Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Οι μάκρο φακοί είναι καλοί για πορτρέτα ??
Όχι "κυρίως", μόνο για FF. Η Canon απέφυγε να συμπεριλάβει στη σειρά L (παρότι το μόνο που θα χρειαζόταν ήταν αλλαγές στο περίβλημα) τους ακριβούς EF-S 10-22 και 17-55/2.8is. Η στάση της είναι ότι οι EF-S είναι αποκλειστικώς για τους ερασιτέχνες, οι επαγγελματίες φωτογραφίζουν με FF άντε και APS-H (1.3χ)
Λοιπόν μην πολυχαίρεστε: προτεινόμενη πρώτη λιανική για τον 15-85, 989 ευρώ. Καλά κρασά.
Μου αρεσει και δεν θελω να τον βγαζω απο πανω. Αν ηταν μικροτερος και ξεκινουσε απο πιο ανοιχτο του 70.....
Μου άρεσε το φλού με f/4 στην δεύτερη φώτο με την νύφη . Τα χρώματα λίγο σου ξέφυγαν .
Μέχρι τί ταχύτητες ανέβαζε με f/4 iso 1600 ??
Είναι FF φακός, και η λογική του είναι ακριβώς τα 70-200mm, όχι τα 112-320mm που γίνεται σε κροπ σώμα. Από κοντός πορτρέτου δηλαδή μέχρι μεσαίος τηλεφακός, όχι μεσαίος+ πορτρέτου μέχρι μακρύς τηλεφακός. Στη λογική αυτή για κροπ σώμα, υπάρχει πχ ο 50-135/2.8 της Tokina και ο 50-150/2.8 της Σίγμα (αντίστοιχες διαστάσεις, αλλά 2.8 και για μικρό αποκλειστικά σώμα)
Τ
Η κοπελα ειχε ΝΙΚΟΝ μηχανη με φακο μαλλον 18-200 και βαρουσε συνεχεια με φλας. Ειμαι πολυ περιεργος να δω το αποτελεσμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.