Πωπω αδερφε σπευδω να το βρω...:vroam:
Αναμενω εντυπωσεις.
Μπορει να μην ειναι αριστουργηματαρα σαν το Sweet smell of success, αλλα ειναι μια ποοολυ ευχαριστη κωμωδια, που εχει ενα-δυο (και βαλε) πραγματακια παραπανω να πει.
Πωπω αδερφε σπευδω να το βρω...:vroam:
Tαινια του λεχριτη που εκανε το Whiplash θα εβλεπα πλεον μονο ετσι
Πλακα κανεις.
Tαινια του λεχριτη που εκανε το Whiplash θα εβλεπα πλεον μονο ετσι
![]()
.
30 χρονων ειναι το παιδι πρεπει να του δωσουμε μια δευτερη ευκαιρεια
ισως παω σημερα
γιατι μετα ερχεται ο Σκορτσεζε και ο Τζαρμους και δεν θελω να τα δω στα τιβι ..
Απο τα παραπανω παντως, τον Τζαρμους δες τον αφοβα. Ειναι Gal'en approved.
Μιλάμε για την ταινία για τους Stooges?
Α, εσενα τα θελει ο τετοιος σου...
Η δευτερη ευκαιρια του δωθηκε με το Whiplash. H πρωτη ηταν που (κακως) δεν τον καρυδωσαν οταν ηταν μικρος για να γλιτωναμε αυτα που θα εκανε μεγαλος.
Και σα να μη σου φτανει αυτο, θα πας να δεις και 2ο ριμεικ ασιατικης ταινιας απο τον Σκορσεζε... Eισαι αυτοκαταστροφικος εσυ!
Δηλαδη δε σου εφτανε το αλλο με το Νικολσον και το Γουολμπεργκ.
Θα σου ελεγα να δεις καλυτερα το πρωτοτυπο του Shinoda, αλλα το κοβω λιγο brutal για σενα.
Απο τα παραπανω παντως, τον Τζαρμους δες τον αφοβα. Ειναι Gal'en approved.
Στον Νικολαΐδη πάντως θα δώσω. Έχω επιλέξει 3 ταινίες του να δω. Ευρυδίκη, τα κουρέλια και Singapore sling.
Το the red turtle πάντως ήταν πολύ καλό. Νομίζω θα είδες την διαφορά με kubo, αλλά και αυτό που είχε στο φεστιβάλ (το οποίο δεν μου άρεσε)
Ακόμα να δεις το mind game;
Την Ευρυδικη μην τη δεις καλυτερα.
Προσπαθώντας να κατανοήσω καλύτερα τι δεν μου άρεσε..Την Ευρυδικη μην τη δεις καλυτερα.
Δε θα το αντεξω και δευτερο χτυπημα με μη συμβατικα οπλα.
Ή εστω, αν τη δεις, γραψε τη γνωμη σου σε σποιλερ, γιατι σερνονται και εγκεφαλικα και ειμαι σε τρυφερη ηλικια...
Πάμε τώρα αλλού... Αλλά φόρμα και περιεχόμενο είναι αναπόσπαστα. (τουλάχιστον για μένα)Φοβαμαι πως ασχολουμενος με τον τονο και την αρθρωση εχασες εντελως το περιεχομενο.
Κριμα...
Για το Σινγκαπορ γραψε τη γνωμη σου. Δεν εχω προβλημα ο,τι και να πεις...
Απλα η Πρωινη Περιπολος και η Ευρυδικη ειναι οι 2 αγαπημενες μου ελληνικες ταινιες... μακραν της τριτης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.