Ευτυχισμένος άνθρωπος

Re: ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Μήτσο μου thanks. Έχεις δίκιο για εκείνη τη σύμπραξη. Έπαιξε το ρόλο της.

H Iστορία θα δείξει τι έγινε σ αυτή τη συγκυβέρνηση της συμφοράς. :aetsch:
Η Αριστερά, πάντως, ήταν ο Μήτσος: γατζωμένος με νύχια και με δόντια πάνω στα Ταλμούδ του και στις Βέδδες του. :ernaehrung004: Aren't We All στο βάθος; :adore:
Για τον Τζίμη Δεν υπάρχει Κατηγορία. Πρέπει να επινοήσουμε καινούργια. :ernaehrung004:

Απάντηση: ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

εγω ειμαι νεος.αλλα απο αυτα που εχω δει και εχω διαβασει και απο παλαιοτερα κειμενα,ο τζιμης θα μου λειψει.ελπιζω μονο να μη χαθει απο εδω.
Δεν θα ξεχασω ποτε μια μεγαλη ατακα του μιλωντας για ροκ:

- μερικοι προτιμουν τσαι στις 5.εγω προτιμω τζακ στις 12 :worshippy::worshippy:

Είμαι η πιό καινούργια στην παρέα σας και οφείλω να πω ότι χάρη σε σένα Δημήτρη, Τζίμη....whatever, άκουσα μουσικές που δεν υπήρχε περίπτωση να ανακαλύψω μόνη μου....
Σ' ευχαριστώ πολύ κι ελπίζω τώρα που δεν θα σε απασχολούν τα "διαχειριστικά" σου καθήκοντα, να μας αφιερώνεις ακόμα περισσότερο χρόνο.
Εννοείται, ότι θα μας λες και πότε θα είσαι στο ραδιόφωνο ή αλλού...
:worshippy:

μην ακούσω μόνο κανέναν εδώ μέσα να μιλάει για Πατριαρχεία και πετραχήλια γιατί θα έχουμε ντράβαλα :angry: :icon15:

:confused: Τι εννοείτε κύριε Λυμπερόπουλε;
Εγώ μόνο μια φορά είχα μιλήσει για ...κάποιους "Σεβάσμιους", αλλά αυτοί πιά έχουν σχεδόν πάρει μεταγραφή στις "Ταινίες"

:flute::flute::flute:

Εγώ μόνο μια φορά είχα μιλήσει για ...κάποιους "Σεβάσμιους", αλλά αυτοί πιά έχουν σχεδόν πάρει μεταγραφή στις "Ταινίες"

Α μη μου λέτε τέτοια και με στεναχωρείτε...: μερικοί, μπορούμε να κάνουμε και 2 πράγματα ταυτόχρονα ξέρετε :Banane0:

Σας ευχαριστώ ειλικρινά.
Εννοείται ότι εδώ θα είμαστε και ότι θα πέφτει στην αντίληψη μου ,θα το κουβεντιάζουμε.
Έχω βρει και κάτι λυσσάρες που τα σπάνε...

Όσο γερνάω έχω και μεγαλύτερη δίψα για νέο αίμα.:drummer:

BLACULA...

Nα'σαι παντα καλα Δημητρη. Η προσφορα σου ειναι σημαντικοτατη.

Tζιμ, το ξέρω κι από μένα ότι πλέον έχουμε αυξημένες υποχρεώσεις τήρησης ωραρίου στα χάπια για πίεση, κυρσούς, κυκλοφορικό, πρόληψη εγκεφαλικών επισοδείων, και ότι χρειαζόμαστε εξελιγμένη εφαρμογή excel στα windows για να τα οργανώσουμε (χώρια τα καινούργια φρένα στο εργαλείο)...:smile:

...αλλά καταλαβαίνω επίσης και τη κούραση...

..όσοι ήταν εδώ και έζησαν την ανατροπή έχουν να θυμούνται...
..εγώ σαν αδερφικός σε ευχαριστώ εντός κι εκτός avclub για πολλά πράγματα.. η μουσική κατηγορία αλλά και πολλά συνολικότερα δεδομένα στο φόρουμ άλλαξαν χάριν στη δική σου ενεργοποίηση και το ξέρω καλά.

τόπο στα νιάτα πλέον.. let the blood flow...

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Τζίμη εγώ ότι και να πω είναι λίγο. Ελπίζω να μη φύγεις αν και σε γνώρισα πριν μπω στο forum και πραγματικά δε το χρειάζομαι για να επικοινωνώ μαζί σου. Η 'συνεισφορά' σου σε μένα είναι απερίγραπτη, μου μαθες τόσα πολλά - και όχι μόνο στη μουσική - και ακόμα είσαι η αιτία να μαθαίνω κι άλλα τόσα. Οι μουσικές σου μπορούν να συγκριθούν μόνο με την παρέα σου! Δε ξέρω για το τίτλο του διαχειριστή αν όντως σου πήγαινε - γιατί όπως λες βαριόσουν - ούτε για τους άλλους που θα σε διαδεχθούν, αλλά σε όποιον μιλάω για σένα και με ρωτάνε 'ποιός είναι αυτός?' τους λέω 'ένας δεύτερος μπαμπάς μου'.

Τα λέμε σύντομα...:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Δε ξέρω για το τίτλο του διαχειριστή αν όντως σου πήγαινε - γιατί όπως λες βαριόσουν - ούτε για τους άλλους που θα σε διαδεχθούν, αλλά σε όποιον μιλάω για σένα και με ρωτάνε 'ποιός είναι αυτός?' τους λέω 'ένας δεύτερος μπαμπάς μου'.

καλομελέτα κι έρχεται ....:Banane0:

Τζίμη υπήρξες ο πιο στυλάτος διαχειριστής σε δύο fora (avforum και σ' αυτό εδώ). Είμαι σίγουρος πως αποτραβιέσαι από τα πεζά της διαχείρισης για να ρίξεις και τις εφεδρείες σου σε πιο στρατηγικό 'μέτωπο'. :D Έτσι και αλλιώς, το casual ντύσιμο σου πάει πολύ περισσότερο από τις επωμίδες. ;)

Ευχαριστούμε για όλα! :smileJap:

Σας ευχαριστώ ειλικρινά.
Εννοείται ότι εδώ θα είμαστε και ότι θα πέφτει στην αντίληψη μου ,θα το κουβεντιάζουμε.
Έχω βρει και κάτι λυσσάρες που τα σπάνε...

Όσο γερνάω έχω και μεγαλύτερη δίψα για νέο αίμα.:drummer:

BLACULA...

ευγε!
Σα νεωτερο μελος δε γνωριζω τα ιστορικα του forum αλλα απο σενα εμαθα πραγματα, αυτο ελπιζω να συνεχιστει.
Προσωπικα εχω αχρωματοψια στα ονοματα και τα τα λοιπα

αλλά σε όποιον μιλάω για σένα και με ρωτάνε 'ποιός είναι αυτός?' τους λέω 'ένας δεύτερος μπαμπάς μου'.

Εσύ μάς έχεις βολέψει όλους.Θειός ο ένας ,δεύτερος μπαμπάς ο άλλος...
Αειντε βρές και καμιά θειά μέ προσόντα και το κλείσαμε το τριγωνάκι πανοράματος.:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:
Πάντως ως ιστορική γνώση στο λέω...
Τελικά θα επικρατήσει το κλασσικό :'Eλα στον Θείο´.:flipout::flipout::ernaehrung004:

Last edited:

Για τον Τζίμη ότι γραφτεί είναι απο καρδιάς.
Ο Supersonic και ο Τζίμης παρέλαβαν χάος και δημιούργησαν μιά Μουσική Κατηγορία γιά την οποία ειμαστε όλοι υπερήφανοι,πού πλέον έχει μεγαλώσει,εμπλουτιστεί και εν τέλει αποτελεί κόσμημα.
Στον Τζίμη και λίγους άλλους οφείλω οτι έμεινα στο φόρουμ κόντρα σέ διάφορες ´πεποιθήσεις´τών καιρών.
Ρόκι διαρκείας με ανοικτό μυαλό,μακριά απο τυπικούρες ,´έπιανε´με την μία τήν διαφορά και ενίσχυε μέλη βάζοντας πλάτη σέ εποχές ζόρικες..
Συνέβαλε τά μάλα και στην Δ.Ο. αλλά και στο Σωματείο γιά να αποκτήσουν άλλη στρατηγική και οπτική.
Το μόνον που δέν έμαθε στην διάρκεια τής θητείας του ήταν τά διάφορα κουμπιά τής θέσης που κατείχε..:Banane0:
Βέβαια αυτός που θάρθει(ο ένας απο τούς δυό)τήν λέξη κουμπί τήν έχει ακούσει μόνον γιά τά πουκάμισα και τά παντελόνια.:ADFADF1::ADFADF1:
Ολοι εμείς τού οφείλουμε πάρα πολλά γιατί ουδέποτε ενίσχυσε αποστειρωμένες ιδέες και αντιλήψεις,αλλά αντιθέτως γούσταρε μέ πάθος και την τρέλλα και την καινοτομία....
Προφανώς και άφησε την θέση απο δική του επιλογή και μόνον..
Εύχομαι ολόψυχα να παρουσιάσει και το εκατομυριοστό αριστουργηματικό άλμπουμ εδώ μέσα,παπούς πλέον αλλά forever young.:worshippy::worshippy:

Y.Γ.1
Τελικά Τζίμη μου η Μπετονιέρα δέν χρειάστηκε.:flipout::flipout: Ε τώρα άν έφαγες καμιά κατάρα ξώφαλτση γιά τίς ´κακές παρέες´πού έκανες εδώ μέσα ,είμαι βέβαιος ότι δέν θα μπορούσες να κοιμηθείς τά βράδυα απο τήν ´στεναχώρια´.:music-smiley-005:

Μέ μεγάλη αγάπη και εκτίμηση.Ξέρω οτι έχω πιά έναν πολύ καλό φίλο.
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Last edited:

μην ακούσω μόνο κανέναν εδώ μέσα να μιλάει για Πατριαρχεία και πετραχήλια γιατί θα έχουμε ντράβαλα :angry: :icon15:

Οχι ρέ..
Μέχρις το Οικουμενικός θα πάει ο προσδιορισμός.
Στο ουσιαστικό βάλε οτι θές.:idea::music-smiley-005:

Μητσάρα, είσαι ένας μικρός θεός και δια τούτο προσκυνώ !!!

Καλή συνέχεια ....

ο Τζίμης μου έμαθε το φόρουμ.
'δεν μπαίνεις να γράψεις τίποτα;'
μπήκα, έριξα μια γυροβολιά. 'τι να κάνω εγώ ρε εκεί μέσα;' του λέω, 'αυτοί ακούνε μηχανάκια, όχι μουσική...εγώ είμαι ιός και ...θα τους αρρωστήσω...'.
'Καλά', μου λέει, 'ό τι πείς ...have it your way'.
μετά λίγο καιρό ανέλαβε διαχειριστής. μου λέει 'τώρα θα γράψεις όμως!'.
τον λέω 'ο άλλος ποιός είναι;', μου λέει 'ενας απο τους καλύτερους fusion κιθαρίστες στην Ελλάδα'.
ρίχνω ένα-δυό κείμενα, 'σκάνε' ο Δημοκηδής και ο Ντοκ που με ξέρανε από παλιότερα. Μετά, γνώρισα το Δαμιανό και 'έδειξα' το φόρουμ στο γιατρό.

Να είσαι καλά φίλε Τζίμη. You never left us on the lurch.

Last edited:

Τζίμη, ένα ευχαριστώ και από μένα για την προσφορά σου και την φιλία σου. Μπορεί να μην έχουμε συχνή "ζωντανή" επαφή, αλλά πάντα σε νιώθω κοντά ως μια ακόμα σημαντική επιρροή (μουσική και όχι μόνο).
Να είσαι καλά!

Γνήσιος εστέτ και δια τούτο ελιτιστής με την καλή έννοια , bon viveur από "κούνια" - γεννήθηκε με πούρο - έγινε ταυτόχρονα και "ο άνθρωπος από μάρμαρο" της κατηγορίας όταν χρειάστηκε. Και του χρωστάμε πολλά . Thanks mate.