Για κάποιο λόγο σου έχει μπει η ιδέα οτι δεν μου αρέσουν οι αργές ταινίες...σε πληροφορώ οτι τις λατρεύω. Δεν κάνω υπομονή για να βάλω ένα τσεκ ότι τις είδα. Αν δεν μου αρεσει θα την κλείσω χωρίς τύψεις. Εδώ μου αρεσει ο Τερενς Μαλικ...τι να λέμε τώρα....πιο αργά μόνο τα σαλιγκάρια.
Ο widower Shuhei φεύγει απ το τραπέζι γιατί οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τον λόγο για τον οποίο είναι χάλια....είναι και οι δυο τους τούβλα και παρτάκιδες και δεν γουστάρει άλλο να κάθεται μαζί τους....προτιμάει να φύγει να κάνει την μοναχική τσάρκα του.
Μου άρεσε η ταινία. Αν κάνω κόρη και την παντρέψω, στανταρ θα την ξαναδώ και μπορεί να χύσω και δάκρυ. Απλά δεν ήταν για μένα αριστούργημα. ...και ναι υπάρχουν ελληνικές ταινίες του 60 που είναι τόσο καλές.
"Η ζωή σου έχει κάποιο συγκεκριμένο νόημα;
το έχεις βρεί;" ......τωρα θες να κάνουμε αυτήν την κουβέντα ΕΔΩ, που μας διαβάζουν και άνθρωποι έκτος φόρουμ.... επειδή βαριέσαι να πάρεις ένα ταξί??? No problem....αλλά θα μας πεις και συ μετά...
Όχι δεν το χω βρει το νόημα, δεν είμαι ούτε καν κοντά...... το λέω χωρίς να ντρέπομαι, υπάρχουν φορές που ξυπνάω και λέω μέσα μου "τι σκατά κανό εδώ" ή "γιατί ξύπνησα"...είμαι και άθεος και δεν βοηθάει αυτό στην αναζήτηση...πολλές φορές νιωθω χωρίς θεμέλια....φτερό στον άνεμο κτλ....όσο παραπάνω διαβάζω και προσπαθώ να κατανοήσω τα "μεγάλα" και τα "σημαντικά"....τόσο η ερμηνεία τους απομακρύνεται από μένα...
ίσως είμαι από αυτούς που θα καταλάβουν το νόημα της ζωής όταν είμαι στο νεκροκρέβατο λίγο πριν την κάνω...τότε που ή θα δω in retrospect το νόημα της ζωής μου και θα φύγω με χαμογελώ ή θα καταλάβω ότι δεν είχε κανένα νόημα και θα είναι πλέον αργά.
Υ.Γ. Φυσικά και θέλω να γνωριστούμε....ίσως και πιο πολύ από πριν....η πόρτα μου πάντα ανοιχτή σε συμφορουμίτες....έλα και σήμερα θα σου στείλω το κιν μου σε π.μ. τώρα. Αλλα κάτι μου λέει πως θα εχεις δουλεία αύριο νωρίς κτλ...
μπορώ να τους πιάσω το κεφάλι ευσπλαχνίκα;