Kostas_Y
AVClub Fanatic
Γνωστό πρόβλημα του επεξεργαστή που φοράει ο δέκτης. Φαντάζομαι το κάνει μόνο σε αρχεία ΜΡ4, έτσι;
Δοκίμασε να τα μετατρέψεις σε MKV με το MKVToolnix
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Γνωστό πρόβλημα του επεξεργαστή που φοράει ο δέκτης. Φαντάζομαι το κάνει μόνο σε αρχεία ΜΡ4, έτσι;
Ναι φυσικα το εβγαλα για αρκετη ωρα.Ναι για να κανεις αναβαθμιση λογισμικου απαραιτητη προϋποθεση ειναι να bootαρει ο δεκτης για να μπορεις να πεις στο μενου κ να κανεις αναβαθμιση.Εδω ο δεκτης κολλαει στο αρχικο σημα F&U και δεν κανει τιποτα αλλο!Απ την πρίζα το έβγαλες; Αν όχι δοκίμασέ το και μετά πήγαινε στην σελίδα 9 νομίζω αυτού του νήματος όπου υπάρχει καθοδήγηση και λινκ για αναβάθμιση.
μπα δεν εχω τιποτα απο αποδειξεις κλπ η αδερφη μου τον εδωσε.Ελπίζω να τον καλύπτει ακόμη η εγγύηση...
Οριστε και οι φωτογραφιες:Ελπίζω να τον καλύπτει ακόμη η εγγύηση...
ναι αυτό εννοώ, το κατέβασα, μα ρώτησα αν έχει άλλη ενημέρωση.Εννοείς λογισμικό (firmware) για τον δέκτη; Βρίσκεται στο 1ο μήνυμα του θέματος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.