? ?Το νημα εφερε τρελο γουρι. Πρωτο διπλο στην ιστορια της Αρειαναρας επι Ιταλικου εδαφους ever!
Να μαζευομαστε καθε βδομαδα τετοια ωρα παρακαλω!![]()
τι εγινε ?
? ?Το νημα εφερε τρελο γουρι. Πρωτο διπλο στην ιστορια της Αρειαναρας επι Ιταλικου εδαφους ever!
Να μαζευομαστε καθε βδομαδα τετοια ωρα παρακαλω!![]()
ωπα Γουες Κρειβεν εβγαλε καινουργιο ?Ειδα τον τελευταιο Γουες.
Δεν περασα καθολου ασχημα! Οπτικα ηταν πανεμορφο. Καλυτερο απο τα δυο προηγουμενα του (αν και δεν εχω δει ακομη το Asteroid City, εξαιτιας του ποσο βαρεθηκα το French Dispatch.)
Tα καλα νεα ειναι οτι αν υπολογισουμε και το The Wonderful Story of Henry Sugar and Three More, δειχνει οτι ισως ανακαμπτει παλι σιγα σιγα.
Μακαρι! Περα απο το οπτικο, ειχε και την πλακιτσα του, πραγμα που εκανε το χρονο να περναει ευχαριστα.
Τα κακα νεα ειναι οτι δεν πλησιαζει καν τη φορμα που ειχε με τη Βουδαπεστη.
Εχω βαλει στοχο να δω συντομα και το Μoonrise Kingdom, μιας και εκεινη ηταν μαλλον η καλυτερη περιοδος του και το συγκεκριμενο μου εχει ξεφυγει.
Οποτε θα ενημερωσω...
Kαι γω το ίδιο έχω πάθει από το French Dispatch.Ειδα τον τελευταιο Γουες.
(αν και δεν εχω δει ακομη το Asteroid City, εξαιτιας του ποσο βαρεθηκα το French Dispatch.)
ωπα Γουες Κρειβεν εβγαλε καινουργιο ?
...
Tα μικρου μηκους ωραια ειναι, δες τα.Kαι γω το ίδιο έχω πάθει από το French Dispatch.
Δεν έχω δει ούτε το τελευταίο, ούτε τα μικρού μήκους στο Νετφλιξ.
Το Moonrise Kingdom πρέπει να το δεις.
παλι Νετφλιξ σκαλιζεις ?Kαι γω το ίδιο έχω πάθει από το French Dispatch.
Δεν έχω δει ούτε το τελευταίο, ούτε τα μικρού μήκους στο Νετφλιξ.
To είδα το καλοκαίρι στο Θησείο... συμπαθητικό ... δυστυχώς μετά την Βουδαπέστη δεν ... συνήθως όταν βλέπω ταινίες του σπίτι κοιμάμαι ...Ειδα τον τελευταιο Γουες.
Δεν περασα καθολου ασχημα! Οπτικα ηταν πανεμορφο. Καλυτερο απο τα δυο προηγουμενα του (αν και δεν εχω δει ακομη το Asteroid City, εξαιτιας του ποσο βαρεθηκα το French Dispatch.)
Tα καλα νεα ειναι οτι αν υπολογισουμε και το The Wonderful Story of Henry Sugar and Three More, δειχνει οτι ισως ανακαμπτει παλι σιγα σιγα.
Μακαρι! Περα απο το οπτικο, ειχε και την πλακιτσα του, πραγμα που εκανε το χρονο να περναει ευχαριστα.
Τα κακα νεα ειναι οτι δεν πλησιαζει καν τη φορμα που ειχε με τη Βουδαπεστη.
Εχω βαλει στοχο να δω συντομα και το Μoonrise Kingdom, μιας και εκεινη ηταν μαλλον η καλυτερη περιοδος του και το συγκεκριμενο μου εχει ξεφυγει.
Οποτε θα ενημερωσω...
τι εγινε ....ο ανθρωπος κοπιασε να φτιαξει μια ιστορικη ταινια που κανενας δεν τολμαTo τελευταιο πονημα του Σμαραγδη.
Δεν εχω λογια...
Πραγματικα!

τι εγινε ....ο ανθρωπος κοπιασε να φτιαξει μια ιστορικη ταινια που κανενας δεν τολμα
και χωρις να την δειτε πεσατε ολοι σοσιαλ κλπ να τον χλευασετε απο ενα τρειλερ που το ειδα αξιοπρεπεστατο
Κλαιω.ενω απο την αφισα μιας λεκανης προδικασατε το νεο αριστουργημα καποιου αλλου
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.