F&U MPFD3467H

Γνωστό πρόβλημα του επεξεργαστή που φοράει ο δέκτης. Φαντάζομαι το κάνει μόνο σε αρχεία ΜΡ4, έτσι;
Δοκίμασε να τα μετατρέψεις σε MKV με το MKVToolnix

Γνωστό πρόβλημα του επεξεργαστή που φοράει ο δέκτης. Φαντάζομαι το κάνει μόνο σε αρχεία ΜΡ4, έτσι;
Δοκίμασε να τα μετατρέψεις σε MKV με το MKVToolnix

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Όχι το κάνει και σε MKV.

Και να πω ότι δεν το παίζει καθόλου όπως κάποια άλλα αρχεία Mkv ή Mp4 εντάξει.

Αλλά ότι σταματάει στο τέλος της ταινίας με αφήνει με το στόμα ανοιχτό :O

.

Last edited:
Το πρόβλημα που περιγράφεις το κάνει σε οποιοδήποτε αρχείο mp4 με διάρκεια άνω των 2 ωρών. Με μετατροπή του αρχείου σε mkv δεν το κάνει, σε μένα τουλάχιστον. Όπως είπε και ο Kostas_Y, είναι γνωστό και παμπάλαιο πρόβλημα.. (Δες και εδώ που και σε άλλο STB με τον ίδιο επεξεργαστής υπάρχει το ίδιο πρόβλημα http://www.avclub.gr/forum/showthre...ime-HD?p=1057083665&viewfull=1#post1057083665)

Last edited:
Καλημερα εχω και γω τον MPFD3467H και ξαφνικα εκει που δουλευε μια χαρα κολησε ο δεκτης στο αρχικο σημα F&U κ τιποτα καμια αντιδραση!
Βαζω κ το usb με το firmware δεν διαβαζει τιποτα κ ουτε αντιδρα στο τηλεχειρηστηριο!
Ξερει καποιος πως μπορω να κανω ενα hard reset και να βαλω ενα οποιοδηποτε f/w αρκει να καταφερω να το φλασαρω!

Απ την πρίζα το έβγαλες; Αν όχι δοκίμασέ το και μετά πήγαινε στην σελίδα 9 νομίζω αυτού του νήματος όπου υπάρχει καθοδήγηση και λινκ για αναβάθμιση.

Απ την πρίζα το έβγαλες; Αν όχι δοκίμασέ το και μετά πήγαινε στην σελίδα 9 νομίζω αυτού του νήματος όπου υπάρχει καθοδήγηση και λινκ για αναβάθμιση.
Ναι φυσικα το εβγαλα για αρκετη ωρα.Ναι για να κανεις αναβαθμιση λογισμικου απαραιτητη προϋποθεση ειναι να bootαρει ο δεκτης για να μπορεις να πεις στο μενου κ να κανεις αναβαθμιση.Εδω ο δεκτης κολλαει στο αρχικο σημα F&U και δεν κανει τιποτα αλλο!

Μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει το τελευταίο firmware γιατί δεν μπορώ να το βρω πουθενά?Αλλίως είναι κανένα συμβατό από άλλη συσκευη?(έχω το Tele usb-100)

Το USB-100 είναι ψιλοάχρηστο. Χάλι βάση δεδομένων και δεν δέχεται αρχεία txt δημιουργημένα από άλλους χρήστες.
Πρέπει να είναι κλώνος του Lifeview LV6TBOXHD v2 (ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες), αλλά δεν νομίζω ότι τον υποστηρίζει το 100 για να δοκιμάσεις.
Το επίσημο λογισμικό υπάρχει στην 1η σελίδα του παρόντος θέματος.

Καλησπερα σε ολους.Εχει η κορη μου τον F&U MPF 3465H ( δουλευει μια χαρα) μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει κωδικος η αν ειναι συμβατο με καποια αλλη μαρκα για να προγραμματισω ενα IR 110 η usb100 της TELE γιατι το δικο του τηλεκοντρολ κανει νουμερα .Α ν γνωριζει κανεις ας μου απαντησει