτερα).

Για την ακριβεια, το Μαριενμπαντ ηταν για τη σχεση μου με το γαλλικο σινεμα ο,τι και ο Νικολαιδης για το ελληνικο. Ηταν αυτος που απο κει που εβλεπα ελληνικη ταινια και αλλαζα δρομο, τωρα πλεον θεωρω επιβεβλημενο να ψαχνω ο,τι καινουριο κυκλοφορει για να μη χανω τα διαμαντακια που κρυβονται (συχνα πυκνα) μεσα στη γενικοτερη λασπη.

Επειδη υποψιαζομαι οτι η ταινια (ο Μπαλταζαρ) το αξιζει (και με το παραπανω), νομιζω οτι θα περιμενω την εκδοση της σε bluray. Ποσο να παρει πια? Ενα? Δυο χρονια? Το καλο πραμα αργει να γινει!
To dvd δε με πολυψηνει.

Το Μαριενμπαντ ειναι και στις δικες μου (πολυ)αγαπημενες!
Για την ακριβεια ειναι η ταινια που μου αλλαξε τη γνωμη για το γαλλικο σινεμα. Μεχρι να την δω δεν το ειχα σε ιδιαιτερη εκτιμηση. Για να ειμαι ειλικρινης, ακομη δεν το εχω σε μεγαλη εκτιμηση. Απλα πλεον εχω βρει μπολικους μεγιστους Γαλλους δημιουργους, οποτε δε μπορω πια να το κατηγορω συνολικα (οπως απολαμβανα να κανω παλιοτερα).

Για την ακριβεια, το Μαριενμπαντ ηταν για τη σχεση μου με το γαλλικο σινεμα ο,τι και ο Νικολαιδης για το ελληνικο. Ηταν αυτος που απο κει που εβλεπα ελληνικη ταινια και αλλαζα δρομο, τωρα πλεον θεωρω επιβεβλημενο να ψαχνω ο,τι καινουριο κυκλοφορει για να μη χανω τα διαμαντακια που κρυβονται (συχνα πυκνα) μεσα στη γενικοτερη λασπη.

πως φαινονται οι χαιενταδες ή χαιβάνενταδες... :p
2 χρονια τωρα γραφει This title will be released
Pre-order now.

http://www.curzonartificialeye.com/au-hasard-balthazar/

Mea culpa, όσο για το δωράκι κανένα πρόβλημα, Τέτοια υπέροχη ταινία αξίζει να την έχει ο φίλος Galen...και μάλλον θα το πάω λίγο παραπέρα προσθέτοντας μια κόπια του αγαπημένου μου Marienbad....αν δεν την έχει ήδη!!!!!

+1
that's the spirit!

βλεπω εχει αφιερωμα στον Βάιντα.
Το δάσος με τις σημύδες, το έχει δει κανείς;

Last edited:
Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Tι σαμπ πηρατε κυριε ειπαμε?
I rest my case...

θα παρουμε θεριό, αλλα ουδεμίαν σχεση με χαιεντ εχει, καθως ειναι ο ορισμος του value for money για αυτα που κανει.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Οταν σε μια κατηγορια (απο χιλιαδες επιλογες) παιρνουμε το 2ο-3ο πιο ακριβο πραγμα που κυκλοφορει δεν χαρακτηριζουμε τους αλλους χαιενταδες.
Ουτε οταν ψαχνουμε τις χαιεντ λυσεις ακομα και για... θερμοσιφωνα. Αιδως Αργειοι.

Η κοκκινη χελωνα ελεγε τιποτα, ή απλα πεταμε ενα τρειλερ και αυτο ειναι ολο?
Την ειδε φιλικο ζευγαρι και δε μου ειπε τα καλυτερα... Κατι για γλυκαναλατο ακουσα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Οταν σε μια κατηγορια (απο χιλιαδες επιλογες) παιρνουμε το 2ο-3ο πιο ακριβο πραγμα που κυκλοφορει δεν χαρακτηριζουμε τους αλλους χαιενταδες.
Ουτε οταν ψαχνουμε τις χαιεντ λυσεις ακομα και για... θερμοσιφωνα. Αιδως Αργειοι.

Η κοκκινη χελωνα ελεγε τιποτα, ή απλα πεταμε ενα τρειλερ και αυτο ειναι ολο?
Την ειδε φιλικο ζευγαρι και δε μου ειπε τα καλυτερα... Κατι για γλυκαναλατο ακουσα.

χαριτολογουσα για την αναμονη του bluray.. δεν ηθελα να σας αναστατωσω κ. Γάλεν!
αλλα εχεις πολύ διαφορετικη εννοια για το Hi-end.
Για μενα ειναι να πληρώνεις πάρα πολλά για να πάρεις ενα ελάχιστα καλύτερο προιον.
και οχι 2, 3 φορες καλύτερο..
για το πραγμα συμφωνω!

θεωρω οτι αν μια ταινια δεν υπαρχει σε καλη ποιοτητα, αλλα μου εχουν πει οτι αξιζει και θελω να την δω, θα την δω σε οποια ποιοτητα υπάρχει.
για μένα, το περιεχόμενο ειναι που μετράει και οχι η ποιοτητα της εικόνας/ηχου κτλ.

ξεκίνησα να βλεπω ταινιες σε DVD με αγγλικους υποτιτλους γιατι οι ταινιες που ηθελα να δω δεν ειχαν ελλ. υποτιλους, σε 17" laptop με τα ηχεια του laptop... Hi-End :p

εξακολουθω να βλέπω αρκετες ταινιες σε DVD, τραγικά VHS και TVrip σε DVD, με custom αγγλικους υποτιτλους και εχω ανακαλύψει διαμάντια.
οπως οι ταινιες του Hiroshi Shimizu, Naruse, Basil Dearden, Julien Duvivier..

την εχω στα προσεχως την χελώνα..

Ωχ καταλαβα...Θα μας λεει κι ο auter τωρα "φοβερη ταινια η ταδε-ειχε ενα μπασο...":ADFADF1:

Ντεκαντανς....

"φοβερη ταινια"
οχι οχι ποτε!
Αριστούργημα, μικρό αριστούργημα, αξιόλογη και αισθαντική.
:p

Ντεκαντάνς έβλεπα μια ζωή..
τώρα θα την ακούω και καλύτερα..

Last edited:

Ως γνωστον, αν δεις Κοκτω χωρις καλο σαμπ, δε λεει...

ζηλεβςςς...

ειναι η ύστατη προσπάθεια μου, να ξεφύγω απο το ντεκαντανς για να μπορώ να δω και καμια ταινία, με φίλο/φίλη!

θα ξεκινησω απο edge of tomorrow και μετα Tron Legacy.. daft punk rules!
δυστυχως τα εχω δει.. :p

να πατε να δειτε την νέα ταινια του Villeneuve
ακουσα πολύ καλα σχόλια..

Ετσι πες μας.
Οτι θες να εντυπωσιαζεις τα κοριτσακια με τα μπαμ μπουμ...Τι μας λες για ντεκαντανς και ιστοριες?
Μονο να προσεχεις γιατι τα μεγαλα σαμπ θελουν και...επιδεξιους τοιχους.

Για τον Βιλνεβ, το οργανωνω...

Αν ειναι καλο το μπασο στην αιθουσα, ρωτα τους απο που πηραν το σαμπ τους, για να ξερεις...
:ernaehrung004:

Ετσι πες μας.
Οτι θες να εντυπωσιαζεις τα κοριτσακια με τα μπαμ μπουμ...Τι μας λες για ντεκαντανς και ιστοριες?
Μονο να προσεχεις γιατι τα μεγαλα σαμπ θελουν και...επιδεξιους τοιχους.

Για τον Βιλνεβ, το οργανωνω...

ξεκινησαμε απο την αταξία σε ωραία τοπία, hunt for the wilderpeople,
περασαμε σε λίγο grotesque καταστασεις φιλίας και αγαπης με swiss army man,
μετα σε animation για όλη την οικογένεια... Kubo (αντεξα και το ειδα! λεμε τωρα..)
επόμενος σταθμός ειναι η κόκκινη χελώνα.. πάθος, ασφάλεια και αργές κινήσεις

πολύ φοβάμαι οτι θα φτάσουμε στον rocco δίχως τον αδερφό του
:p

ωχχχχ
Δε σου αρεσε το Kubo, αλλα σου αρεσε η κοκκινη χελωνα?
Αρχιζω να σκεφτομαι να δω κανα αλλο animation καλυτερα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

ωχχχχ
Δε σου αρεσε το Kubo, αλλα σου αρεσε η κοκκινη χελωνα?
Αρχιζω να σκεφτομαι να δω κανα αλλο animation καλυτερα...

επόμενος σταθμός λέμε..

το kubo ηταν πολύ συντηριτικό από ολες τις απόψεις.
αν θες καλό animation ψαξε mind game (2004)

Τωρα που ειπες το Wages of Fear, μου θυμισες μια σκηνη απο αυτο, που ειναι απολαυστικοτατο...

http://www.imdb.com/title/tt0042040/?ref_=nv_sr_2

Του μεγιστου ΜακΚεντρικ που μας εχει δωσει μεταξυ αλλων και το αξεπεραστο Sweet smell of success.

Πωπω αδερφε σπευδω να το βρω...:vroam: