Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Ειδα τον τελευταιο Γουες.

Δεν περασα καθολου ασχημα! Οπτικα ηταν πανεμορφο. Καλυτερο απο τα δυο προηγουμενα του (αν και δεν εχω δει ακομη το Asteroid City, εξαιτιας του ποσο βαρεθηκα το French Dispatch. :()
Tα καλα νεα ειναι οτι αν υπολογισουμε και το The Wonderful Story of Henry Sugar and Three More, δειχνει οτι ισως ανακαμπτει παλι σιγα σιγα.
Μακαρι! Περα απο το οπτικο, ειχε και την πλακιτσα του, πραγμα που εκανε το χρονο να περναει ευχαριστα.
Τα κακα νεα ειναι οτι δεν πλησιαζει καν τη φορμα που ειχε με τη Βουδαπεστη.
Εχω βαλει στοχο να δω συντομα και το Μoonrise Kingdom, μιας και εκεινη ηταν μαλλον η καλυτερη περιοδος του και το συγκεκριμενο μου εχει ξεφυγει.
Οποτε θα ενημερωσω...

Δεν περασα καθολου ασχημα! Οπτικα ηταν πανεμορφο. Καλυτερο απο τα δυο προηγουμενα του (αν και δεν εχω δει ακομη το Asteroid City, εξαιτιας του ποσο βαρεθηκα το French Dispatch. :()
Tα καλα νεα ειναι οτι αν υπολογισουμε και το The Wonderful Story of Henry Sugar and Three More, δειχνει οτι ισως ανακαμπτει παλι σιγα σιγα.
Μακαρι! Περα απο το οπτικο, ειχε και την πλακιτσα του, πραγμα που εκανε το χρονο να περναει ευχαριστα.
Εχω βαλει στοχο να δω συντομα και το Μoonrise Kingdom, μιας και εκεινη ηταν μαλλον η καλυτερη περιοδος του και το συγκεκριμενο μου εχει ξεφυγει.
Οποτε θα ενημερωσω...
ωπα Γουες Κρειβεν εβγαλε καινουργιο ?
αα λες για τον αλλο ...παει αυτος επαναλαμβανεται και κουραζει
αλλα μπερδευτικα πιο ειδες τελικα ?

(αν και δεν εχω δει ακομη το Asteroid City, εξαιτιας του ποσο βαρεθηκα το French Dispatch. :()
Kαι γω το ίδιο έχω πάθει από το French Dispatch.
Δεν έχω δει ούτε το τελευταίο, ούτε τα μικρού μήκους στο Νετφλιξ.

Το Moonrise Kingdom πρέπει να το δεις.

• Like
Reactions: Gal'en
Kαι γω το ίδιο έχω πάθει από το French Dispatch.
Δεν έχω δει ούτε το τελευταίο, ούτε τα μικρού μήκους στο Νετφλιξ.

Το Moonrise Kingdom πρέπει να το δεις.
Tα μικρου μηκους ωραια ειναι, δες τα. ;)

• Like
Reactions: superfly

Οποτε θα ενημερωσω...
To είδα το καλοκαίρι στο Θησείο... συμπαθητικό ... δυστυχώς μετά την Βουδαπέστη δεν ... συνήθως όταν βλέπω ταινίες του σπίτι κοιμάμαι ...

το moonrise είναι ότι καλύτερο έχει κάνει μετά την Βουδαπέστη, δες το οπωσδήποτε .... έχει στιγμές καθαρής μαγείας ...

• Love
  • Like
Reactions: superfly and Gal'en
To ειδα.
Ο,τι πιο διασκεδαστικο και υπεροχο εχω δει τον τελευταιο καιρο.
Του βγαζω το καπελο!
Ειχατε απολυτο δικιο που με προτρεψατε να επισπευσω να το δω. Thanks guys!
Και ειχα απολυτο δικιο οτι αυτη ηταν η καλυτερη και πιο δημιουργικη περιοδος του.
Γουες εκεινης της εποχης, γυρνα πισω ή εστω τηλεφώνα.

• Love
Reactions: superfly
GRATEFUL DEAD FOR JANE
εφυγε στον ουρανο ενας πολυ ομορφος ανθρωπος
το εγραψα εδω γιατι η ζωη της ηταν μια υπεροχη κινηματογραφικη ταινια
.

Last edited:
To τελευταιο πονημα του Σμαραγδη.

Δεν εχω λογια...
Πραγματικα!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ξερεις οτι καθε ταινια του P.T.A θα ειναι καλη
αλλα παντα σχεδον οι ταινιες του ειναι περισσοτερο απο καλες
τι κινηματογραφηση ειναι αυτη βρε φιλε !!!
ηχος μονταζ σεναριο μμμ
φοβερος ακομα μια φορα αν και δεν ειμαι της σχολης του ο Ντι Καπριο
αλλα την παρασταση κλεβει εε με ανεση ο Σων Πεν
--
.rev-1-obaa-mm-dsf7704_high_res_jpeg.jpeg

• Like
Reactions: 1990ge
δεν ξερω τι θα δουμε ακομα στο φτωχο ( και ) κινηματογραφικα 2025
αλλα δεν νομιζω οτι αλλη ταινια θα ξεπερασει το

ΟΝΕ BATTLE AFTER ANOTHER​

κριμα που οι περισσοτεροι απο εσας θα το δουνε στο ωραιο σαλονακι τους αρκετα αργοτερα

To τελευταιο πονημα του Σμαραγδη.

Δεν εχω λογια...
Πραγματικα!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
τι εγινε ....ο ανθρωπος κοπιασε να φτιαξει μια ιστορικη ταινια που κανενας δεν τολμα
και χωρις να την δειτε πεσατε ολοι σοσιαλ κλπ να τον χλευασετε απο ενα τρειλερ που το ειδα αξιοπρεπεστατο

ενω απο την αφισα μιας λεκανης προδικασατε το νεο αριστουργημα καποιου αλλου

σ αυτη τη χωρα που κανει μονο ποιοτικο κινηματογραφο και τα βραβεια που παιρνουν οι ταινιες της ειναι περισσοτερα απο τις ιδιες τις ταινιες της
το τελευταιο της αριστουργημα ειναι η ιστορια ενος μαγκα τελεια ιδιορυθμου και λαικου σουπερσταρ ερμηνευμενου απο εναν μιμο τραγουδιστη της πλακας που εγινε ηθοποιος

..γεια σου Στελαρα Καζατζιδη να εισαι καλα εκει στον ουρανο και μην κοιταξεις κατω

παρτε και μια αφισα που συνδυαζει και την εργαρα αλλα δεν ειναι απο Χολυγουντ ειναι απο καποιον γειτονα

,
Χωρίς τίτλο.jpg

τι εγινε ....ο ανθρωπος κοπιασε να φτιαξει μια ιστορικη ταινια που κανενας δεν τολμα
και χωρις να την δειτε πεσατε ολοι σοσιαλ κλπ να τον χλευασετε απο ενα τρειλερ που το ειδα αξιοπρεπεστατο

Πώς βγήκε αυτό το συμπέρασμα;
Έγραψα εγώ το παραμικρό αρνητικό;
Γιατί με τσουβαλιαζεις έτσι γέροντα;
Άσε που δεν έχω εγω σοσιαλ...
Εσύ είσαι ο σοσιαλίστας!
Εμένα από τις αγαπημένες μου σύγχρονες ελληνικές ταινίες είναι ο Αλέξανδρος ο Μακεδών και μου λες ότι κατηγορώ τις ιστορικές ταινίες;
Παρακαλώ να ανακαλέσεις!

ενω απο την αφισα μιας λεκανης προδικασατε το νεο αριστουργημα καποιου αλλου
Κλαιω.

O δημιουργος της ....λεκανης παντως ειναι αυτος που κανει κ τις αφισσες που σου αρεσουν... του μπουλη

Επισης υπαρχει περιπτωση ο Σμαραγδης να μην κανει μια ταινια ιλουστρασιον σαν διαφημιση του εοτ με ιστορικη προσεγγιση σαν βιβλιο ιστοριας δημοτικου με ολες τισ γωνιες στρογγυλεμενες? ας μην πιασω τα τεχνικα, μονο το τρειλερ να δεις καταλαβαινεις οτι ειναι μια απο τα ιδια...