Για τον Rothko τίποτα;
Όλοι όσους παρουσιάζει, έχουν τεράστιο ενδιαφέρον πλην του Πικάσο που ολοι γνωρίζουν και είναι το πιο αδύναμο επεισόδιο.
Δεν θελω να "τσακωθουμε" παλι γιαυτο δεν εγραψα τιποτα.
Βασικά να το γράψω έτσι, χωρίς να είχα δει το επεισόδιο για τον τερνερ, πάλι θα λάτρευα τους πινάκες σκέτους, ενώ στον ροθκο (παρόλο που ήταν ίσως το πιο δυνατό επεισόδιο) αν δεν υπήρχε ο εκφωνητής και ο ηθοποιός...γιοκ. Εκείνο με τις παράλληλες κάθετες μου ψιλοάρεσε, αλλά όταν αρχισε να λέει για την αλλαγή του ονόματος του (και καλά για χάρη συντομίας) και για τον όρο που έθεσε για να κάνει έκθεση στην γερμανία....με ξενέρωσε. Ένιωσα οτι προπαγάνδιζε το επεισόδιο μετά από αυτά.
Υ.Γ. και γιατί δηλαδή αυτοί που τρώνε στο four seasons Δεν θα κοιτούσαν τους πινάκες του;;; Είμαι υπέρ της ισότητας....άλλα it goes both ways. Το ότι κάποιος γεννήθηκε σε ευκατάστατη οικογένεια δεν σημαίνει ότι είναι ούφο ντε και καλά. Σίγουρα όχι, κανείς δεν ειπε το αντίθετο, ισα ισα έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο αλλα και το προνόμιο της παιδείας ευκολότερα, επειδή δεν χρειάζεται να ειναι υποχρεωτικά σε μια ή και δύο δουλειες. Επίσης respect από την μια που αρνήθηκε τα λεφτά αλλά σε αυτό το σημείο της καριέρας του δεν τα είχε ανάγκη κιόλας.....για να μην σου πω ότι η κίνηση και μόνο (και ήταν πανέξυπνη κίνηση) τον έκανε αυτομάτως πιο διάσημο και respectable στους "σωστούς" κύκλους.
1) σας αρέσουν τα έργα του Ηieronymus Βosch?
2) προτιμάτε τον πρώιμο Scott Walker/The Walker Brothers μέχρι τα τέλη του 1980;
μέχρι τα τέλη του 1980..
ή μετά την κυκλοφορία του Tilt το 1995;
3) θα προτιμούσατε ενα κειμενο/βιβλίο του Luigi Pirandello, Jean-Paul Sartre, Albert Camus
ή Lovecraft, J. R. R. Tolkien, Dan Brown;
You got me!
Ασε τι έπαθα χθες.. Μόλις έχω χρόνο θα επανέλθω.
Χαλαρό σε βλέπω;
CICA ακούει;
Δες και κανένα από αυτές τις ταινίες που σου πρότειναμε. Chungking express και ακόμα καλύτερα Falling angels. Πιάσε και το still walking αλλά δεν ξέρω αν σου αρέσει ή βαρεθείς. Καλό μεσημέρι!
...
και ο γαλεν κρυφοκοιταζει ,κατι θελει να πει ..
Άντε να κάνω το quiz...
1)Ναι, αγαπώ Ιερώνυμο Μπος και δεν ντρέπομαι να το πω. Πολλές φορές ζουμάρω τα έργα του στο pc ακούγοντας μασσιβε αττακ.... (νομίζω ότι και ο Cica τον γουστάρει)
2) Αμάν με τον Πασολινι σου...δεν απαντώ (το τελευταίο όμως είναι όλα τα λεφτά)
3)Pirandello δαγκωτό....και πείτε με πεζό...
αα ο Τεντυ θα πρεπει να βλεπει ταινια τωρα
ο αουτερ διαβαζει πιραντελο
και ο γαλεν κρυφοκοιταζει ,κατι θελει να πει ..
Der Himmel uber Berlin
Άντε να κάνω το quiz...
1)Ναι, αγαπώ Ιερώνυμο Μπος .... (νομίζω ότι και ο Cica τον γουστάρει)
...
Δεν υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση.
μέχρι να σε "παριλάβει" ο Cica με νέες προτάσεις και αφού έπιασες Γαλλία μεριά,
δεν βλέπεις την ευφυέστατο ποιητή Tati να σου φτίαξει την χρονιά με τον μοναδικό ποιητικό του κόσμο;
μετά πίασε και εναν άλλο εξαιρετικό... Pierre Etaix..
ξεκίνα με το υπέραλμπρο Monsieur Hulot's Holiday (1953) (μονο το τελαυταίο του.. Parade δεν πολυ αξίζει)
και κανα βίντεο για να ξεκινήσεις..
Με τα χιλια !!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.