Έτσι εεεε; κι εγώ τι θα κερδίσω Larry μου;Larry said:και τι Νικολ ευχααριστω επισης για το τραπεζι που θα μας κανει οταν θα παμε παρεα με τον Μητς να γνωρισουμε της φιλες της εεεεε την μαγειρικη της εννοω
Larry said:Στεργιο σ ευχαριστω και εγω ειλικρινα ηταν οτι καλυτερο ....ξερεις να ικανοποιεις επιθυμιες.....
Elena K said:Εδώ είναι που δίνουμε τα ευχαριστήρια;
Λοιπόν, θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, τη γιαγιά μου, την κουμπάρα μου, τον μάνατζέρ μου, τις γάτες μου, τον Θεό, τον Θεο(τοκάτο), και φυσικά τον ΜΗΤΣ που είδα το πρωί στο λεωφορείο 550 και που μ'έφερε εδώ!
(ααχ!.. κι είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δε θα κλάψω!..)
Νικόλ said:βρε Στέργιε τι είσαι τελικά το μαγικό Τζίνι;
![]()
Έτσι, έτσι!!!!! Kakal for ever!!!!!!!!!!!!!Κακαλιός Στέργιος said:EEEEΠ!!!
Δε διάβασες τον τίτλο φιλενάδα? Εδώ ευχαριστούνε μόνο ΕΜΕΝΑ!![]()
Larry said:Νικολ μου εχεις ηδη κερδισει πολλα χτες που τα λεγαμε με Μητς και αλλα 2-3 παιδια ειπαμε τα καλυτερα λογια για σενα δεν ξερω αν χασμουριοσουν αλλα μεχρι της 3 τα ξημετωματα για σενα λεγαμε παρεα με 1 chivas το οποιοα και κατεβασαμε σε 2 ωρες
τωρα για το διαταυτα κατι σε sef of forum of the year 2006-2007 , 2 σκουφους και 3 αστερακια MIchelin σου φτανουν?
αν και μονο που θ αγνωριζες τον Μητς= Tiago Riani στο Ελληνικο του θα σου ειναι αρκετο
Larry said:φτου ρε γμτ.....
δηλαδη παλι νηστικοι θα μεινουμε.....
Tον έδωσες στεγνά βρε. Δεν το ήθελα αλλά δεν πειράζει φαντάζομαι.Νικόλ said:Και για να μην σας παρεξηγήσουν.... ο Μητς είναι τόσοοοοο ευτυχισμένος επειδή ο Στέργιος του έστειλε το τραγούδι "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ"!!!!!
Είδες Μητς τι καλό παιδί που είναι ο Στέργιος....
Όχι θα σε αφήναμε νομίζεις... XA!Elena K said:Εδώ είναι που δίνουμε τα ευχαριστήρια;
Λοιπόν, θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, τη γιαγιά μου, την κουμπάρα μου, τον μάνατζέρ μου, τις γάτες μου, τον Θεό, τον Θεο(τοκάτο), και φυσικά τον ΜΗΤΣ που είδα το πρωί στο λεωφορείο 550 και που μ'έφερε εδώ!
(ααχ!.. κι είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δε θα κλάψω!..)
Ωπ! Πρέπει να περάσατε καλά εσείς οι δύο...Larry said:Στεργιο σ ευχαριστω και εγω ειλικρινα ηταν οτι καλυτερο ....ξερεις να ικανοποιεις επιθυμιες.....
Κακαλιός Στέργιος said:EEEEΠ!!!
Δε διάβασες τον τίτλο φιλενάδα? Εδώ ευχαριστούνε μόνο ΕΜΕΝΑ!![]()
Larry said:αν και μονο που θ αγνωριζες τον Μητς= Tiago Riani στο Ελληνικο του θα σου ειναι αρκετο
Νικόλ said:ξέρεις γιατί δε σε πίστεψα; διότι δεν υπήρχε περίπτωση να πει για μένα καλά λόγια ο φίλτατος Μητς!
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.