Chris1967
Supreme Member
- 11 September 2010
- 4,223
Re: The revival of vinyl !!!!!!!!!
Ένας φίλος του πατέρα μου είχε μια παλαιά Porsche με πικάπ... ραδιοπικάπ... έπαιζε 45άρια... δεν μπορώ να θυμηθώ το μοντέλο... έπαιζε βέβαια όταν δεν έπεφτες σε λακκούβες...
Επίσης ένα μοντέλο της Dodge...
1956 Dodge Custom Royal: Highway Hi-Fi
It is unknown how many drivers were done in by the distraction of an optional retracting in-dash record player. If the road was smooth, the music would reportedly sound lovely.
Χθες που σουρουπωνε, εχω αραξει στο μπαλκονι του δωματιου που νοικιαζω στην Αντολικη Κρητη και χαζευω την θαλασσα.
Στο τραπεζακι διπλα μου ενας καφες, ο καπνος μου και ενα ζευγαρι κυαλυα που προοριζονται κυριως για αστροπαρατηρηση (η αστροπαρατηρηση ειναι μια αλλη αγαπη που εχω, για την οποια εχω ξοδεψει κυριως χρονο κ σχεδον καθολου χρημα).
Περιμενα λοιπον να σκοτεινιασει για τα καλα για να επιδωθω στο κυνηγι αστρικων σμηνων στον αστερισμο του Σκορπιου, οταν παρατηρησα ενα μικρο ιστιοφορο να μπανει στον κολπο της Κατω Ζακρου.
Αμεσως πιανω τα κυαλυα κ παρατηρω το σκαφος. Ηταν ενα παλιο ξυλινο 6 το πολυ 7 μετρων κ πανω του υπηρχε ενα ζευγαρι ηλικειωμενων τουριστων.
Τους ζηλεψα!!! Και πως μου ηρθε εκεινη την ωρα και ειπα μεσα μου ´´καλη φαση αλλα αστροπαρατηρηση σε σκαφος δεν μπορει να γινεί μιας και κουναει εστω κ λιγο´´.
Και εκει επεσε σαν κεραμιδα στο κεφαλι μου το εξης:
Ουτε πικαπ μπορει να λειτουργησει σωστα σε σκαφος (καπετανιε μου, για αυτο δεν εχεις πικαπ ε?).
Βρηκα την bug-αρα του βινυλιου!!! Θελει στερεο εδαφος για να αποδωσει.
Κ να ηταν μονο η θαλασσα να παει στο διαολο. Αλλα υπαρχει κ ο αερας. Δεν νομιζω να εχω δει ιδιωτικο jet με πικαπ.
Ενταξη ποσοι απο εμας εχουν ιστιοφορο η ιδιωτικο jet.
Ελα μου ομως που ουτε στο αμαξι μπορεις να ακουσεις βινυλιο.
Νομιζω οτι το post αυτο θα μεινει στην ιστορια ως η ταφοπλακα του βινυλιου.
Καλημερα σε ολους!
Ένας φίλος του πατέρα μου είχε μια παλαιά Porsche με πικάπ... ραδιοπικάπ... έπαιζε 45άρια... δεν μπορώ να θυμηθώ το μοντέλο... έπαιζε βέβαια όταν δεν έπεφτες σε λακκούβες...
Επίσης ένα μοντέλο της Dodge...
1956 Dodge Custom Royal: Highway Hi-Fi
It is unknown how many drivers were done in by the distraction of an optional retracting in-dash record player. If the road was smooth, the music would reportedly sound lovely.