Ο Στελ αργει πολυ!Πάντως τεράστια απόκλιση οι δυο λίστες, μόνο δυο ταινίες κοινές?
Σπουδαια ταινια!Παίδες, δεν βάλατε το holdovers ... δεν χωράει στις λίστες σας ?
Πάντως τεράστια απόκλιση οι δυο λίστες, μόνο δυο ταινίες κοινές
Γράψε βρε παπάρα τι είδες και σου άρεσε. Γράψε τα μισά, τι έγινε;τι λίστα να δωσω τα μίσα απο αυτα που γράφετε έχω δεί, το saltburn δεν άρεσε σε κανέναν?
καμια αποκλιση ο Gαλεν εβαλε ταινιες απ το φεστιβαλ θεσσαλονικης οι περισσότερες δεν εχουν διανομη στην Ελλαδα το saltbern καλο αλλα πισω απο τα 20 πρωταΠάντως τεράστια απόκλιση οι δυο λίστες, μόνο δυο ταινίες κοινές?
Λανθιμος ειναι στο 2024 και δεν το εχω δει
( δεν ειδα επισης το monster )
το ειδα και το Βσταρντεν εννοειται αρκετα καλοMα ειδες το John Wick (και το βαλες και στην λιστα !!) και δεν ειδες το Bastarden ?
Σε χαλασαμε και εσενα μου φαινεται![]()
Μεγάλη κουβέντα είπες αδερφέ...Αλλα για να πεις ειδικα στην εποχη μας καποια συγκεκριμενα πραγματα μεσα απο ενα μπλοκμπαστερ, πρεπει να εχεις πολλα κοτσια.
Eμενα (θα το εχεις καταλαβει) με ιντριγκαρει παντα η σημειολογια πισω απο τις εικονες και τα layers που εχει μια ταινια κατω απο το απολυτως προφανες. Δεν ειναι υποχρεωτικα για να με κανουν να απολαυσω ενα εργο, αλλα αν υπαρχουν, ειναι παντα ενα συν.Μεγάλη κουβέντα είπες αδερφέ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.