Έπρεπε να ανεβάσω αυτό το θέμα γιατί από σήμερα το πρωί χρησιμοποιώ συνεχώς κάτι που μου προσέφερε και το ήθελα πολύ. EXEI ΦTIAΞEI H MEPA MOY!!!!!!!!!!! Eυχαριστώ Στέργιοοοοοοοοοο!!!!!!!!!
GeonX said:?βρε συ MHTS να σου πω κάτι ακόμα να σου φτιάξη τη μέρα?είσαι το πρώτο μέλος που άλλαξε κατηγόρια και από Junior είσαι πλέον Established Member? Keep Posting?
P.S. κάθε φορά που ο γιος μου βλέπει το avatar σου ρίχνει κάτι γέλια?![]()
MHTΣ said:Έπρεπε να ανεβάσω αυτό το θέμα γιατί από σήμερα το πρωί χρησιμοποιώ συνεχώς κάτι που μου προσέφερε και το ήθελα πολύ. EXEI ΦTIAΞEI H MEPA MOY!!!!!!!!!!! Eυχαριστώ Στέργιοοοοοοοοοο!!!!!!!!!
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ said:θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγώ το Στέργιο, για τη πολύ καλή ιδέα που είχε, να συν-"δεθώ" και εγώ με την οικογένεια του AVCLUB!!!!![]()
Τάν κς φιλαράκ!!!!![]()
![]()
Eki_65 said:Δεν ξέρω ποιόν να ευχαριστήσω αλλά δεν θα μάθαινα την λειτουργία του ΑVCLUB, εάν δεν έπαιρνα μήνυμα μέσω e-mail από το :AVClub" <[email protected] εάν αυτός είναι ο Στέργιος τότε πολά ευχαριστώ Στέργιο κι από εμένα!!
Dimosthenis said:Ρε φιλαρακ Στεργιε μηπως εκει που τα βρίσκεις εχει και το τελευταιο του Ramazzoti?
XAXAXAAAAAAAAAAAA!!!!!!Κακαλιός Στέργιος said:Σε λίγο θα γίνω και Πρωθυπουργός!
Larry said:Στεργιο σ ευχαριστω και εγω ειλικρινα ηταν οτι καλυτερο ....ξερεις να ικανοποιεις επιθυμιες.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.