Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Αχαχα, μολις δει οτι τον ειπες βαζελο δε σε ξεπλενει ουτε ο Ιορδανης ποταμος...

Ασ'τα αυτα και πες τι ειδες σημερα...

Phantom Thread....Paul Thomas Anderson σε μεγαλη φορμα,απο τις αρτιοτερες ταινιες που εχει κανει,κριμα που ειναι τοσο ακριβοθωρητος,απο την αλλη ισως ειναι καλυτερα ετσι...
Αναλυτικοτερα σε αλλο νημα...

Phantom Thread....Paul Thomas Anderson σε μεγαλη φορμα,απο τις αρτιοτερες ταινιες που εχει κανει,κριμα που ειναι τοσο ακριβοθωρητος,απο την αλλη ισως ειναι καλυτερα ετσι...
Αναλυτικοτερα σε αλλο νημα...

επιτελους !
ειδες κινηματογραφο σε κινηματογραφο

αντε και σ ανωτερα !!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Eιναι και οι τρεις, παλιογαυροι... (και οσα μυρια κακα επονται αυτου φυσικα!)

Ελπιζω να κερδισα προβολη στο σινεμα και να μην τη βγαλουμε τσίπικα στην τηλεορασαρα σου.
Σε προειδοποιω οτι αν δεν εννοεις κινηματογραφικη αιθουσα, κινδυνευεις αμεσα να δεις Λανθιμο!

Συγχαρητηρια κυριε Γαλεν
:award:
χαρα μου που ειμαι μακρυα απο αυτη την ομαδα ...

Φυσικα κερδισατε κινηματογραφικη προβολη
ταινια αιθουσα και ημερομηνια στη διαθεση σας !

Bαλε και τον Λανθιμο
βαλε και τον Λανθιμο...

:grinning-smiley-043
"Οταν ερθει ο νεος Αγγελοπουλος θα τον φτυσουμε παλι, οπως εκεινον, εως οτου τον βραβευσαν οι ξενοι?"

Που να ηξερε, οτι μπορουμε να συνεχισουμε αυτον το νεο να τον φτυνουμε ακομη και αφοτου τον βραβευσαν οι ξενοι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Συγχαρητηρια κυριε Γαλεν
:award:
χαρα μου που ειμαι μακρυα απο αυτη την ομαδα ...

Φυσικα κερδισατε κινηματογραφικη προβολη
ταινια αιθουσα και ημερομηνια στη διαθεση σας !
Σικέ διαγωνισμοί, με ποδοσφαιρικό περιεχόμενο σε κινηματογραφικο νήμα.

ουστ

Συγχαρητήρια στον νικητή!

τι ομαδα ειστε κυριε auter?
απουταψουακος?:chinese:
Έχω πολύ καλούς φίλους στην θύρα 13, θύρα 4 αλλά και από τον πλανήτη Άρη.

Πότε θα πιούμε ένα ποτάκι;

Re: Απάντηση: Re: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

αν βαλεις Λανθιμο με Μαλβινα Theo
τουλαχιστον εδω μεσα ειναι 10 με 2
Στέλιο το νανομετρο λειτουργάει ακόμα;

Είναι παλιά εφεύρεση γιαυτό ρωτώ..

Οι νέοι (με αξιοπρέπεια) συνήθως, δεν γράφουν γιαυτα που δεν τους άρεσαν. Ύπουλο ε;

Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Ραφαηλιδης Μαλβινα Αγγελοπουλος
τρεια προσωπα με μεγαλες αντιπαθειες απο την Ελληνικη κοινωνια

https://www.youtube.com/watch?v=bitNaPjewqc

Δηλαδή κατά τη Μαλβίνα όποιου δεν του αρέσει ο Αγγελόπουλος είναι νάνος. Ποτέ δε μου άρεσε η μακαρίτισα. Ούτε ο Ραφαηλίδης.

Δηλαδή κατά τη Μαλβίνα όποιου δεν του αρέσει ο Αγγελόπουλος είναι νάνος. Ποτέ δε μου άρεσε η μακαρίτισα. Ούτε ο Ραφαηλίδης.
Άλλο πράγμα να μην σου αρέσει κάτι, άλλο πράγμα να μην κατανοείς την αξία του, άλλο πράγμα να μην σου αρέσει αλλά να κατανοείς την αξία και συνεισφορά του, και άλλο πράγμα να υπονομεύεις κάτι επειδή δεν το φτάνεις.

Δεν νομιζω ποτε ο Αγγελοπουλος να ηταν θυμα καταφρονησης στην Ελλαδα. Τουναντιον...στα σινεμα οι αιθουσες ηταν τιγκα και παρακολουθουσαν και ορθιοι...

:grinning-smiley-043
"Οταν ερθει ο νεος Αγγελοπουλος θα τον φτυσουμε παλι, οπως εκεινον, εως οτου τον βραβευσαν οι ξενοι?"

..........

Και αν δεν με απαταει η μνημη μου ο Αγγελοπουλος ειχε ηδη βραβευτει και μαλιστα αρκετες φορες στην ελλαδα πριν βραβευτει στο εξωτερικο.
Βραβειο κριτικων το 68 και πρωτο βραβειο το 70 στην Θεσσαλονικη δηλαδη με το εβγα του ηδη στον χωρο.

Άλλο πράγμα να μην σου αρέσει κάτι, άλλο πράγμα να μην κατανοείς την αξία του, άλλο πράγμα να μην σου αρέσει αλλά να κατανοείς την αξία και συνεισφορά του, και άλλο πράγμα να υπονομεύεις κάτι επειδή δεν το φτάνεις.

Η Μαλβίνα δεν έκανε τέτοιες λεπτές διαβαθμίσεις, τους έλεγε όλους νάνους και ξεμπέρδευε.

Δεν νομιζω ποτε ο Αγγελοπουλος να ηταν θυμα καταφρονησης στην Ελλαδα. Τουναντιον...στα σινεμα οι αιθουσες ηταν τιγκα και παρακολουθουσαν και ορθιοι...

Και αν δεν με απαταει η μνημη μου ο Αγγελοπουλος ειχε ηδη βραβευτει και μαλιστα αρκετες φορες στην ελλαδα πριν βραβευτει στο εξωτερικο.
Βραβειο κριτικων το 68 και πρωτο βραβειο το 70 στην Θεσσαλονικη δηλαδη με το εβγα του ηδη στον χωρο.

Μαλλον δε μπηκες στον κοπο να δεις το βιντεο που παρεθεσε ο συμφορουμιτης και να καταλαβεις για ποιο πραγμα μιλουσαν και σε ποιους απευθυνοταν η συγκεκριμενη ατακα.
Επισης ισως δεν καταλαβες οτι η δικη μου αναφορα την οποια quotαρεις δεν εγινε για τον Αγγελοπουλο, αλλα για αλλο σκηνοθετη.