Ευτυχισμένος άνθρωπος

19 June 2006
8,661
Κύριοι, είναι μεγάλη η χαρά μου που σας έχω γνωρίσει. Η ποιότητα σας ήταν η βάση για να δημιουργηθεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρέες στο ιντερνετ και όχι μόνο.:worshippy:
Θεωρώ ότι έχουμε καταφέρει σπουδαία πράγματα και θα συνεχίσουμε έτσι.
Έφτασε η ώρα να αλλάξουμε πρόσωπα στη διαχείριση της κατηγορίας.

Σας ευχαριστώ θερμά για τη συμπαράσταση και ομολογώ πως με βοηθήσατε να παραμείνω ο πιο τεμπέλης διαχειριστής του κλαμπ.

Η κατηγορία δυναμώνει. Τα νέα πρόσωπα θ´ανακοινωθούν συντομότατα.
Μορφές και οι δύο.

Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος που υπάρχω ανάμεσα σας.:ernaehrung004:

Τα φιλιά μου.

Υ.Γ. Εννοείται πως συνεχίζω το ψάξιμο για νέα ακούσματα και εδώ θα είμαστε να τα συζητάμε.:drummer:

Re: ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τζίμη νομίζω, άσχετα από τεμπελιά και κολοκύθια, όταν πριν από 5 χρόνια τέτοια μέρα πάνω κάτω, μας έβαλε στην καρέκλα αυτή ο Βαγγνικ κι ο Σιδεράκης, έγινε ένα μεγάλο βήμα στην γενικότερη πορεία του τότε avforum και μετέπειτα του avclub.

Μιά και τώρα αποχωρείς θεωρώ ότι κλείνει το κεφάλαιο αυτό και δηλώνω και εγώ ότι χάρηκα ιδιαίτερα (παρ όλα τα απίστευτα που ακούς...:smash:) γιά την ιστορική αυτή συνεργασία.:worshippy:

μην ακούσω μόνο κανέναν εδώ μέσα να μιλάει για Πατριαρχεία και πετραχήλια γιατί θα έχουμε ντράβαλα :angry: :icon15:

πάνω, στην ώρα.
ένα βοσκό θέλαμε. Ποιμενάρχη....:Banane0:

κάμποσα χρόνια πριν θα πρότεινα αυτόν- τότε που είχε ακόμα σάπια δόντια

keith_richards_portrait.jpg

αλλά...τέλος πάντων ...

Μήτσο μου thanks. Έχεις δίκιο για εκείνη τη σύμπραξη. Έπαιξε το ρόλο της.
Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι έμαθα μέχρι και το πως κόβει τα νύχια του ο Santana :ernaehrung004:, όλα κύλησαν ομαλά και γόνιμα.:ernaehrung004:

Η παρέμβαση του Λύμπε δείχνει το rock 'n' roll της υπόθεσης.:drummer:

τον παίρνουμε και τώρα....

δε λέει πια: τον καθάρισαν, τον αναμόρφωσαν και τον έχουν επαναπρογραμματίσει. Από βασιληάς της αντικουλτούρας έχει πια καταντήσει ένας θλιβερός πίθηκος.

να βάλουμε τον Cecil Taylor. Εχει και καταδίκη: for contributing to the delinquency of a minor. Αυτό ακριβώς μου έκαναν κι εμένα btw - και αυτός και ο προηγούμενος :worshippy:

Last edited:

να βάλουμε τον Cecil Taylor. Εχει και καταδίκη: for contributing to the delinquency of a minor. Αυτό ακριβώς μου έκαναν κι εμένα btw - και αυτός και ο προηγούμενος :worshippy:

εσύ ήσουν ο minor ?
ΤΩΡΑ καταλαβαίνω....:idea:

Απάντηση: ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Κύριοι, είναι μεγάλη η χαρά μου που σας έχω γνωρίσει. Η ποιότητα σας ήταν η βάση για να δημιουργηθεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρέες στο ιντερνετ και όχι μόνο.:worshippy:
Θεωρώ ότι έχουμε καταφέρει σπουδαία πράγματα και θα συνεχίσουμε έτσι.
Έφτασε η ώρα να αλλάξουμε πρόσωπα στη διαχείριση της κατηγορίας.

Σας ευχαριστώ θερμά για τη συμπαράσταση και ομολογώ πως με βοηθήσατε να παραμείνω ο πιο τεμπέλης διαχειριστής του κλαμπ.

Η κατηγορία δυναμώνει. Τα νέα πρόσωπα θ´ανακοινωθούν συντομότατα.
Μορφές και οι δύο.

Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος που υπάρχω ανάμεσα σας.:ernaehrung004:
...

Όλοι εμείς σ'ευχαριστούμε Δημήτρη ...!!! :ernaehrung004:
Χωρίς εσένα θα είχαμε καταφέρει πολύ λιγότερα και στις Μουσικές και σε ολόκληρο το avclub γενικότερα.
Σου βγάζουμε το καπέλο !
(Δεν βρίσκω κάτι τέτοιο, οπότε πάρε ένα κύπελο :award: )

Απάντηση: ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Όπως λέει και κάποιος στο χωριό μου...
- Έχει επέλθει κουρασμός. :p

Μήτσο, άστους αυτούς κι έλα σ´εμάς... Κάνε μια αίτηση μέχρι το τέλος του μήνα για να σε εγγράψω στους "πρώην". :ernaehrung004:

Βασίλη μου και Μιχάλη ευχαριστώ.
Μπαμπίνο την ετοιμάζω. Μετά τη λέξη ''πρώην'' ότι και να βάλεις το αντέχω άνετα.
Μόνο με το πρώην γκόμενος ακόμη δεν έχω συμβιβαστεί...:flipout::flipout::flipout:

Δημήτρη αφού νομίζεις πως ήρθε ο καιρός να ξεκουραστείς και να πάρουν τα ηνία κάποιοι άλλοι έχει καλώς. Οφείλω να σε ευχαριστήσω και εγώ για όσα έχεις προσφέρει εδώ, σε αυτή τη μικρή γωνιά του forum, που όμως έμελλε να γίνει μια από τις πιο σημαντικές και πολυσυζητημένες. στο avclub.
Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πως θα συνεχίσεις ακάθεκτος να μας ενημερώνεις για ότι φρέσκο κυκλοφορεί.