F1στονAnt!

technisat

AVClub Enthusiast
13 January 2010
871
Τι γίνεται, formula τώρα θα βλέπουμε σαν 3-ο κοσμική χώρα – σε μαγνητοσκόπηση !!? Και όποιος θέλει να παρακολουθήσει, πρέπει να $$ για θα δει τον αγώνα σε μια ωραιότατη οθονήτσα 2"X2" :violent-smiley-030:
Ωραία πράγματα πάντως! Δλδ αν δεν έχεις δορυφορική με astra ή κάνα Abu Dhabi Sports ch2 τι κάνεις; :hanged: (?)
Και πάλι θα δεις μισή μετάδοση (άμα δεν ξέρεις γλώσσες), γιατί άλλο είναι να βλέπεις αγώνα με ελληνικό σχολιασμό. Μάλλον θα έχουμε μεγάλη πτώση της F1 στην Ελλάδα...

Free μόνο σε Γερμανικά κανάλια στον Astra 19.2°E
Παρασκευή στο D:SF - Ελεύθερα Δοκιμαστικά 1&2
Κυριακή στο RTL - Αγώνας

Οσο αφορά τα τρίτα δοκιμαστικά του Σαββάτου δεν θυμάμαι καλά που τα δείχνει.
Αν γνωρίζει κάποιος ας το γράψει.

@technisat: Επιτέλους αισθάνομαι δικαιωμένος που έμαθα Γερμανικά :angel:

@technisat: Επιτέλους αισθάνομαι δικαιωμένος που έμαθα Γερμανικά

Εσένα καλά σου έκατσε! Εγώ τα παράτησα όμως :bang:
Προτείνω στον ant1 να πουλήσει τα δικαιώματα μετάδοσης σε άλλο κανάλι! Να μας δείξει ο Κυριακού πόσο άντρας είναι :gossip:

Συγγνώμη βρε παιδιά, αλλά επειδή δεν κατάλαβα το μήνυμα του technisat και αναρωτιέμαι μήπως έχω χάσει τίποτα "επεισόδια".
Κανονικά δεν θα δείχνει ο Ant1 και εφέτος τα GP; Γιατί έτσι τουλάχιστον λέει στο πρόγραμμά του. Εκτός και αν άλλαξε κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι. :smile:

Thanks αδελφέ, το έχω δει αυτό. Οι γνωστές π@π@ριές του Κυριακού.
Αλλά έτσι όπως τα συζητούσατε άρχισα να ανησυχώ πως αφορά τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου και όχι το webtv. :smile:

Last edited:
Είσαι σίγουρος ότι το είδες όλο;
"Οι κατατακτήριες δοκιμές θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση στις 01:20 το βράδυ του Σαββάτου από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.
Την Κυριακή βράδυ (01:20) θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση ο αγώνας από την τηλεόραση του ΑΝΤ1
."

κατι μου λεει οτι τετοιου ειδους πρακτικες θα τις βλεπουμε συχνα με την ελευση της ψηφιακης τηλεορασης...

Απάντηση: Re: F1στονAnt!

κατι μου λεει οτι τετοιου ειδους πρακτικες θα τις βλεπουμε συχνα με την ελευση της ψηφιακης τηλεορασης...

Δεν έχει σχέση η ψηφιακή με την μετάδοση του αγώνα από το διαδίκτυο. Τώρα αν τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια αποφασίσουν να μεταφέρουν το καλό προϊόν τους στο internet επί πληρωμή και στον "τηλεοπτικό αέρα" πετάξουν ότι σκουπίδι βρούν για να καλύψουν το χρόνο δικαιωμά τους. Αλλά και δικαίωμα των τηλεθεατών να αλλάξουν κανάλι :grinning-smiley-043.

ΥΓ: Παρακολουθώ τώρα από BBC τις σημερινές δοκιμές :operator:

Re: Απάντηση: Re: F1στονAnt!

Δεν έχει σχέση η ψηφιακή με την μετάδοση του αγώνα από το διαδίκτυο. Τώρα αν τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια αποφασίσουν να μεταφέρουν το καλό προϊόν τους στο internet επί πληρωμή και στον "τηλεοπτικό αέρα" πετάξουν ότι σκουπίδι βρούν για να καλύψουν το χρόνο δικαιωμά τους. Αλλά και δικαίωμα των τηλεθεατών να αλλάξουν κανάλι :grinning-smiley-043.

ΥΓ: Παρακολουθώ τώρα από BBC τις σημερινές δοκιμές :operator:

μαλλον δεν εκφραστικα σωστα... ηθελα να πω οτι με την ψηφιακη θα ειναι ευκολο να εχουν ενα καναλι με χρεωση για τετοια γεγονοτα... πχ αγωνες με εντονο ενδιαφερον ζωντανα με καποια συνδρομη και μαγνητοσκοπημενα σε καποιο ελευθερο καναλι...

Απάντηση: Re: F1στονAnt!

το RTL που εκπέμπει απο τον hotbird θα το δείξει?

Δεν ξέρω φίλε μου. Στην ενότητα "Δορυφορικά" αυτοί που ξέρουν λένε πώς κλειδώνει όταν μεταδίδει απευθείας. Η σίγουρη επιλογή είναι το BBCi στον Astra.

Aυτη τη στιγμη παντως βλεπω κανονικα δοκιμαστικα απο DSF (Astra)
Ουτε κλειδωματα ουτε περιορισμοι αλλοι.Εικονα αψογη.Μονο κακο οτι δεν καταλαβαινω γερμανικα!

Στο RTL στον ASTRA περυσι δεν κλειδωσε καμμια φορα.Ηταν ελευθερο και με πολυ καλη εικονα φυσικα...