F1 δορυφορικα

Απάντηση: Re: F1 δορυφορικα

Σήμερα κατά τις 11 το πρωί πέτυχα στον Alpha ενδιάμεσα από διαφημίσεις να δείχνει και κάποια στιγμιότυπα από αγώνα Formula.........Live........

Ευτυχώς που υπάρχει και το RTL (όχι ότι αυτό πάει πίσω) αλλά με τόσες διαφημίσεις που δείχνουν κοντεύεις να χάσεις το μισό αγώνα, οπότε είσαι με το τηλεχειριστήριο στο χέρι και είσαι μια στο ένα κανάλι και μια στο άλλο.

το εχει ξεφτιλισει και το RTL με τις διαφημισεις. παλια δεν εβαζε τοσες. καποτε..

χρόνια πολλά σε όλους!!!
μια ερώτηση σχετικά με ένα άλλο μηχανοκίνητο σπορ που ξεκινάει αυτό το Σ/Κ. μιλάω για το motoGP φυσικά.
είδα ότι το bbc θα έχει πλήρη κάλυψη και των τριών κατηγοριών σε δοκιμαστικά και αγώνες. ισχύει και εδώ το ίδιο που ισχύει και για την F1 με τα streams? θα μπορούμε να δούμε κανονικά τους αγώνες? είναι πρώτη σεζόν που έχω πιάτο στις 28 και δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς.
επίσης, υπάρχει κάποια λίστα με δορυφόρους-κανάλια που δείχνουν το συγκεκριμένο γεγονός?

Last edited:
ANT1 & ALPHA το ξεφτίλισαν ΕΝΤΕΛΩΣ

Να το πάρει κάποιο κρατικό να ησυχάσουμε και ας βάλουν και την γιαγιά μου να κάνει περιγραφή (λες και αυτός που περιγραφει τώρα ξέρει καλύτερα).

60Ευρώ πιάτο, 10Ευρώ LNB και 20Ευρώ Diseq και είδα BBCi και το ευχαριστήθηκα, θυμήθηκα παλιές εποχές αναλογικού Εyrosport (15+ χρόνια πριν)

Ακόμα και μέσω WEB το βλέπεις δωρεάν (BBCi) με free UK proxy !!!

Που βρήκες αξιόπιστο free uk proxy? Δε γίνονται αυτά που λες. Για αξιόπιστο proxy server από UK πρέπει να πληρώσεις. Το τσάμπα απλά δεν υπάρχει.

Δεν είπα "αξιόπιστο", σήμερα μπορεί να δουλεύει αλλά εχτές ή αύριο όχι. Υπάρχουν λίστες με free UK, US, NL etc proxies που γίνονται update καθημερινά και δουλεύουν μια χαρα. Μπορεί να σου κοπεί την ώρα που βλέπεις και τότε απλά αλλάζεις το IP στα settings του Firefox, so simple.

Αν απλά θες να "καρφώσεις" ένα IP από UK Proxie (ή να μπείς σε UK VPN) και να το "ξεχάσεις" τοτε ναι μάλλον πρέπει να πληρώσεις. Απλά για τις 2-3 ώρες τις μετάδοσης μια χαρά κάνεις την δουλεία σου με κάποιο free.

Υπάρχει και λειτουργεί μια χαρά.. ;)

Αν εχεις την καλοσυνη πες μας στοιχεια για να μπορέσουμε και εμείς να τον χρησιμοποιήσουμε ............ αν υπάρχει πρόβλημα τοτε πες μας να σου ζητήσουμε τις πληροφορίες με ΠΜ.

Η ip web λύση απλα ΔΕΝ είναι λύση για τους περισσότερους που θέλουν μια
τουλάχιστο μέτρια προς καλή ποιότητα νομίζω.

Autosport, F1 Fan Profile

Το 90% βλέπει τους αγώνες από την τηλεόραση (με το 70% να θέλει να βλέπει μεταδόσεις σε HD) , το 85% παρακολουθεί τους αγώνες από την εκκίνηση μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας.
73% βλέπει αγώνες από το internet, με το 44% να θέλει να έχει τη δυνατότητα και να τους κατεβάζει μετά το τέλος.

Όλο το Survey ...

Last edited:
Δεν υπαρχει καλυτερη μεταδοση φορμουλας απο αυτη που γινεται στα streams του BBC στον 28.2. Ειναι ελευθερα και αμα εισαι φαν του αθληματος και κατεχεις το Αγγλικο ειναι λογος να βαλεις πιατο για τον 28. Και καλυψη ολο το ΣΚ, και επαναληψεις ολη μερα και φορουμ μετα τον αγωνα οπου και γινεται ανασκοπηση-αναλυση του αγωνα. Σκετη απολαυση.

Βεβαια το βασικοτερο ειναι οτι αυτοι που μιλανε ειναι σχετικοι με το αντικειμενο (Martin Brundle, David Coulthard, Eddie Jordan), εχουνε αμεση και συνεχη προσβαση στα paddocks των ομαδων και δεν ειναι μυρωδιαδες σαν κατι αλλους (ονοματα δεν λεμε).. -bye-

Ναι αλλά από εικόνα ... καλό sd είναι. Το ιδανικό θα ήταν εικόνα από upscale του ORF HD /Polsat Sport HD/ (ή τεσπα skysport HD/ TF1 HD)
και περιγραφή bbc! Αν και αρκετές φορές η γλώσσα τους κόκαλα τσακίζει

Ειναι αρκετα καλης ποιοτητας SD παντως για τα δικα μου ματακια που ως επι το πλειστον βλεπω HD προγραμμα στο 800αρακι μου και στην Kuro. Συμβιβαζομαι λογω της ποιοτητας της μεταδοσης οσον αφορα τους συντελεστες της. Με λιγο τυχη μπορει του χρονου το Stream να ειναι HD, αλλα και να μην ειναι δεν σκαω, χιλιες φορες αυτο απο το να ακουω το γρατζουνισμα των Γερμανικων και να μην καταλαβαινω και τιποτα για την εξελιξη του αγωνα. Γιατι το μυστικο της Αγγλικης μεταδοσης ειναι οτι εχουνε αμεση πληροφορηση σε ολα και μπαινεις μεσα στο ολο παιχνδι της τακτικης του καθε αγωνα που εχει καθε ομαδα..
Ο καθενας με τα γουστα του παντως, οπως λενε και οι Αγγλοι to each his own -bye-

Ειναι αρκετα καλης ποιοτητας SD παντως για τα δικα μου ματακια *

Καλά ΣΙΓΟΥΡΑ ! παρουσίαση και post-race από bbc βλέπω κι εγώ φυσικά -σταθερές αξίες-
Για hd, δεν έχω ακούσει κάτι (άντε να το κάνουνε βέβαια) αλλά και πάλι νομίζω πως απαγορεύεται δια νόμου η προβολή μη hidef υλικού από το hdbbc

*παίζει ρόλο και από πόση απόσταση παρακολουθείς, αν είναι τπτ 6μ θα φαίνεται τζετ όπως κι αν είναι:hippy:

Last edited:
Και εγω αρρωστια με το HD εχω, αλλα αυτη τη μεταδοση δεν την αλλαζω με τιποτα.

Μιλαμε για απιστευτο επιπεδο γνωσεων, χωρις διαφημησεις και εκτος απο τον αγωνα η εκπομπη κραταει μια ωρα πριν και αλλες δυο ωρες μετα.

Και ολα αυτα FTA. :drummer:

Τι λέτε ρε παιδιά? Δε σας λείπει η Σταυρούλα και προτιμάτε τους Άγγλους?
Ντροπή σας....

γιατι παιδια δεν σας αρεσει η μεταδοση απο τον αλφα?και ενημερωτικη ειναι και μαθαινεις πολλα πραγματα απο τον αγωνα,τα highlights του προηγουμενου αγωνα,τα παρτυ που δινονται(ιδιως απο το μονακο),μπορεις να θαυμασεις το τιμονι μιας φορμουλα,να στειλεις μυνηματα για να κερδισεις το καταπληκτικο ρολοι που επιδυκνυει περηφανα ο παρουσιαστης και ολα αυτα με αψογο ηχο(στερεοφωνικο) και εικονα(widescreen)????????????

γιατι παιδια δεν σας αρεσει η μεταδοση απο τον αλφα?και ενημερωτικη ειναι και μαθαινεις πολλα πραγματα απο τον αγωνα,τα highlights του προηγουμενου αγωνα,τα παρτυ που δινονται(ιδιως απο το μονακο),μπορεις να θαυμασεις το τιμονι μιας φορμουλα,να στειλεις μυνηματα για να κερδισεις το καταπληκτικο ρολοι που επιδυκνυει περηφανα ο παρουσιαστης και ολα αυτα με αψογο ηχο(στερεοφωνικο) και εικονα(widescreen)????????????
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Εάν δεν βάλεις widescreen zoom δεν μπορείς να δεις το 4/3,ο ήχος απλά απαράδεκτος,οι παρουσιαστές δεν είχαν τι να κάνουν και είπαν να σχολιάσουνε τον αγώνα,θέλεις και άλλα;

Δεν υπαρχει καλυτερη μεταδοση φορμουλας απο αυτη που γινεται στα streams του BBC στον 28.2. Ειναι ελευθερα και αμα εισαι φαν του αθληματος και κατεχεις το Αγγλικο ειναι λογος να βαλεις πιατο για τον 28. Και καλυψη ολο το ΣΚ, και επαναληψεις ολη μερα και φορουμ μετα τον αγωνα οπου και γινεται ανασκοπηση-αναλυση του αγωνα. Σκετη απολαυση.

Βεβαια το βασικοτερο ειναι οτι αυτοι που μιλανε ειναι σχετικοι με το αντικειμενο (Martin Brundle, David Coulthard, Eddie Jordan), εχουνε αμεση και συνεχη προσβαση στα paddocks των ομαδων και δεν ειναι μυρωδιαδες σαν κατι αλλους (ονοματα δεν λεμε).. -bye-

Πρόκειται για κάποιο από τα BBC International που είναι FTA?