Αν και απάντησε ο κάπτεν, και συμφωνώ με αυτόν, θα τα γράψω και εγώ..
Δηλαδή!!! Γιατί καρφώθηκε ο μάνατζερ της ορχήστρας που μιλάει για διαπίστωση στην αύξηση των πωλήσεων δίσκων βινυλίου! Δεν το κατάλαβα αυτό. Και γιατί είναι λίγο έξυπνος;
Αν έβγαινε ένας τυρέμπορος και έλεγε "διάβασα ότι το Edam έχει τρελή αύξηση στις πωλήσεις" και στο καπάκι έλεγε "επίσης ανακοινώνω ότι αποφάσισα να φέρω μια σούπερ σπάνια ποικιλία Edam, η οποία είναι Limited Edition και εμένα τουλάχιστον μου φέρνει γαστρονομικούς οργασμούς" δεν θα ήσουν λίγο καχύποπτος;
Δεν θα σκεφτόσουν ότι πηγαίνει για κονόμα;
Από την άλλη, αν δεν αναφερόταν στην αύξηση των πωλήσεων του Edam, αλλά απλά έλεγε "μιας και το Edam ανεβαίνει σε δημοτικότητα" θα ήσουν το ίδιο καχύποπτος;
Γιαυτό λέω ότι δεν είναι και τόσο έξυπνος.
Του αφαιρείται το δικαίωμα στην πληροφόρηση και στην όποια διαπίστωση ή στο όποιο γούστο;
Πότε έγινε αυτό; Σβήσαμε κανένα μήνυμα και δεν το πρόσεξα;
Επειδή δηλαδή κάποιος έγραψε ένα μαργαριτάρι και έφαγε το προβλεπόμενο "κράξιμο", σημαίνει ότι του αφαιρέσαμε κάποιο δικαίωμα;
Ίσα ίσα.. Τέτοιες ειδήσεις που προσφέρουν γέλιο μακάρι να κυκλοφορούσαν πιο συχνά.
Λες γιαυτό να έκανε ΚΑΙ την πολυτελή έκδοση κουτιού 22 δίσκων βινυλίου, 500 όλα και όλα, σκεπτόμενος τρελές οικονομηνισιές!!!
Αστείο!!!
Υποψιάζομαι ότι 500 x 750 = 375.000 δεν είναι πολλά για τέτοια παραγωγή, αλλά δεν πιστεύω να την κυκλοφόρησαν την έκδοση απλά και μόνο για να γουστάρουν..
Έτσι κι' αλλιώς μόνο cd βγάζει η ορχήστρα και θάπρεπε οι βινυλιάκιδες να τον κατηγορήσουν, όπως κάνετε εσείς οι ψηφιακοί. ΑΛΛΑ δεν κάνουμε κάτι τέτοιο. Η παρούσα έκδοση αποτελεί μεγάλη εξαίρεση και από ό,τι λέει ο ίδιος δεν θα τους γίνει συνήθεια.
Πότε κατηγόρησαν οι "ψηφιακοί" κάποιον επειδή αυτός βγάζει μόνο βινύλιο; Για να το πάω παραπέρα, πιστεύω ότι στο 99%+ των ψηφιακών δεν καίγεται καρφάκι γενικότερα για το τι κυκλοφορεί ποιος. Την αγαπημένη τους μουσική την βρίσκουν πανεύκολα.
Μια ερώτηση. Γιατί βλέπουμε *καχύποτα* και του επισυνάπτουμε διάφορα όποιον σκέφτεται διαφορετικά από εμάς;;;;; Κατά τ'άλλα φαίνεται να κοιμώμαστε τον ύπνο του δικαίου! Λ.Σ.
Δεν βλέπω να σκέφτεται διαφορετικά.. Μα καθόλου διαφορετικά.. Ο manager είναι ουσιαστικά έμπορος με τον γνωστό τρόπο σκέψης του εμπόρου, είτε πουλάει τυριά είτε βινύλια.
Περί καχυποψίας βλέπε την πρώτη μου απάντηση..
Τα περί ύπνου του δικαίου δεν τα κατάλαβα. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Αρκεί να μην έχει πάλι να κάνει με σχόλια περί "τέλειου ήχου για πάντα".. Αυτό το σλόγκαν μπορεί να μην είχαμε προλάβει να το ακούσουμε από τους διαφημιστές της δεκαετίας του 80 (πολλοί πηγαίναμε Δημοτικό τότε..) αλλά το εμπεδώσαμε χάρη σε εσάς.