EYXAPIΣTΩ TON KAKAΛIO ΣTEPΓIO!!!

και τι Νικολ ευχααριστω επισης για το τραπεζι που θα μας κανει οταν θα παμε παρεα με τον Μητς να γνωρισουμε της φιλες της εεεεε την μαγειρικη της εννοω

Απάντηση: Re: EYXAPIΣTΩ TON KAKAΛIO ΣTEPΓIO!!!

Larry said:
και τι Νικολ ευχααριστω επισης για το τραπεζι που θα μας κανει οταν θα παμε παρεα με τον Μητς να γνωρισουμε της φιλες της εεεεε την μαγειρικη της εννοω
Έτσι εεεε; κι εγώ τι θα κερδίσω Larry μου;:D

Elena K said:
Εδώ είναι που δίνουμε τα ευχαριστήρια;
Λοιπόν, θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, τη γιαγιά μου, την κουμπάρα μου, τον μάνατζέρ μου, τις γάτες μου, τον Θεό, τον Θεο(τοκάτο), και φυσικά τον ΜΗΤΣ που είδα το πρωί στο λεωφορείο 550 και που μ'έφερε εδώ!
(ααχ!.. κι είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δε θα κλάψω!..)

EEEEΠ!!!
Δε διάβασες τον τίτλο φιλενάδα? Εδώ ευχαριστούνε μόνο ΕΜΕΝΑ! :D

ολα κι ολα Ελενα εδω ειναι αλλη ενορια(saint Kakal)) αν θες ανοιξε δικο σου tread

και ευχαριστησε εκει οποιον θελεις!!!!!!!! το Γαλλακι ξεχασες να ευχαριστησεις

Νικολ μου εχεις ηδη κερδισει πολλα χτες που τα λεγαμε με Μητς και αλλα 2-3 παιδια ειπαμε τα καλυτερα λογια για σενα δεν ξερω αν χασμουριοσουν αλλα μεχρι της 3 τα ξημετωματα για σενα λεγαμε παρεα με 1 chivas το οποιοα και κατεβασαμε σε 2 ωρες
τωρα για το διαταυτα κατι σε sef of forum of the year 2006-2007 , 2 σκουφους και 3 αστερακια MIchelin σου φτανουν?

αν και μονο που θ αγνωριζες τον Μητς= Tiago Riani στο Ελληνικο του θα σου ειναι αρκετο

Larry said:
Νικολ μου εχεις ηδη κερδισει πολλα χτες που τα λεγαμε με Μητς και αλλα 2-3 παιδια ειπαμε τα καλυτερα λογια για σενα δεν ξερω αν χασμουριοσουν αλλα μεχρι της 3 τα ξημετωματα για σενα λεγαμε παρεα με 1 chivas το οποιοα και κατεβασαμε σε 2 ωρες
τωρα για το διαταυτα κατι σε sef of forum of the year 2006-2007 , 2 σκουφους και 3 αστερακια MIchelin σου φτανουν?

αν και μονο που θ αγνωριζες τον Μητς= Tiago Riani στο Ελληνικο του θα σου ειναι αρκετο
:D :D :D :D καλό Larry μου αλλά δεν με έπεισες...
Τον Μητς τον έχω γνωρίσει καλέ!!!!

φτου ρε γμτ.....
δηλαδη παλι νηστικοι θα μεινουμε.....

Larry said:
φτου ρε γμτ.....
δηλαδη παλι νηστικοι θα μεινουμε.....
:D ξέρεις γιατί δε σε πίστεψα; διότι δεν υπήρχε περίπτωση να πει για μένα καλά λόγια ο φίλτατος Μητς!:p
Όσο για το δείπνο, επειδή είμαι σε διαδικασία μετακόμισης, μόλις εγκατασταθώ στο νέο home θα κανονίσουμε να έρθεις να μαγειρέψω και θα σου γνωρίσω και τις φίλες μου :D

Re: Απάντηση: EYXAPIΣTΩ TON KAKAΛIO ΣTEPΓIO!!!

Νικόλ said:
Και για να μην σας παρεξηγήσουν :D .... ο Μητς είναι τόσοοοοο ευτυχισμένος επειδή ο Στέργιος του έστειλε το τραγούδι "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ"!!!!!
Είδες Μητς τι καλό παιδί που είναι ο Στέργιος....
Tον έδωσες στεγνά βρε. Δεν το ήθελα αλλά δεν πειράζει φαντάζομαι.

Re: Απάντηση: EYXAPIΣTΩ TON KAKAΛIO ΣTEPΓIO!!!

Elena K said:
Εδώ είναι που δίνουμε τα ευχαριστήρια;
Λοιπόν, θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, τη γιαγιά μου, την κουμπάρα μου, τον μάνατζέρ μου, τις γάτες μου, τον Θεό, τον Θεο(τοκάτο), και φυσικά τον ΜΗΤΣ που είδα το πρωί στο λεωφορείο 550 και που μ'έφερε εδώ!
(ααχ!.. κι είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δε θα κλάψω!..)
Όχι θα σε αφήναμε νομίζεις... XA!

Larry said:
Στεργιο σ ευχαριστω και εγω ειλικρινα ηταν οτι καλυτερο ....ξερεις να ικανοποιεις επιθυμιες.....
Ωπ! Πρέπει να περάσατε καλά εσείς οι δύο...;) :D

Larry said:

Ποιός είναι αυτός πάλι? Δεν πειράζει. Έχω εμπιστοσύνη στο φιλαράκι Larry.

Re: Απάντηση: Re: EYXAPIΣTΩ TON KAKAΛIO ΣTEPΓIO!!!

Νικόλ said:
:D ξέρεις γιατί δε σε πίστεψα; διότι δεν υπήρχε περίπτωση να πει για μένα καλά λόγια ο φίλτατος Μητς!:p

:D

Kακιά...:mad: :D

Στέργιε Θεέ πάρε την ΠΑΕ!!! (μια και είσαι και από την Νύμφη , κάνε το θαύμα σου και πάρε την ΠΑΕ να σωθούν κι αυτοί , να ησυχάσουμε κι εμείς οι νοτιότεροι...)