Οι μάκρο φακοί είναι καλοί για πορτρέτα ??
Όχι "κυρίως", μόνο για FF. Η Canon απέφυγε να συμπεριλάβει στη σειρά L (παρότι το μόνο που θα χρειαζόταν ήταν αλλαγές στο περίβλημα) τους ακριβούς EF-S 10-22 και 17-55/2.8is. Η στάση της είναι ότι οι EF-S είναι αποκλειστικώς για τους ερασιτέχνες, οι επαγγελματίες φωτογραφίζουν με FF άντε και APS-H (1.3χ)
Λοιπόν μην πολυχαίρεστε: προτεινόμενη πρώτη λιανική για τον 15-85, 989 ευρώ. Καλά κρασά.
Μου αρεσει και δεν θελω να τον βγαζω απο πανω. Αν ηταν μικροτερος και ξεκινουσε απο πιο ανοιχτο του 70.....
Μου άρεσε το φλού με f/4 στην δεύτερη φώτο με την νύφη . Τα χρώματα λίγο σου ξέφυγαν .
Μέχρι τί ταχύτητες ανέβαζε με f/4 iso 1600 ??
Είναι FF φακός, και η λογική του είναι ακριβώς τα 70-200mm, όχι τα 112-320mm που γίνεται σε κροπ σώμα. Από κοντός πορτρέτου δηλαδή μέχρι μεσαίος τηλεφακός, όχι μεσαίος+ πορτρέτου μέχρι μακρύς τηλεφακός. Στη λογική αυτή για κροπ σώμα, υπάρχει πχ ο 50-135/2.8 της Tokina και ο 50-150/2.8 της Σίγμα (αντίστοιχες διαστάσεις, αλλά 2.8 και για μικρό αποκλειστικά σώμα)
Τ
Η κοπελα ειχε ΝΙΚΟΝ μηχανη με φακο μαλλον 18-200 και βαρουσε συνεχεια με φλας. Ειμαι πολυ περιεργος να δω το αποτελεσμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.