EYXAPIΣTΩ TON KAKAΛIO ΣTEPΓIO!!!

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
Έπρεπε να ανεβάσω αυτό το θέμα γιατί από σήμερα το πρωί χρησιμοποιώ συνεχώς κάτι που μου προσέφερε και το ήθελα πολύ. EXEI ΦTIAΞEI H MEPA MOY!!!!!!!!!!! Eυχαριστώ Στέργιοοοοοοοοοο!!!!!!!!!

…βρε συ MHTS να σου πω κάτι ακόμα να σου φτιάξη τη μέρα…είσαι το πρώτο μέλος που άλλαξε κατηγόρια και από Junior είσαι πλέον Established Member… Keep Posting…

P.S. κάθε φορά που ο γιος μου βλέπει το avatar σου ρίχνει κάτι γέλια… ;)

GeonX said:
?βρε συ MHTS να σου πω κάτι ακόμα να σου φτιάξη τη μέρα?είσαι το πρώτο μέλος που άλλαξε κατηγόρια και από Junior είσαι πλέον Established Member? Keep Posting?

P.S. κάθε φορά που ο γιος μου βλέπει το avatar σου ρίχνει κάτι γέλια? ;)

Tο πήρα χαμπάρι φίλε GeonX.

Όσο για τα γέλια, μέχρι και εγώ γελάω σχεδόν κάθε φορά που το βλέπω, άλλωστε αυτός είναι ο στόχος...:D

MHTΣ said:
Έπρεπε να ανεβάσω αυτό το θέμα γιατί από σήμερα το πρωί χρησιμοποιώ συνεχώς κάτι που μου προσέφερε και το ήθελα πολύ. EXEI ΦTIAΞEI H MEPA MOY!!!!!!!!!!! Eυχαριστώ Στέργιοοοοοοοοοο!!!!!!!!!

Εντάξει ρε φιλαράκ, δεν έκανα δα και τίποτα!
Ποιος ξέρει τι θα νομίζουν οι φίλοι που μας διαβάζουν!!! :D

Και για να μην σας παρεξηγήσουν :D .... ο Μητς είναι τόσοοοοο ευτυχισμένος επειδή ο Στέργιος του έστειλε το τραγούδι "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ"!!!!!
Είδες Μητς τι καλό παιδί που είναι ο Στέργιος....

Ρε´σεις...πότε προλάβατε τόσα μηνύματα σε τόσες λίγες μέρες!!!!
Με στείλατε! Μου φαίνεται είμαι καταδικασμένος στο νέο φόρουμ! Στο παλιό ήμουνα γραμμένος από τον Οκτώβρη του 2000 και είχα μέχρι πριν μια βδομάδα καμια 500αριά μηνύματα...αντε, καλό 2011 να ξαναγίνω senior member!

Ρε φιλαρακ Στεργιε μηπως εκει που τα βρίσκεις εχει και το τελευταιο του Ramazzoti?

Δεν ξέρω ποιόν να ευχαριστήσω αλλά δεν θα μάθαινα την λειτουργία του ΑVCLUB, εάν δεν έπαιρνα μήνυμα μέσω e-mail από το :AVClub" <[email protected] εάν αυτός είναι ο Στέργιος τότε πολά ευχαριστώ Στέργιο κι από εμένα!!

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ said:
θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγώ το Στέργιο, για τη πολύ καλή ιδέα που είχε, να συν-"δεθώ" και εγώ με την οικογένεια του AVCLUB!!!!:)
Τάν κς φιλαράκ!!!!:D :D

Φιλαράκ, έχουμε καλή παρέα εδω πέρα.
Μπορείς να μάθεις πολλά, να βοηθήσεις ακόμη περισσότερους όπως επίσης μπορεί να πιάνεις τα άντερά σου από τα γέλια με τα ανέκδοτα του ΜΗΤΣ και των υπόλοιπων παιδιών!

...και φυσικά δε θα χρειάζεται κάθε λίγο και λιγάκι να ρωτάς τον καημένο τον κουμπάρο σου για διάφορα θέματα, όλες οι απαντήσεις είναι εδώ! :D

Απάντηση: Re: EYXAPIΣTΩ TON KAKAΛIO ΣTEPΓIO!!!

Eki_65 said:
Δεν ξέρω ποιόν να ευχαριστήσω αλλά δεν θα μάθαινα την λειτουργία του ΑVCLUB, εάν δεν έπαιρνα μήνυμα μέσω e-mail από το :AVClub" <[email protected] εάν αυτός είναι ο Στέργιος τότε πολά ευχαριστώ Στέργιο κι από εμένα!!

χαχα!
Σε λίγο θα γίνω και Πρωθυπουργός!

Όχι φίλε μου, για το θέμα αυτό μην ευχαριστείς εμένα!
Άλλοι φρόντισαν για την ενημέρωσή σας!

Εγώ είμαι super moderator για λίγο καιρό ακόμη.

Dimosthenis said:
Ρε φιλαρακ Στεργιε μηπως εκει που τα βρίσκεις εχει και το τελευταιο του Ramazzoti?

Ου να μου χαθείς παλιοτζόβενο!
Τι τον θες το Ραματσότι ρε? Να ρίξεις καμιά μικρούλα???

Σεεεεμπαστάσεα ουναααα μπέλααα καλτσόνεεεεεεε

:D

Να ευχαριστήσω κι εγώ τον Στέργιο που όταν ξεκίνησα να ποστάρω ήταν ο πρώτος που μου απάντησε λέγοντας "νικόλ, είχα μια πρώην που την έλεγαν έτσι κι ήταν 1.55"...:D :D :D :D

Re: Απάντηση: Re: EYXAPIΣTΩ TON KAKAΛIO ΣTEPΓIO!!!

Κακαλιός Στέργιος said:
Σε λίγο θα γίνω και Πρωθυπουργός!
XAXAXAAAAAAAAAAAA!!!!!!
EΣY MAΣ OΔHΓEIΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!

Εδώ είναι που δίνουμε τα ευχαριστήρια;
Λοιπόν, θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, τη γιαγιά μου, την κουμπάρα μου, τον μάνατζέρ μου, τις γάτες μου, τον Θεό, τον Θεο(τοκάτο), και φυσικά τον ΜΗΤΣ που είδα το πρωί στο λεωφορείο 550 και που μ'έφερε εδώ!
(ααχ!.. κι είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δε θα κλάψω!..)

Στεργιο σ ευχαριστω και εγω ειλικρινα ηταν οτι καλυτερο ....ξερεις να ικανοποιεις επιθυμιες.....

Απάντηση: Re: EYXAPIΣTΩ TON KAKAΛIO ΣTEPΓIO!!!

Larry said:
Στεργιο σ ευχαριστω και εγω ειλικρινα ηταν οτι καλυτερο ....ξερεις να ικανοποιεις επιθυμιες.....
:eek: βρε Στέργιε τι είσαι τελικά το μαγικό Τζίνι;:D