Phantom Thread....Paul Thomas Anderson σε μεγαλη φορμα,απο τις αρτιοτερες ταινιες που εχει κανει,κριμα που ειναι τοσο ακριβοθωρητος,απο την αλλη ισως ειναι καλυτερα ετσι...
Αναλυτικοτερα σε αλλο νημα...
Eιναι και οι τρεις, παλιογαυροι... (και οσα μυρια κακα επονται αυτου φυσικα!)
Ελπιζω να κερδισα προβολη στο σινεμα και να μην τη βγαλουμε τσίπικα στην τηλεορασαρα σου.
Σε προειδοποιω οτι αν δεν εννοεις κινηματογραφικη αιθουσα, κινδυνευεις αμεσα να δεις Λανθιμο!
Θεσσαλονίκη δεν ειστε;Bαλε και τον Λανθιμο
βαλε και τον Λανθιμο...
Bαλε και τον Λανθιμο
βαλε και τον Λανθιμο...
Bαλε και τον Λανθιμο
βαλε και τον Λανθιμο...
Σικέ διαγωνισμοί, με ποδοσφαιρικό περιεχόμενο σε κινηματογραφικο νήμα.Συγχαρητηρια κυριε Γαλεν
:award:
χαρα μου που ειμαι μακρυα απο αυτη την ομαδα ...
Φυσικα κερδισατε κινηματογραφικη προβολη
ταινια αιθουσα και ημερομηνια στη διαθεση σας !
Έχω πολύ καλούς φίλους στην θύρα 13, θύρα 4 αλλά και από τον πλανήτη Άρη.τι ομαδα ειστε κυριε auter?
απουταψουακος?:chinese:
Στέλιο το νανομετρο λειτουργάει ακόμα;αν βαλεις Λανθιμο με Μαλβινα Theo
τουλαχιστον εδω μεσα ειναι 10 με 2
Ραφαηλιδης Μαλβινα Αγγελοπουλος
τρεια προσωπα με μεγαλες αντιπαθειες απο την Ελληνικη κοινωνια
https://www.youtube.com/watch?v=bitNaPjewqc
Άλλο πράγμα να μην σου αρέσει κάτι, άλλο πράγμα να μην κατανοείς την αξία του, άλλο πράγμα να μην σου αρέσει αλλά να κατανοείς την αξία και συνεισφορά του, και άλλο πράγμα να υπονομεύεις κάτι επειδή δεν το φτάνεις.Δηλαδή κατά τη Μαλβίνα όποιου δεν του αρέσει ο Αγγελόπουλος είναι νάνος. Ποτέ δε μου άρεσε η μακαρίτισα. Ούτε ο Ραφαηλίδης.
τι ομαδα ειστε κυριε auter?
"Οταν ερθει ο νεος Αγγελοπουλος θα τον φτυσουμε παλι, οπως εκεινον, εως οτου τον βραβευσαν οι ξενοι?"
..........
Άλλο πράγμα να μην σου αρέσει κάτι, άλλο πράγμα να μην κατανοείς την αξία του, άλλο πράγμα να μην σου αρέσει αλλά να κατανοείς την αξία και συνεισφορά του, και άλλο πράγμα να υπονομεύεις κάτι επειδή δεν το φτάνεις.
Δεν νομιζω ποτε ο Αγγελοπουλος να ηταν θυμα καταφρονησης στην Ελλαδα. Τουναντιον...στα σινεμα οι αιθουσες ηταν τιγκα και παρακολουθουσαν και ορθιοι...
Και αν δεν με απαταει η μνημη μου ο Αγγελοπουλος ειχε ηδη βραβευτει και μαλιστα αρκετες φορες στην ελλαδα πριν βραβευτει στο εξωτερικο.
Βραβειο κριτικων το 68 και πρωτο βραβειο το 70 στην Θεσσαλονικη δηλαδη με το εβγα του ηδη στον χωρο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.