ποιο ?
μην μου πεις.. αυτο 1-0 :bigcry:
ποιο ?
μην μου πεις.. αυτο 1-0 :bigcry:
Αυτό...ποιο ?

Αυτό...
2-0
Καλά ρε Στέλιος ξανά το la la Land θα δείς;
Βάλε να δεις το the devil is a woman, αφού σου άρεσε το Casablanca. Ταινιαρα.
το la la la να το βαζεις στον Γαλεν οταν κανει αταξιες
το casablanca ειναι το φετιχ μου οταν με κουφαινει ο Ζαγογιαννης μ αυτα που λεει για τον Τεο
βαζω λιγο καζαμπλανκα και ηρεμω
το ειδε αυτο
Αν ειναι υπερτιμημένος ο Τεο, τοτε τι ειναι οι Spielberg, Hitchcock, Tarantino, Del toro, Coppola, Nolan, Ridley Scott, Eastwood, Woody Allen, Scorcese,...
μην παρεξηγηθώ, δεν μιλάω για την αξία τους ως κινηματογραφιστές, αλλα για το οτι αυτοί ειναι που έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό και ειναι πιο εύκολα αρεστοί.
Παλιότερα, οταν ρωτούσαν σε συνέντευξη, εναν έλληνα ηθοποιο (ίσως και αλλοδαπό) ποια ηταν η αγαπημένη του ταινία, 9 στους 10 (ισως και 10/10)
έλεγαν τον Πολίτη Κέιν.
όχι οτι δεν ειναι μέγα αριστούργημα, αλλα αυτό ήξεραν, αυτό ειχαν δει, αυτό ειχε πάρει έγκριση απο κοινό και κριτικούς, οποτε πήγαιναν στα σίγουρα.
Τωρα που το Tokyo story ξεπέρασε το Citizen Kane, τουλάχιστον στις 2 λίστες (σκηνοθετών και κριτικών) του BFI, πιθανών να λένε αυτό.
Επίσης άλλο πράγμα τι μας αρέσει προσωπικά και άλλο η καλλιτεχνική αξία ενος έργου, που μελετάτε μέσα στο χρόνο απο ακαδημαικούς ειδικούς ή μή..
πχ η κλασική μουσική που ειναι μουσική άλλων δεκαετιών, δεν εκφράζει καθόλου τον σύγχρονο τρόπο ζωής και δεν έχει απολύτως καμία αξία για πολλούς, ειδικά στην νεολαία οπου την θεωρούν μουσική για τις αίθουσες αναμονής των γιατρών, με εκείνα τα καταθληπτικά γραφεία τους, φτιαγμένα με το χειρότερο γούστο και παρωχημένους πίνακες ζωγραφικής και την χαρακτηριστική μυρωδιά του μαύρου δέρματος.
Αυτό ομως σημαίνει οτι η κλασική μουσική δεν έχει απολύτως καμία αξία;
Ναι, αλλα εσύ συνεχίζεις να ρωτάς...
το la la la να το βαζεις στον Γαλεν οταν κανει αταξιες
...
θα σας ελεγα που να το βαζετε το lalala (και ο,τι αλλο εχει κανει ο Τσαζελ), αλλα εχετε χαρη που σας σεβομαι...
Κανεις ζαβολιές βλέπω. Κανονικά όταν συγχύζεσαι με τα λεγόμενα μου για τον υπερτιμημένο Τέο θα έπρεπε να βάζεις να βλέπεις τους Κυνηγούς...
Χτες είδαμε οικογενειακώς το Έτερος Εγώ. Είναι τουλάχιστον 100 φορες πιο Ελληνική από όλο το έργο του Τέο μαζεμένο. Με χαρακτήρες και καταστάσεις που όλοι μας αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν στη Χωρα αυτή, όχι μονο στο μυαλό ενός Δημιουργού-τρομάρα του...
βρε γυναικα για πιασε ...(εκει στο ραφι με τα ωραια το εχω ) μια καζαμπλακα
Δίνουμε και διαταγές βλέπω...
Να πάτε να την πάρετε μόνοι σας κύριε, την Καζαμπλάνκα σας!
...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.