Haagenti AVClub Fanatic 18 November 2006 18,063 Ministry Of Silly Walks Yesterday at 11:24 #4,981 Gal'en said: Μπορούσα να το δω εδώ και χρόνια. Περίμενα την ευκαιρία να το δω σε μεγάλη οθόνη όμως. Και καλά έκανα τελικά!!!! Click to expand... Ναι δεν το συζητάμε. Εγώ το είδα σε μια παλιοπενηντάρα.
Gal'en said: Μπορούσα να το δω εδώ και χρόνια. Περίμενα την ευκαιρία να το δω σε μεγάλη οθόνη όμως. Και καλά έκανα τελικά!!!! Click to expand... Ναι δεν το συζητάμε. Εγώ το είδα σε μια παλιοπενηντάρα.
Stellios papa AVClub Fanatic 17 June 2006 11,756 Ελλαδα Yesterday at 13:44 #4,982 Haagenti said: Ναι δεν το συζητάμε. Εγώ το είδα σε μια παλιοπενηντάρα. Click to expand... . βρε Κουλτουριαρη αστα αυτα .... να βγαλω εισιτήριο θα παμε στην εκθεση ?
Haagenti said: Ναι δεν το συζητάμε. Εγώ το είδα σε μια παλιοπενηντάρα. Click to expand... . βρε Κουλτουριαρη αστα αυτα .... να βγαλω εισιτήριο θα παμε στην εκθεση ?
Haagenti AVClub Fanatic 18 November 2006 18,063 Ministry Of Silly Walks Yesterday at 13:53 #4,983 Stellios papa said: . βρε Κουλτουριαρη αστα αυτα .... να βγαλω εισιτήριο θα παμε στην εκθεση ? Click to expand...
Stellios papa said: . βρε Κουλτουριαρη αστα αυτα .... να βγαλω εισιτήριο θα παμε στην εκθεση ? Click to expand...