Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ευρωπαϊκό Σινεμ

...

αναμένουμε την δική σου λίστα....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλα, αν ειναι να κανεις σαν τις Ρουβιτσες στο κλιπακι που ανεβασες, χαλαλι σου...

ON BODY AND SOUL
LIFE GUIDANCE
DJAM
LET THE CORPSES TAN
THE SQUARE
THE WILD BOYS
SIMON THE MAGICIAN
FORCE MAJEURE
INVASION/THE MOLE
MY 20TH CENTURY
MAGIC HUNTER

Επιλαχουσες

MUTAFUKAZ
WORTHY COMPANION
EUTHANIZER
BEAST
LUCKY

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι

@Gal'en

εσυ τα ήθελες..
εγω τα ξέχασα ήδη. και γενικά δεν γράφω για κάτι που δεν μου αρέσει, εκτός απο τις ταινιες που σου αρέσουν πχ Get out.
:p

αναμένουμε την δική σου λίστα....

λαθος κλιπ εβαλες του Σακη

https://www.youtube.com/watch?v=649TuphSlJ0&list=RD649TuphSlJ0&t=5
που σκηνοθετει δικο μας παιδι..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι

λαθος κλιπ εβαλες του Σακη

https://www.youtube.com/watch?v=649TuphSlJ0&list=RD649TuphSlJ0&t=5
που σκηνοθετει δικο μας παιδι..
Το σωστό έβαλα..
Αίμα, δάκρυα και ιδρώτα aka Gal'en's favorite themes for films.

Δικό μας παιδί να σκηνοθετεί Ρουβα;
Εκτός και αν έκανε ότι και ο Oppenheimer στο act of killing.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ευρωπαϊκό Σινεμ

Το σωστό έβαλα..
Αίμα, δάκρυα και ιδρώτα aka Gal'en's favorite themes for films.

...

Προς επιρρωση των ανωτερω...

http://www.comingsoon.net/horror/features/886853-tiff-2017-review-let-the-corpses-tan

Πολυ μακραν η πιο διασκεδαστικη (και οχι μονο) ταινια που εχω δει φετος.
Μαλλον η ταινια του φεστιβαλ!

Last edited:
critique-le-juge-et-l-assassin-tavernier.jpg

Que dire devant telle perfection ?

Ελπιζω να εχεις δει τον Καπιταιν Κοναν. Απο τις αγαπημενες μου.
Επισης τα αστυνομικα του...γεματα και ρεαλιστικα.

Πολυ σπουδαιος ανθρωπος του κινηματογραφου (και οχι μονο) συν του οτι ειναι σεναριστας στα πολλα φιλμ.

Hταν και σπουδαιος κριτικος κινηματογραφου. Πριν κανει καρριερα σινεαστ. Και πραγματικος σινεφιλ σε ολη του τη ζωη.

25038_vignette_tavernier.jpg

...Πολυ σπουδαιος ανθρωπος του κινηματογραφου (και οχι μονο) ...

Τεράστιος.
Το Καπιταίν Κονάν δυστυχώς Δεν το έχω δεί. Εχω δεί όμως το Coup de Torchon. Μη σου πώ τώρα τι ψύχωση είχα με τον Philippe Noiret. Οπου στην ταινία που αναφέρω έχουμε ...μονομαχία γιγάντων: ο Michel Galabru πρέπει να έδωσε
την ερμηνεία της ζωής του. :worshippy:

Τεράστιος.
Το Καπιταίν Κονάν δυστυχώς Δεν το έχω δεί. Εχω δεί όμως το Coup de Torchon. Μη σου πώ τώρα τι ψύχωση είχα με τον Philippe Noiret. Οπου στην ταινία που αναφέρω έχουμε ...μονομαχία γιγάντων: ο Michel Galabru πρέπει να έδωσε
την ερμηνεία της ζωής του. :worshippy:

[/QUOTE]

Κωστα πρεπει να το δεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ...

Θα ψαξω να σου βρω κανα λινκ σε υψηλη πιστοτητα αν θες... Ειναι εργο με νοημα. Αν σε ενδιαφερει στο ψαχνω.

Ο Νουαρε τεραστιος. Αυτου του μεγαλου "κυκλου": Piccoli, Noiret, Jean Pierre Mariel, Claude Riche, Jean Rochefort, Jean Carmel, Βrially, Calabru
Ηταν αυτης της παστα και γεννιας που μας αφηνει σιγα σιαγα. Μεγαλοι κυριοι... Ο Πικολι και ο Μαριελ εχουν μεινει μονο απ την "μεγαλη παρεα"...

Μπελμοντο και Ντελον δεν ηταν ποτε μελη κυκλων.

.

μια μικρη ταινια
σιωπηλα χρωματα σε αποκομμενες απο τον κοσμο ψυχες
η παραιτηση, το συναισθημα που προσπαθει να ξαναφερει την χαμενη ελπιδα

8 στα 10

when_a_man_falls_in_the_forest-903166519-large.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ευρωπαϊκό Σ

ON BODY AND SOUL
LET THE CORPSES TAN
THE SQUARE
SIMON THE MAGICIAN
MY 20TH CENTURY
EUTHANIZER
LUCKY

Τις παραπάνω θα τις δω και εγώ κάποια στιγμή.

Τις παρακάτω δεν τις θυμάμαι, ήταν από τα αφιέρωματα;

INVASION/THE MOLE
MAGIC HUNTER

Επιλαχουσες

WORTHY COMPANION

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

εξαιρετικο ! το ειχα δει σε θερινο
αλλα τι σχεση με Neil saimon ?

Υ.γ Γαλεν που εισαι ?... μου ειπαν οτι τωρα στα γεραματα ο Χανεκε εγινε ο αυστριακος Λανθιμος ειναι αληθεια ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ε

Τις παραπάνω θα τις δω και εγώ κάποια στιγμή.

Τις παρακάτω δεν τις θυμάμαι, ήταν από τα αφιέρωματα;

INVASION/THE MOLE
MAGIC HUNTER

Επιλαχουσες

WORTHY COMPANION

INVASION,THE MOLE και MAGIC HUNTER ειναι απο το αφιερωμα στην Ενιεντι.
ΟΛΕΣ οσες ειδα δικες της ηταν καταπληκτικες και μπηκαν στο τοπ μου του φετινου φεστιβαλ. Α ρε Ουγγαρια τι βγαζεις!
Απο ολες δεν καταφερα να δω μονο μια, για την οποια εμαθα επισης οτι ηταν παρα πολυ καλη!

Το τελευταιο ειναι αυτο

https://www.youtube.com/watch?v=pI1bAF6tOdE

εξαιρετικο ! το ειχα δει σε θερινο
αλλα τι σχεση με Neil saimon ?

Υ.γ Γαλεν που εισαι ?... μου ειπαν οτι τωρα στα γεραματα ο Χανεκε εγινε ο αυστριακος Λανθιμος ειναι αληθεια ?

Ποιοι τα λενε αυτα?
Να ακουσω ονοματα...

Απο την αλλη, αναρωτιεμαι ποια θα ειναι γνωμη σου για το Λανθιμο, που το καινουριο του -ειδικα στο δευτερο (και πιο βαρυ)- μερος του, Χανεκιζει αρκετα.
Κατα τα αλλα ο δικος μας (και ο Φιλιππου απο διπλα) εξακολουθουν να ειναι weird οσο δεν παιρνει, απλα δειχνουν οτι μπορουν να το κανουν με πολυ διαφορετικους τροπους... Ακομα και αν το συνολο των ταινιων τους δειχνει να φτιαχνει ενα δικο τους κινηματογραφικο συμπαν, η καθε ταινια εχει σημαντικοτατες διαφορες απο τις αλλες σε υφος, αισθητικη κλπ. Οσο για το Ελαφι, το ειδα χτες και το βρηκα παρα πολυ καλο.

Αλλα οι φαν του Αγγελοπουλου θα συνεχισουν να τον κραζουν μια ζωη φανταζομαι

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Οσο για το Ελαφι, το ειδα χτες και το βρηκα παρα πολυ καλο.

κατάλαβα δεν θα μου αρέσει..

ενας φίλος που το είδε, μου είπε οτι ειναι εμφανής η προσπάθεια του να γίνει πιο κατανοήτος για να εισχωρήσει στο Hollywood.
του έιχε γίνει πρόσκληση ηδη απο τον κοινόδοντα αλλα επειδή θα βουτουσε στα βαθιά, θεώρησε πιο εύκολο την μετάβαση του αν πάει πρώτα στην Αγγλία.

ολα αυτα βεβαια θεωρίες, στην πραγματικότητα δεν γνωριζουμε και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πως ακριβώς σκέφτεται.

η Ariane Labed πάντως εχει καλύτερο γούστο στον κινηματογράφο απο αυτόν

Ποιοι τα λενε αυτα?
Να ακουσω ονοματα...

Απο την αλλη, αναρωτιεμαι ποια θα ειναι γνωμη σου για το Λανθιμο, που το καινουριο του -ειδικα στο δευτερο (και πιο βαρυ)- μερος του, Χανεκιζει αρκετα.
αααα καλα μου ειπε λοιπον ο δικος μου οτι ο Χανεκε Λανθιμιζει ..
Κατα τα αλλα ο δικος μας (και ο Φιλιππου απο διπλα) εξακολουθουν να ειναι weird οσο δεν παιρνει, απλα δειχνουν οτι μπορουν να το κανουν με πολυ διαφορετικους τροπους... Ακομα και αν το συνολο των ταινιων τους δειχνει να φτιαχνει ενα δικο τους κινηματογραφικο συμπαν, η καθε ταινια εχει σημαντικοτατες διαφορες απο τις αλλες σε υφος, αισθητικη κλπ. Οσο για το Ελαφι, το ειδα χτες και το βρηκα παρα πολυ καλο.

Αλλα οι φαν του Αγγελοπουλου θα συνεχισουν να τον κραζουν μια ζωη φανταζομαι

δεν τον κραζουμε ποια ..χαβαλεριαζομαστε μαζι του για την πλακα μας